Flashas

World of Warcraft vertė

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi tvarkydamasis stalčius, radau kamputyje užkištą šį žaidimą. World of Warcraft, čia kažkoks editionas, yra cd key, 5 diskų, tik tiek, kad jis vokiškas, bet gallbūt su kokiu patch ar kažkuo eitų kalbą pasikeisti į anglų.. Ar jis ko nors vertas? Įmanoma būtų parduoti šį? 

F5fElra.jpgUtjZ64m.jpgxme8hhF.jpgdPX4d9q.jpg

Redagavo Flashas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jooo, galvojau kažką vertingo radau, bet pasirodo, kad jis vertas tik kelių kebabų..  :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir realiai jis vertės visai neturi, nes kad žaistum oficialiai, turi mokėt mėnesi mokesti, o jei moki mokesčius gauni legaliai parsisiųsti iš interneto.

Čia vertė nebent tie bukletai, paveiksliukai, dėžutė... ant sienos pasikabinti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wow žaidžių globale su didelėm pertraukomis gal apie 10 metų, tad galiu pasakyti, kad turinys diskų yra absoliučiai nulinės vertės, nes net juos įrašius, tau tiesiog netiktu, nes visus failus pakeistu, arba net neleistu updeitinti, nes tiesiog per sena versija. Toliau wowo failai yra nemokami ir juos gali atsisiusti bet koks žmogus free per launcheri, o pinigus moki tik už leidimą žaisti daugiau negu 20 lvl. Vienintelė vertė būtu, nebent čia yra kokia kolekcinė retenybė nors ir abejoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Trumpas pasakojimas kaip aš perėjau (beveik) į tamsiąją jėgos pusę Na ką gi, atėjo laikas pasidalinti savo įspūdžiais apie XBox Series X, kurį turiu jau apie sav. laiko. Pirmiausiai tai mintis apie XBox pirkimą šmiežavo mano galvoje nuo pat dabartinės konsolių kartos atsiradimo. Aš vos jo pirmo ir nenusipirkau, bet PS visgi nugalėjo. Bet noras turėti abi konsoles kad naudotis ir tos ir tos privalumais visadą buvo, bet po to iš XBox pusės ilgą laiką nebuvo nieko, kas mane iki galo pastumėtu tą padaryti. Kol Bethesda galu gale neišleido  Starfield, kurio kaip žinoma su PS nepažaisi:) Tai ir buvo esminis XBox pirkimo varyklis (tikrai ne GamePass), kurio man nereikėjo ir dabar nereikia, nes aš tiesiog tiek  laiko neturiu, kad žaisti tiek žaidimų, kiek ten yra. O mokėti kiekvieną mėn. už tai ko nesinaudosi man visai nesinorėjo (ir taip daug turiu prenumeratų). Tai va Boxo man reikėjo pagrinde dėl esamų ir tikios būsimu XBox exclusive. Be to gali būti kad kai kurią multiplatformą (pvz. Alan Wake 2) pirksiu būtent Boxui, nes po ilgos pertraukos žiuriu visai patiko Boxo pultelis, nors jis ir neturi visokių haptikų🎮 Dabar patis įspūdžiai. Pirmiausiai man visai patiko konsoles dizainas, tas visur tinkantis bokštukas mielai įsipaišo į bet kokį interjerą ir jame ištirpsta, skirtingai nuo PS "kosminio laivo", kuri turi dėti taip kad jis būtu to interjero (bent jau tos game namų dalies) centru. Nesu dizaineris, bet netgi sakyčiau dizaino prasme XBox laimi ir ji būtu galima vadinti pramoninio game dizaino viršune. Tvirtas 10. Konsole tyli, tą prasmę visiškai tyli, nei tau ventiliatoriaus garso, nieko, skirtingai nuo PS, kuri pas mane turi labai nedidelį, bet visgi girdima coil wine. (Na būna diską biški pasuka kaip ir PS, jeigu įdėtas). WiFi ryšys be priekaištu 5Ghz apie 280 Mbps pas mane gaunasi.  Standartinis komplektinis pultelis vidutiniokas, geros ergonomikos ir tiek. Limited editinai su guminiias rankėnu "gripais" - pasaka, labai patiko.  Vėl labai greitai pripratau ir visai patiko nesimetrinis stikų išdėstimas (nes nuo to ir buvau pradėjas. Boxo pultelis gaunasi kaip ir standartinis PC gamingo pultelis). Ai dar batreikos gerai laiko, nesibaigia niekaip:) Taigi už pultelį 8. Interfeisas. Pirmas įspudis paleidus konsole ir pamačius interfeisą po PS - wtf - kur aš čia patekau, nes viskas biški neįprasta. Bet po kokios dienos kaip ir apsipranti ir visai nieko. Kas kiek nepatiko (smulkmenos) - dfault nėra fono muzikos arba aš nerdau kaip pajungti. Pasapudus žaidimo kortelę PS fone išk arto visą informacija - žaistos valandos, trfejai, perėjimas procentais ir t. t. Boxe reikia atskirai raustis kažkur tai. +/- Gali padaryti temas, bet tuomet dingsta žaidimo kortelių fonai, tik tema, o man patinka žaidimo fonai. CEC funkcionalumas prastesnis negu PS ir by default gerokai. Konsole sugeba pati įjungti TV, bet nesugeba perjungti HDMI porto ką tu jai nedarytum. Turi rankomis visadą jungti jeigu preiš tai buvo kas kita įjungta. PS perjungia pati 8-9 kartų iš 10. Tv pultas nieko konsolei neprjunginėja, PS veikia puikia. Taigi turi pirktis atskira media remote, jeigu nenori Netflixe su pulteliu varinėt. Tiesa interfeisas toks labiau optimisti6kas jeigu taip galima pavadinti. PS dabar po Boxo atrodo toks biški "depresyvus" (nors ankščiau to nepastebėjau). Taigi 8. Aksesuarai. Ausinės (trumpai) pvz. Su ausinėm viskas gerai. Nereika atskiro donglo, bet dėl to blututhas per kelis metrus jau trukinėja (nors prie konsoles  aišku viskas gerai), patogus valdymas, gera ergonomika. Labai geras garsas. Po pulse 3D buvo biški neįprastas garso profilis, labai daug boso, bet yra ekvalaizeris, viskas puikiai reguliujasi.  Taigi official ausinės paritetas, sakyčiau 9. Tiesa dar atsiminiau - abiejų baterija laiko panašiai vienodai, t. y. mažai, bei Boxo skirtingai nuo PS baterijai einant į pabaigia pradeda nemaloniai trukinėti garsas. PS laiko kokybę iki galo ir pabaigoje tiesiog atsijungia. Konsoles vaizdo kokybe su komplektiniu kabeliu - be priekaištu. Vienodai su PS. Auto HDR (bent jau kur bandžiau veikia). Tiesa nepatiko kad pasirnkus Dolby Vision palaikima (ne game, apsose, pvz. Netflix) tuomet visa apso vaizda by default padaro Dolby Vision, o ne tik kuomet pati filmą paleidžia. Nepatiko - išjungiau. Na ką čia dar parašyti. Visai patiko man tas Boxas. Aš netgi sakyčiau kad tikriems žaidimu megėjams, kurie tikrai daug žaidžai ir svarbiausiai dar turi tam laiko (aš dėja jau nebe. Noro dar turi, bet laiko tai tikrai ne). Xbox netgi verta turėti kaip pagrindine konsole, bet su svarbiausia išlyga - būtinai su GamePass. O Playstation kaip antą konsolę dėl exlusivų. Taigi konsolei bendras įvertinimas būtu 9,5. P. S. Apie Starfield dėl kurio realiai ir pirkau Boxą biški vėliau, nes tikrai nenoriu vertinti iki galo nepėrėjus, nors pradinis įspūdis nestebuklingas. Tiesa Starfield pultelis superinis. Jeigu ne gaila 80e būtinai nusipirkit - nepasigailėsit.      
    • Prieš 20 metų kasinėjimų metu buvo rasti įdomūs, niekur nematyti raštai ant švininės plokštelės. Pasirodė įdomu, kad niekas tiksliai įvardinti negali, kas tai yra. Ar tai galimai senovės lietuvių raštas, ar tiesiog parašas ar dar kas nors. Net laukia gal atsitiktiniams žmonėms pavyks išspręsti šią mįslę. Straipsnis - https://www.lrytas.lt/kultura/istorija/2023/09/19/news/archeologai-to-dar-nebuvo-aptike-zemutines-pilies-teritorijoje-rasta-plokstele-uzmine-misle-28436180   Istorijos detektyvų laidoje buvo kalbama -  https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000291111/istorijos-detektyvai-kodel-lietuviai-pyne-vainikus-lietuvisko-rasto-misle-ir-pasakojimas-apie-jotvingiu-sodyba-subtitruota?time_start=633
    • Dėkui Dėkui  Tikrai daug ką turėsiu pažaisti 
    • @Javelin Returnal free su ps+ extra, jeigu neišėmė dar   
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos