PlayManija.lt: Vartai į mano kolekciją - PlayManija.lt

Peršokti prie turinio

PlayManija.lt atliekamo Reset Glitch Hack kaina 200 Lt!, XBOX 360 Slim/Fat iXtreme LT+3.0 flašinimo kaina 130/40 Lt!
***** Balsų: 2
Vienas iš Playmanų pristatė savo kolekcija, nutariau ir aš pasidalinti savo 'geiminimo' oazę :thumbsup4: Viskas rinkta apie 8-9~ metus, viskas prasidėjo nuo Playstation 2 konsolės, po to sekė iš BMS pirktas Eye toy su pirmu žaidimu, etc tie laikai būtent ir mena man nostalgija, dabar mano nuomonę viskas paprastai/greitai/$$$$ tad nesiplečiant:

Paveiksliukas

Su šia konsolę praleidžiu daugiausiai laiko, šiuo metu Uncharted 3 ir Rage kimba man į atlapus

Paveiksliukas

Pats įdomumas buvo nulaužti, po to Xenoblade, tačiau ps3 ima viršų

Paveiksliukas

Su PS2 praleista labai daug laiko, taip ir nečipavau niekada jos.

Paveiksliukas

Ant PSP vis žaidžiamas Final Fantasy (ne už kalnų, ir apžvalga..) labai geras daiktas, emuliuoti snes, nes, smd ir .t..

Paveiksliukas

Buzz su draugais labai geras praleidimo laikas, jei būna kad užsuka daug draugų ir nėra ką nuveikti, rekomenduotinas dalykas

Paveiksliukas

pirkinys dėl tos pačios nostalgijos, dar yra paslėptas baltas Sega Saturn, tik gaila kad sudeginau per savo kvailumą...

Paveiksliukas

Gamecube labai gera konsolė, labai didelis kiekis gerų žaidimų

Paveiksliukas

NDS ir keli originalūs žaidimai, nors ir turiu M3 kortelę, bet nevengiu pirkti originalių žaidimų (daugiau galimybių) :weep:

Paveiksliukas

Pirmas Gran Turismo, kuris yra ne mano, o mano bendraklasio, kuris jo taip ir neatsiemė

Paveiksliukas

šiek tiek Collectors edition'ų

Paveiksliukas

PC žaidimų sekcija, daugiau yra Steam ir Gog, bet mėgstamiausia tai rts strategijos, kaip Company of Heroes, gal kas žaidžiat? :nono:

Paveiksliukas

Nintendo žaidimų kampas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

PS2 žaidimai iš kurių tik maža dalis praeiti

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Ir PS3 kolekcija, ji labiausiai žaidžiama

Tikiuosi nesustoti ir daugiau pradėti rašyti :hi:
15
  Patinka

Įrašo komentarų: 13

Graži kolkecija :thumbsup4:
1
Grazu ziuret :thumbsup4:
1
Graži kolekcija, taip ir toliau! :thumbsup4:
1
Labai gražu. :thumbsup4:
1
Liuks :thumbsup4:
1
Geras :thumbsup4:
1
Tikrai gera kolekcija :thumbsup4:
1
na nemaža, nemaža kolekcija, taip ir toliau! :thumbsup4:
1
pavydziu tik 2 dalyku DC ir re 3 gamecube (uz kuri galva atiduociau ;D)o is ps3 game tai geru yra tikrai.Ir ps2 tokiu kuriuos dar ir man teks itraukt i kolekcija :}
0
Patikėk RE3 gavau per daug paprastai ir už labai maža kaina, būtent čia PL :) Ačiū, pats nesitikėjau, kad kada nors turėsiu tokią kolekciją, bet kaip sakant žingsnis po žingsnio.. :thumbsup4:
0
  • (2 Puslapiai) +
  • 1
  • 2

Šį įrašą citavo [ Citavimo nuoroda ]

Šio įrašo dar niekas necitavo