PlayManija.lt: XGD3 žaidimų įrašymas su ImgBurn v2.5.6.0 - PlayManija.lt

Peršokti prie turinio

XBOX 360 atrišimo paslaugos RGH bei FLEŠINIMAS nuo šiol VILNIUJE, KAUNE bei PANEVĖŽYJE ir VISOJE LIETUVOJE!
***** Balsų: 5
Turėdami XGD3 relyzą, patikriname jo Layer Break'ą. Kaip pvz. naudosiu Dark.Souls.PAL.XBOX360-COMPLEX relyzą.
Atsidarome .dvd failiuką (šiuo atveju complex-lostouls_pal.dvd) su Notepad'u (dešinis pelės mygtukas > Open With). Jei viskas gerai, jame turime išvysti:

LayerBreak=2133520
complex-lostouls_pal.iso

Įsitikinkit, kad turite naujausią ImgBurn v2.5.7.0

Einame į Tools > Settings
Paveiksliukas
Einame į Write tab'ą ir įsitikinam, kad Layer Break'as nustatytas ties Calculate Optimal
Paveiksliukas
Tuomet pagrindiname programos lange spaudžiame Write image file to disc
Paveiksliukas
Išrenkam savo .dvd failiuką, nuimam varnelę nuo Verify, parenkam 4x greitį (įrašynėdamas niekada neturėjau bėdų) ir spaudžiam Write
Paveiksliukas
Jums išmes žinutę, kad neužtenka vietos, įsitikinkit, kad pažymėta "Write until end of disc (Truncate)", tuomet spaudžiam OK
Paveiksliukas
Po kurio laiko pamatysite, kad layer'is pasikeitė į 2086912 - tai normalu
Paveiksliukas
O štai taip pabaigoje atrodo žaidimo įrašymo log'as
Paveiksliukas
Taip įrašyti žaidimai veikia puikiai su naujausia ImgBurn v2.5.6.0, nėra metami jokie error'ai, tad Jums spręsti kuriuo gidu vadovautis - CloneCD ar ImgBurn.

Pridedu PDF'inį gido variantą, tinkamą spausdinimui:

Pridėtas failas(-ai)

12
  Patinka

Įrašo komentarų: 25

Zealot respects už dar vieną gerą gidą :D patiko, kad būtent tuos geimus darai kuriuos aš noriu rašytis, pirmai Gears, dabar vos tik išėjo Dark Souls ir 2.5.6.0, su abiem dalykais padarei guide. :D mldc
2
jo mldc :D kad giduka padarei ko gero visam nete tavo gidas venintelis ir ypac tikslus paspausciau ranka jai geleciau :D
2
Nu dekui seni, dekui.. :D
0
Lolz :D apie 4h rašiau į dvd šituo gidu Dark Souls, bet prieš tai buvo pc labai pradėjęs lagint tai maždaug pirmus 20 procentų šokinėjo buffer/device bufferiai nuo 0 iki 100 procentų tai galvojau nu b** jau p*** mano diskui. Bet poto normaliai įrašė, ir į flashą pilnai įsirašė nes tik 4GB teužima
0
irasiau Dark Souls pagal si gida. Pas mane LT 2.0, dashboardas naujausias ir vistiek praso update. kame beda?
0
nes

qwertazz, 2011-10-06, 13:53, pasakė:

irasiau Dark Souls pagal si gida. Pas mane LT 2.0, dashboardas naujausias ir vistiek praso update. kame beda?
kadangi pas tave senas dashboard ,tai ir prašo naujo(dvd-rom fw su dashboard fw nesusiją) ,jeigu nori žaisti turi daryti tą update ,bet jeigu pas tave dashboard ne 2,0,13146,0 ar 2,0,13599,0 tai persiflashins dvd rom į orginalią fw ir reiks iš naujo nuflashint į LT 2,0 .
0
šiaip tai prašė Title update padaryt ir man šiandien
0
pas mane 2.0.13599.0 dashboardas. tai galiu drasiai daryt update? :D
0
pas mane viskas kuo puikiausei viskas veike :D aisku kartais losent mano x ustringa bet p* svarbu kad veike :D jau beveik baigiu visa gears of war 3 pereit :D tiesa tikejaus kad jis bus idomesnis labiau itraukentis :D
0
Zealot Respect!! Viskas puiki! :D Didelis dekui tau :D
1
o kinect geimai irgi rasosi taip pats ir ant tokio speed?
0

xxjudgex, 2011-10-13, 12:13, pasakė:

o kinect geimai irgi rasosi taip pats ir ant tokio speed?
Taip.
0
Didelis dėkui :D :D
0
Isirasiau rage ir ant kompakto liko tarpelis kaip neirasytas ar taip turi buti? beja i hdd neisiraso
0
o senesnius zaidimus su kitokiu layer break irgi pagal si gida reikia rasyt ? pvz mortal kombat. ar ka nors pakeist reikia ?
0
o jei as atidarau dvd failiuka ir jame nk nera parasyta? jis tuscias (nba 2k12)
0
cia nereikia situ lite on nauju diskasukiu driverius?
0
Saugu zaist live?
0
Klausykit, rimtai o su situo gidu saugu losti live? Jis 100 proc iraso ar nea?
0
Saugu zaist live su flashinta konsole niekada nebuvo saugu, na bet viskas veikia, isiraso 100 procentu
0
  • (2 Puslapiai) +
  • 1
  • 2

Šį įrašą citavo [ Citavimo nuoroda ]

Šio įrašo dar niekas necitavo