• įrašai
    9
  • komentarai
    90
  • peržiūros
    15.848

Žaidimas,kuriame žodis motherfuc*er užgožia viską :D

FUZA

1.128 peržiūros

4761g.jpg

 

 

Na pradėsiu gal nuo to,jog visada buvau House Of The Dead serijos fanas (žaidimų aišku, ne filmų).Žaidžiau visas šios serijos dalis ne kartą ir ne du,o įsigijus Wii šis žaidimas buvo,jeigu ne pirmasis tai tada tikrai antrasis kurį parsisiunčiau ir pradėjau žaisti :) Aišku,daugumai šis žaidimas gal atrodo juokingas,nes pats vaikčioti negali,esi tik vedamas per aplinkas,bet tai nesvarbu,nes per tą laiką galėjau pasigrožėti žaidimo vaizdais,savo "pūška" ir gražiais zombių snukučiais :hi:

Na bet apie viską nuo pradžių...

 

Susipažinkime su dviemis pagrindiniais herojais :weep:

52848076.jpg

 

Žaidimo istorija:

Žaidimas prasideda ten pat, kur pirmoji „The House of the Dead“ serijos dalis jau vyko. Man teko specialaus agento G vaidmuo, kuris su savo partneriu gauna pirmąją savo užduotį (prieš tai vienas kitam meiliai padaužo vienas kitam snukius) - išsiaiškinti, kur dingo mažas miestelis.

Viskas kaip ir grąžu ir aišku,bet pirmiausia norėčiau pastebėti,kad ši dalis konkrečiai skiriasi nuo ankstesniųjų,visų pirma vos pasirinkus istorijos režimą buvau pasitiktas super žodžiais motherfuc*er ir pagalvojau wtf :) Šios serijos žaidimuose tokių žodžių nebūdavo,viskas ten būdavo aišku,pvz.blogis valdo,zombių daugėja, tad mes kilniausių tikslų vedami privalome viską sutvarkyti....o čia...shit on me and shit on you ir pan.Vienu žodžiu,žaidimo kūrėjai nusprendė pagardinti žaidimą juodu humoru,keiksmažodžiais ir pikantiškais (retkarčiais šlykščiais) vaizdeliais...Ir man tai visai patiko :)

 

askdkdkdasd.jpg

 

Na,pačios viso žaidimo istorijos aš jums tikrai nespoilinsiu,tik galiu pasakyti tiek,kad pagrindinis blogasis herojus,širdimi ir ne tik,labai myli savo mamą :nono:

 

496626thehouseofthedead.jpg

 

Grafika:

Ji tikrai nebloga kaip Wii konsolei ir kelerių metų žaidimui (aišku neprilygsta nesenai išleistai PS3 versijai),visgi 3 ar 4 metus šis žaidimas buvo Wii exclusive'as,kita vertus ne grafikos aš šitame žaidime ir ieškojau :)Aplinkos tamsios,bet grąžiai nudailintos,zombiai atrodo kaip zombiai,o kai kurie net kelia negeras emocijas.Kartais,atviresnėse žaidimo vietose,kuriuose paduodavo daugiau zombiados armijos narių,netgi jausdavau šiokį tokį lagą,bet taip atsitiko tik keliose vietose ir aš to nesureikšminau...

 

houseofthedeadoverkills.jpg

 

Bežaidžiant šį žaidimą teko pasisvečiuoti įdomiuose "viečikėse" pradedant paprasta "chata" ir baigiant cirku,traukiniu,kalėjimu...vienu žodžiu vietovių įvairovių buvo,kaip ir įvairiausių zombių variacijų (t.y. paprastas zombis plikomis rankomis ar kokiu kirvuku apsiginklavęs noobas iki įvairaus plauko "frankentšteinų" ir medicinos sesučių )

Viso labo yra 7 žaidimo lygiai...

 

originalbw.jpg

 

Bosai šitame žaidime pasirodė tikrai originalūs,ypač šita sena tarka iš filmo Skambutis :D

Kiekvienas lygis aišku turi savo "prietėlių".

 

37665601.jpg

 

Ginklų pasirinkimas žaidime taipogi nemažas ,aišku juos reikia įsigyti Gun Shop'e kuris atsidaro perėjus kiekvieną lygį (savo šautuvėlius po to galima "tiuninguoti" ir kelti jų daromos žalos lygį).

Žaidime galima pasinaudoti šiais pabūklais:

 

1.AMS Magnum (defaultinis ginklas,duodamas žaidimo pradžioje)

2.Shotgun ( $1,800)

3.Automatic Shotgun ($6,500)

4.SMG ($1,225)

5.Assault Rifle ($4,600)

6.Hand Cannon ($5,500)

7.Minigun (kaina : $15,000, bet nemokamai jį gauname kovai su paskutiniu bosu)

 

thehouseofthedeadoverkin.jpg

 

"Soundtrackas" tikrai neblogas,ypač paskutiniame lygyje:

Soundtrackas
"Critics' Choice," by A Golden Lick +

"One Night in the Bayou," by the Brothel Creepers +

"Dim Sum for Papa" by Blissful Death +

"Suffer Like G Did" by the Scythes +

"Overkill" by Full Metal Freakout +

"The House of the Dead" by Rapid Fire Funk +

"Special Kind of Love" by Circling Crows +

"Torn Out Twisted," by Casey & the Creepy Feelings

"Get Funky," by Cat Green & the Bodyshots

"Beautiful Mind"

"The Mutant Shuffle," by Stage Fright

"Wash's Day Off," by the Scythes

 

Įdomesni atnaujinimai šiame žaidime:

Patiko tai,kad kai kurie bosai arba zombiai gali tave staigiai sugriebti ir norėdamas išsivaduoti,tu kurį laiką turi kratyti Wii pultą į visas puses,kol jis tave paleis.Nudžiugino galimybė naudotis continue galimybe ne kokius tarkim 3 kartus,bet tiek kiek turi surinkęs tašku t.y. pvz. turi 10000 taškų,miršti ir continue iš tavęs atima 5000 pointų ir jeigu nieko doro nespėjęs nuveikti vėl miršti,tada iš tų 5000 pointų belieka 2500 ir t.t. Taškus aišku gauname žudydami zombiukus,bei taškydami auksines smegnėles (5000 akių berods už vienas).Taipogi patiko šaudyti į kažkokius šen ten rūkstančius žalius dūmus (maybe weed?),nes į juos pataikius kokioms 20sekundžių įsijungdavo slow motion režimas,kurio metu būdavo galima ramiai patvarkyti didesnį zombių būrelį...Taipogi šen ten mėtydavosi granatos,kurias pašovus būdavo suteikiama galimybė jas vėliau panaudoti šeriant savo išalkusius draugus :)

 

Žaidimo vertė:

Pereiti žaidimą normal lygiu man prireikė maždaug 3 valandų. Smagu,kad turint du pultelius galima HOD:O žaisti ir su draugu arba pataškyti zobius išgyvenimo režime. Mano manymu šis žaidimas yra privalomas visiems Wii turėtojams,nepaisant neilgos jo trukmės...

 

P.S. Žodžių motherfuc*er šiame žaidime neįmanoma suskaičiuoti,tik žinau tiksliai,kad žaidime jie tikrai daugiau kartų minimi,negu gerbiamo M.Mikutavičiaus dainoje Aš Myliu (ten jis žodį Myliu pasako berdos 96 kartus) :) ...Pagooglinau ir susižinojau,kad šis žaidimas yra rekordininkas žaidimų pasaulyje,kadangi žodis FUCK jame yra panaudotas 189 kartus :thumbsup4:

  • Patinka 7


7 komentarai


Rekomenduojami komentarai

Dekui,pamaniau,kad reikia blogu gyvenima biski sujudinti ;) tik,kad laiko kita kart surasti jam rasyti reikia ir aisku but kazka perzaidus :thumbsup4:

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą
Svečias
Parašykite komentarą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.