PlayManija.lt: Mano visos konsolės - PlayManija.lt

Peršokti prie turinio

***** Balsų: 3
Sveiki mieli Playmanai, noriu jums pristatyti savo ilgai rinktą konsolių kolekciją. Blogas nebus labai ilgas ir daug nerašysiu, tai tiesiog bus visų mano konsolių nuotraukos, tikiuosi, kad nepyksit vien tik dėl nuotraukų, nieko daug apie savo konsoles pasakyti negaliu, tik tiek, kad visos man suteikia gerą laiką kai jo reikia :weep: Žodžiu, gero žiūrėjimo, tikiuosi, kad patiks :thumbsup4:
KONSOLĖS:

1.Playstation
Paveiksliukas

2. PSone
Paveiksliukas

3. Playstation2
Paveiksliukas

4. Playstation3
Paveiksliukas

5. Xbox 360
Paveiksliukas

6. Nintendo Wii
Paveiksliukas

7. Nešiojamos/ kišeninės ir t.t. konsolės: Playstation Portable, Nintendo DS ir Gameboy Pocket
Paveiksliukas

PRIEDAI, ŽAIDIMAI:
1. Nintendo Wii netvarkingasis stalčius
Paveiksliukas

2. Playstation 1 ir 2 žaidimų kolekcija
Paveiksliukas

3. Guitar hero būgnai ir gitara
Paveiksliukas

Paveiksliukas

R.I.P:
Paveiksliukas

Iš čia gaunu visas reikalingas detales ir t.t.

Na, pasekėte pabaiga, jūs esate šaunuolis, duočiau sausainį, bet neturiu ...
Ačiū, kad nepatingėjote ir pažiūrėjote nuotraukas (ir nepykote, kad čia puikuojuosi savo "turtu" :nono:).
16
Tai patinka LFXiksas Patinka

Įrašo komentarų: 26

Šaunuolis. Buvo įdomu pažiūrėti į tavo turimas konsoles. Be to linoleumas kaip mano (Taip ir toliau :D)
0
Konsolių tikrai nemažai pririnkai. Turiu tik vieną ir tos per akis, iš kur rasti laiko 8? :D feomen: ten ne linoleumas, o laminatas :D
0
Daug prisirinkes konsoliu tu, as turiu tik Xbox 360, noreciau dar PSP, bet kol dar i mokykla einu, nelabai yra kaip nusipirkti. Visai patiko pasiziureti i fotkes. :D
0
Ačiū :D šiaip būtu smagu ir kitų playmanų kolekcijas pamatyt :D (kalbu apie tuos kurie daugiau nei vieną konsolę turi).
0
Linoleumas, pas mane toks pat, ten tik kaip medžio imitacija? LFXiksai reikia tavo žodžio :D
0
tymbarkFM, žinok visom randu laiko, iš esmės juk mes žaidžiam ne su konsolėmis, o žaidimus :D taigi noriu vieną žaidimą žaist einu prie vienos konsolės, noriu kitą, einu prie kitos :D Roger, pats dar 12kl sėdžiu, o kolekciją jau nuo 15metų renku :D
0
Graži kolekcija :DtymbarkFM: ten ne laminatas, o parketlentės :DLFXiksas, čia yra didžiausių playmanijos kolekcionierių rinktinės oho
1
Nieko apie savo grindis negaliu pasakyti :DDD gerai vaikštosi ant jų :D Epikus... gaila, bet pramiegojau šį konkursą :/ bet visai būtų smagu patekti į pirmąjį postą, jei leidi :D
0
Gal ir parketlentės, bet tikrai ne linoleumas :D
0

LFXiksas, 2012-01-04, 21:57, pasakė:

Epikus... gaila, bet pramiegojau šį konkursą :/ bet visai būtų smagu patekti į pirmąjį postą, jei leidi :D
Be jokių problemų, nuorodas į tavo foto atsiųsk man asmenine žinute ir galėsiu sudėti :D :D Jei tau tinka, tinka ir man. Svarbu, kad būtų kodai, kuriuos galėčiau įrašyti ar nuorodos į paveikslėlius.
0
problema tokia, kad BB kodų neturiu ir negaliu pažiūrėti, nes aš į galeriją nerašiau jų, tiesiog įmečiau ir linkus čia sumečiau tokio dydžio nuotraukų. Gal tokios tiks nuotraukos?
0
Negaila 12klasėj pagalvoti kiek ant jų visų pinigų išleidai? :D
0
Graži kolekcija :D
0
Nice :D
0
įsigyk tikras retro konsoles kaip atari ,colecovision ir t.t :D būsi kaip avgn :D
0
ačiū :D crew, negaila, nes išleidau mažai, plius su broliu dažnai susimetam pinigais, tai man pvz wii 150lt kainavo, Ds ir būgnai iš brolio pinigų, gitarą iškeičiau į žaidimą, ps2 tik 50lt, PSone 20lt, pilkasis ps 10lt, ps3 300lt iš 600lt (čia tikriausiai brangiausia kokią teko pirkt), xbox ir gameboy dovanų gavau, psp labai seniai už 400 pirkau ir dabar noriu parduoti :D
0
cookerį, nerandu pirkt originaliu ir šiaip, manau, kad tos retro konsolės stovėtų pas manęs lentynoje ir viskas :D norisi šiek tiek ir naudos :D
0
:D tai pažaistum gal
0
Tikrai gera kolekcija, šaunuolis :thumbsup4:
0
Gera kolekcija, taip su malonumu ėjau žemyn, ir žiuūrėjau toliau nuotraukas. :) P.S Dabar laukiam BadBoyyy kolekcijos. :thumbsup4:
0
  • (2 Puslapiai) +
  • 1
  • 2

Šį įrašą citavo [ Citavimo nuoroda ]

Šio įrašo dar niekas necitavo

Naujausi įrašai

Naujausi komentarai