PlayManija.lt: Kerintis retro pasaulis, L.A. Noire (video apžvalga) - PlayManija.lt

Peršokti prie turinio

XBOX 360 atrišimo paslaugos RGH bei FLEŠINIMAS nuo šiol VILNIUJE, KAUNE bei PANEVĖŽYJE ir VISOJE LIETUVOJE!
***** Balsų: 3
Na pagaliau jau padariau apžvalgą.Kaip ir visada kalti yra mokslai dėl atidėliojimo kaip kursinis ir sesija,na bet nesvarbu,man svarbiausia kad jums mano apžvalga patiktų :thumbsup4: .

9
Tai patinka cookeris Patinka

Įrašo komentarų: 28

Labai patikoo, net užsinorėjau žaisti.
1
šaunu,toks mano vienas iš tikslų. :thumbsup4:
0
Geriausias man 2011 zaidimas
1
Apžvalgos tekstui neturiu priekaistu, bet dikcija nelabai patiko. Dar man pasirode, kad einant vaizdui keičiasi jo raiska. Šiaip nenorejau Tavęs įžeisti. Darbas labai pagirtinas, taip ir toliau. :thumbsup4:
1
Ta prasme kad intonacijos trūksta? O dėl vaizdo tu teisus,nes kai kur mano filmuoti vaizdai,kiti iš youtube atsisiųsti,tai ne visur vienoda kokybė.Nėra ko įsižeisti.Konstruktyvią kritiką visada priimu :thumbsup4:.Smagu ,kad patiko.
1
Saunu ,kad jau baigei ,reikes paziuret ,nedaug liko man pereit ;)
1
Na aiškiau kalbėk, nes kartais atrodo tarsi liežuvis pinasi, o kartais atrodo, kad akivaiždžiai skaitai iš lapo. Na bent mano toks ispudis buvo. ;)
1
Na dėl skaitymo iš lapo,tai čia beveik tiesa :D Tiesiog mano balsas toks ,jo tembras ar taip įsirašo per mikrofoną ;) .Nu čia bet čia ateis su ateitim išlavintas balsas. :)
1
Man tai irgi biski kliuvo tavo kalbejimas ;) taip neaiskiai kalbi. Ir toks be emociju kalbi. Bet siaip tai neblogai. Kita karta jei darysi apzvalga tai tikriausiai jau biski aiskiau kalbesi Paveiksliukas
1
Na kaip visada daryti yra sunkiau nei pasakyti.Dėkui už pastabas,aš visada į jas kreipiu dėmesį.Visada stengiuos daryti geriau. ;)
1
Ir va,butu idomu kad padarytum koki nors atskira intro visom tavo apzvalgom.Butu saunu,ir butu tavo apzvalgu skiriamasis zenklas;) Bet seip gerai padaryta:)
1
Dėkui,turėsiu omeny ;).Jei turėčiau bent padorų fotiką,tai būčiau su kokiu draugu padaręs sceną kaip aš jį tardau ir t.t.Būtų smagu dar su green screen efektu pasižaist ir t.t.
0
Šauni apžvalga... PATIKO!
1
Saunuolis Simonai, laiko nepagailejai, pasistengei ir isejo tikrai puiki video apzvalga! ;)
1
Dėkui ,dėkui ir dar kartą dėkui,tokie jūsų atsiliepimai visada skatina toliau kurti video. ;) Ačiū.
0
Tikrai puiki apzvalga , labai patiko ir gerai apibudinai viska kas jame gerai ir blogai. Taip ir toliau :)Beje ta gale gili mintis tokia "Sviezias oro gurksnis kiausiniu prismirdusioje atmosferoje" ;)
1
oo,malonu,kad patiko ,jau norėjau paklaust tavo nuomonės dėl video per AŽ ;) jo,tokia filosofiška mintis :)
1
Negalvoji apie joki nauja zaidima panasiai apzvelgt?
0
hmm,nelabai,nebent silent hill downpour ar RE ORC,bet nežinia kada ant pc bus
0
Pabandyk Alan Wake ant pc jau yra ,tau SH serija patinka tai cia siek tiek irgi i ta puse , butu smagu dar viena panasia apzvalga pamatyti kaip sita ;)
1
  • (2 Puslapiai) +
  • 1
  • 2

Šį įrašą citavo [ Citavimo nuoroda ]

Šio įrašo dar niekas necitavo