[LT/EU] DOMASAS PUBLIC – kviečiu užsukti į tvarkingą CS 1.6 Public serverį
Sveiki,
Noriu pakviesti užsukti į mano kuriamą CS 1.6 Public serverį. Tai pirmas mano projektas, bet į jį žiūriu rimtai – tikslas paprastas: sukurti tvarkingą, stabilų ir malonų serverį, į kurį būtų smagu sugrįžti ne vienam vakarui.
Pagrindinė informacija:
Pavadinimas: [LT/EU] DOMASAS PUBLIC | FREE VIP | 24/7
Modas: Public
Regionas: LT / EU
Veikimas: 24/7
IP: 46.36.77.173:10220
Discord: dsc.gg/ltdomasas
Kas laukia serveryje:
• stabilus veikimas ir 1000 FPS
• geras ping LT ir EU žaidėjams
• FastDL, kad prisijungimas būtų greitesnis
• anti-cheat ir papildomos apsaugos
• tvarkingas, neperkrautas public gameplay
• adminų priežiūra ir normali tvarka
Serveryje taip pat veikia free VIPMENU visiems žaidėjams.
Pagrindiniai pasirinkimai prieinami nuo 4 roundo, o AWP ir M249 – nuo 6 roundo. Viskas sudėliota taip, kad būtų daugiau veiksmo, bet išliktų normalus balansas.
Papildomai serveryje yra:
• Damager
• C4 bomb timer
• Semiclip
• Hostage protection
• RTV / timeleft / rank / top15
• botai, kai žaidėjų mažiau
Map pool orientuotas į klasikinį public žaidimą:
de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_mirage ir kiti gerai pažįstami mapai. Taip pat yra keli lengvesni ar kiek įvairesni variantai, kad žaidimas neatsibostų.
Naudingos komandos:
• /vipmenu
• /vips
• /rtv
• /timeleft
• /rank
• /top15
Šiuo projektu noriu sukurti normalią vietą tiek lietuviams, tiek užsienio žaidėjams – be fake online, be bereikalingo šlamšto, be chaoso.
Jeigu ieškai paprasto, prižiūrimo ir stabilaus CS 1.6 Public serverio – kviečiu užsukti, išbandyti ir pasižiūrėti, ar patiks.
IP: 46.36.77.173:10220
Discord: dsc.gg/ltdomasas
Su tortadieniu PLM 20 metu, man atrodo kad kokia 10 metu
Nors as pasirodziau cia beveik pries 19 metu be 3 menesiu ieskojau informacijos apie ps2 taip ir atradau PLM
Bet pradejau rasyti kai isigijau xbox360 po kokiu ~8menesiu, pagindas ir prasidejo mano aktyvumas sitam forume
Sveikinu dar karta PLM ir visus narius kurie cia taip ilgai buvo su PLM
Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.