PlayManija.lt: PS VITA išpakavimas (unboxing video) - PlayManija.lt

Peršokti prie turinio

XBOX 360 atrišimo paslaugos RGH bei FLEŠINIMAS nuo šiol VILNIUJE, KAUNE bei PANEVĖŽYJE ir VISOJE LIETUVOJE!
***** Balsų: 1
Paveiksliukas

Sveiki,

Šiandien pasiėmiau naująją PlayStation Vita, kuri, beje, oficialiai Europoje išleidžiama tik rytoj. Man šiek tiek pasisekė, nes pavyko pričiešinti pardavėjas, kad duotų šiandien. Tiesa, dar neturiu nei atminties kortelės nei žaidimų, tik pliką konsolę ir daug makulatūros.

Taigi žemiau rasite išpakavimo video. Tiesą sakant jis nelabai vykęs. Visų pirmą tai filmuojant buvo sutemę ir mano kamera labai prastai nufilmavo esant lempinei šviesai, taip pat per tyliai ir per mažai šnekėjau. Na tiek to, unboxingas yra vienas ir vienintelis ir jo kartoti nesiruošiu. Ko gero rytoj jau aprašysiu savo įspūdžius raštu šiame bloge. Iškart pasakysiu, kad į akis krinta labai gražus OLED ekranas ir nuostabus UI - vos paėmus PS VITA į rankas nesinori jos paleisti :cenzura:

13
  Patinka

Įrašo komentarų: 21

ech...pavydas bamba griauzia :)
3
Aš tai negalėčiau daryt unboxing video, tik greit atidaryčiau dėžutę ir iškart konsolę traukčiau, nes žiauriai norėčiau ją išbandyt. :) Kol tas instrukcijas traukinėjai, tai būčiau apsišikęs turbūt. :grt: O kokie tie AR žaidimai, kuriems tų kortelių reikia?
3
Jo as irgi taip pat jai kokia deze tai tiesiai prie svarbiausio einu :)
1

Roger, 2012-02-21, 20:37, pasakė:

Aš tai negalėčiau daryt unboxing video, tik greit atidaryčiau dėžutę ir iškart konsolę traukčiau, nes žiauriai norėčiau ją išbandyt. :grt: Kol tas instrukcijas traukinėjai, tai būčiau apsišikęs turbūt. :) O kokie tie AR žaidimai, kuriems tų kortelių reikia?
Nu tai įvairūs, Reality Fighters yra AR žaidimas, Mortal Kombat irgi palaikys AR ant Vitos ir pan. Nors Vitos AR technologija ten gan išvystyta normaliai tai tų kortelių ne visiems AR žaidimams tubūt reiks, arba tos kortelės tik dėl tikslumo bus :hi:
0
Sveikinu! :hi: Man savosios tikriausiai iki vasaros teks palaukt =/ Belosdamas nepamirsk ir musu... :grt: Butinai aprasyk ispudzius :)
2

crek, 2012-02-21, 21:08, pasakė:

Sveikinu! :) Man savosios tikriausiai iki vasaros teks palaukt =/ Belosdamas nepamirsk ir musu... :hi: Butinai aprasyk ispudzius :grt:
Būtinai ;)
0
Sveikinu isigijus ,as tai dar neskubinsiu isigyti :)
1
Sakes kaip pavydziu :grt: :)
1
Labai gerai kad kazkas normalius lietuviskus video apie technologijas daro, o dar unboxingas tai liuks :), nesvarbu kokybe garsiai ar tyliai snekejai svarbiausia kad lietuviskai.
2
Sekmes su nauja konsole :)
1
Kita karta nekreipk apsvietimo tiesiai i objekta! I siena reikejo kreipti ar pan. :) Sekmes!
1

Moo, 2012-02-21, 22:05, pasakė:

Kita karta nekreipk apsvietimo tiesiai i objekta! I siena reikejo kreipti ar pan. :grt: Sekmes!
Kitą kart darysiu kol šviesu bus :)
0
Bet vistiek didziausia juoka sukele,dar makulaturos ir trauki,ir trauki tuos popierius :)
1
Sveikinu sugrizus i Playstation KlubaO as einu miegoti, o ryt maniskis unboxing PS Vita 3G
4

narkata, 2012-02-22, 04:46, pasakė:

Sveikinu sugrizus i Playstation KlubaO as einu miegoti, o ryt maniskis unboxing PS Vita 3G
Lauksim :thumbsup4:
1
Narkata, rašei 5 nakties ir sakei, kad video bus rytoj, bet omeny turėjai, kad video trečidienį (šiandien) bus?
1
Video sake greit jau bus idetas.
1
Taip liko 1valanda iki kelimo galo tai ,spesiu imesti video, kol i darba neisvariau
1
Ohh, Sveikinu. Suviliojai ir mane :thumbsup4: O kada kortelė ateis, jei neatėjo su konsole ?
1
Geras unboxing'as :thumbsup4: Tik pertyliai snekejaiPaveiksliukas
1

Nuggles, 2012-02-22, 19:10, pasakė:

Ohh, Sveikinu. Suviliojai ir mane :thumbsup4: O kada kortelė ateis, jei neatėjo su konsole ?
Pamiršo man paduot vakar kartu su Vita, o aš bambukas irgi iš to susijaudinimo pats pamiršau pasakyt :DD Bet nieko, šiandien vistiek reikėjo važiuot garantijos ir čekio pasiimt tai tuo pačiu ir kortelę pasiėmiau.
0
Puslapis 1 iš 1

Šį įrašą citavo [ Citavimo nuoroda ]

Šio įrašo dar niekas necitavo