Nahalas

Klausimelis

Ar išbaninti vartotoją Nahalas iš šio forumo?  

55 nariai prabalsavo

1. 1. Pareiškite savo nuomonę

• Taip,butinai
      14
    • Ne
      11
    • Man nesvarbu
      19
    • Jei galėčiau - jau senei bučiau išmetęs lauk.
      11

Rekomenduojami pranešimai

Diis parašė:
Ne į temą ar yra toks dalykas kaip kwailiausia metu tema.
Ne į temą Šita tikrai pakliūtų į viršūne..

vaikai nusiraminkit ,čia kažkas kažką įžeeidė tai baisus skandalas eikit mamoms skūstis ,arba geriai į policija pareiškimo rašyti ,tipo patyriau psichologinį smurtą ar panašiai. Juokinat mane :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Turbo007 parašė:
Ne į temą pagal taisykles, sitas forumas skirtas konsolems, o kasnors sitoje temoje susije su konsolemis? Tad, pagal tasykles reikia kiekviena pranesima deti i off topic tagus. Prie to pacio, tipo sita diskusija susijusi su "Diskusijos apie portalą ir forumą"? Nifiga. Tad maziau spaminkit, o dekit ispejima ir viskas. O jei yra norinciu pasipykti, tam yra skypas arba pm'as. :whistling:
Ne į temą Kitas taisykliu ekspertas cia konsoliu tau tema ? cia yra apie portala ir forumo darba tai prie ko cia konsoles ? konsoles zemiau yra surasytos

P.S cia dauguma postu reiktu kisti po off-topic'u pagal tave

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nahalas parašė:

Ne nesutinku, taigi tu man pats rasei kad uzstumei biski dabar jau nebeuzstumei taip ? dabar as dar kaltas kam idejau foto kur 2 ps2 konsoles vienoje foto :whistling:

Kas liecia tolerancija :D kokia forumo valdzia stumikai kaip kazkas save pavadino rasydamas man i pm tai ko tiketis is paprastu vartotoju ;) moderatoriai turi rodyti kazkoki tai pavyzdi jei jau tokie yra neklystantys

sutinku su neramibite cia as visai nenorejau izeisti, o tu mane n pasiuntei. man pairode juokinga, kad vienas pajungtas ps2 o kitas be laidu padetas (atseit as turiu 2 is tikro) nu tikrai foto verta ten buti, dar turetu but uzrasas FAIL ir parasyta "thats nothing to brag

about" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  inferno parašė:
Ne į temą Šita tikrai pakliūtų į viršūne..

vaikai nusiraminkit ,čia kažkas kažką įžeeidė tai baisus skandalas eikit mamoms skūstis ,arba geriai į policija pareiškimo rašyti ,tipo patyriau psichologinį smurtą ar panašiai. Juokinat mane :whistling:

Skaityti daugiau  
Ne į temą man 22+ ir as jau nebelaikau saves vaiku :D ziurek kad nebutum tevai jaunesnis uz mane. jei tik tiek turejai sia tema parasyt daugiau nerasyk nes poto mane kaltina spaminimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Tu juk dabar pazeidineji taisykles, pasiziurek kaip tu ant visu cia stumi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ViPeRkillz parašė:

sutinku su neramibite cia as visai nenorejau izeisti, o tu mane n pasiuntei. man pairode juokinga, kad vienas pajungtas ps2 o kitas be laidu padetas (atseit as turiu 2 is tikro) nu tikrai foto verta ten buti, dar turetu but uzrasas FAIL ir parasyta "thats nothing to brag

about" :whistling:

Skaityti daugiau  
Ne į temą O tai kokiu tikslu "uzstumei" ? galejai nieko nerasyti tada nebutum tokio atsako susilaukes... manai tas zodelis moderatorius mane jau labai isgazdino...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  isstatu1 parašė:
Ne į temą Tu juk dabar pazeidineji taisykles, pasiziurek kaip tu ant visu cia stumi.
Skaityti daugiau  

darom taip ,duoam kokio pf.. mėnesuij nerašyt į foruma ,jei nepasitaisys toliau pažeidinės taisykles ir panašiai - ban :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  inferno parašė:

darom taip ,duoam kokio pf.. mėnesuij nerašyt į foruma ,jei nepasitaisys toliau pažeidinės taisykles ir panašiai - ban :first:

Skaityti daugiau  
Ne į temą Agreed.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  isstatu1 parašė:
Skaityti daugiau  
vaiku vadina :first: tai cia normalu yra vienas kita visaip vadinti :doh: bereiksmiai postai eina dabar matau kad jau baigesi mintys pas tu "uzstumeju" tad pasisalinu cia nes atsiras kita priezastis baninti "spamas" ko cia susirinko kiti parasyti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą negali tiesiog sustot atsakinet...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  dankratas parašė:
Ne į temą Agreed.
Skaityti daugiau  
Ne į temą Tai jau matai nebeis isbanint manes tai jau ispejima duosit :first: pasakyk uz ka bent duosi :doh: darom taip nuimam viperkillz moderatoriu uz tai kad pazeide antra taisykle o man menesiu atimam teise rasyti
Ne į temą

Tai tu cia negali sustoti rasyti nesamoniu, as tai atsakau i klausimus ir kitus dalykus o tu ka cia rasai ?

Diis parašė:
Skaityti daugiau  
Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nahalas parašė:
Ne į temą Kitas taisykliu ekspertas cia konsoliu tau tema ? cia yra apie portala ir forumo darba tai prie ko cia konsoles ? konsoles zemiau yra surasytos

P.S cia dauguma postu reiktu kisti po off-topic'u pagal tave

Skaityti daugiau  
Ne į temą Isreiksciau as savo nuomene apie tave, bet dar noriu biski sitame forume pabuti( bijau dankrato, nes gali dar 1 ispejimas prisideti :first: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Diis parašė:
Skaityti daugiau  
Ne į temą Jis pando gyntis ar panašiai..

Ps. Sorry dėl to 'vaikas" aš taip jau įprątęs vadinti :first:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Nuo kada tu sprendio sio forumo, saito, ir jo nariu likimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Turbo007 parašė:
Ne į temą Isreiksciau as savo nuomene apie tave, bet dar noriu biski sitame forume pabuti( bijau dankrato, nes gali dar 1 ispejimas prisideti :first: )
Skaityti daugiau  
Ne į temą Gi modai negali dėt ipėjimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Ongoing Maintenance Averts Costly Restorations Routine roofing care can avert huge and expensive restorations if left unaddressed for lengthy durations. Little damages such as drips, fissures, or lost slates may escalate into major problems if ignored. Homeowners ought to arrange routine examinations with licensed roof professionals to detect any concerns quickly and fix such ahead of they turn costly hassles. Maintaining a roof in excellent state can lengthen its longevity and reduce property owners costs eventually. In order to illustrate One tenant observes a minor seepage in their roofing and contacts a qualified professional to check. The expert discovers several issues that may have led to major harm if left unattended. Resolving these issues promptly preserves the property owner thousands of money in possible restorations. For example An property owner plans regular examinations for their covering. On one of these examinations, the contractor finds initial indicators of wear. Preventative maintenance carried out promptly lengthens the durability of the covering and avoids expensive repairs in the future. Roof evaluation services near by Burgaw North Carolina Addressing Roofing Harm from Dropping Branches 6db72c1
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
    • Taip, šis Doom, Indiana bei paskutinieji CoD žaidimai tikrai tik licenzijos failai diskuose, bet čia gal tik ir tokie <1% iš visų žaidimų. Būtent, kad tik ir toks vienas.
    • pagal gandus be 2027 neisleis
    • Nu nes CD Project yra sakiusi, jog taiko savo modelį pagal Rockstar, maniau čia visiems žinomas dalykas. Nors paskutiniu metu nusisuko nuo to modelio kiek, nes kuria vienu metu du žaidimus.   Labai abejoju, ypatingai, kaip jie atsiprašinėjo po Cyberpunk 2077 releaso ir žadėjo viską ištaisyti ir nekartoti klaidų...ir kas pasakys, kad jie neištesėjo, žaidimas ištaisytas ir expansionas vienas geresnių ever.   Būtent, tik tiek, kad The Witcher 3 bugų lygis palyginus su Cyberpunk 2077 buvo minimalus, manau visada išleidžiant tokį milžinišką geimą paleidus jį milijonams naudotojų atsiras daugybė bugų, bet juos ištaisyt greitai gali.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos