Nahalas

Klausimelis

Ar išbaninti vartotoją Nahalas iš šio forumo?  

55 nariai prabalsavo

1. 1. Pareiškite savo nuomonę

• Taip,butinai
      14
    • Ne
      11
    • Man nesvarbu
      19
    • Jei galėčiau - jau senei bučiau išmetęs lauk.
      11

Rekomenduojami pranešimai

Nahalas parašė:
Ne į temą Tai jau matai nebeis isbanint manes tai jau ispejima duosit :first: pasakyk uz ka bent duosi :doh: darom taip nuimam viperkillz moderatoriu uz tai kad pazeide antra taisykle o man menesiu atimam teise rasyti
Ne į temą Na jeigu tau geriau skrist is cia nei uzsiciaupt kuriam laikui tai tada saunu,apklausa yra ir gali pasiziuret koki rezultatai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  inferno parašė:
Ne į temą Gi modai negali dėt ipėjimo
Ne į temą dar ir kaip gali.... Modai banu negali deti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  isstatu1 parašė:
Ne į temą Nuo kada tu sprendio sio forumo, saito, ir jo nariu likimus?
Ne į temą

O nuo kada sitas sprendzia mano likima ?

inferno parašė:

darom taip ,duoam kokio pf.. mėnesuij nerašyt į foruma ,jei nepasitaisys toliau pažeidinės taisykles ir panašiai - ban :)

Masinos pakelejau :first:))))

Ne į temą Apklausa yra to niekas nepaneigs bet klausiams uz ka mane isbaninti :doh: as galiu tau irgi sukurti tema kad gal tave isbaninti ;)
Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nahalas parašė:
Ne į temą

O nuo kada sitas sprendzia mano likima ?

Ne į temą Apklausa yra to niekas nepaneigs bet klausiams uz ka mane isbaninti :first: as galiu tau irgi sukurti tema kad gal tave isbaninti :doh:
Skaityti daugiau  
Ne į temą Aš tik pasiūliau ;)
Redagavo inferno

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  inferno parašė:

Taip,butinai [ 9 ] [40.91%]

Ne [ 7 ] [31.82%]

Man nesvarbu [ 4 ] [18.18%]

Jei galėčiau - jau senei bučiau išmetęs lauk. [ 2 ] [9.09%]

Adios ,nahale

Ne į temą Aš tik pasiūliau :first:
Skaityti daugiau  
Ne į temą O as negaliu pasiulyti ?
Ne į temą tu jau nusprendei kad mane isbanins ? jei ir isbanins tai tik irodys kad baninama be pagrindo :doh: nes viperiz pazeide tas taisykles dar pries mane ir susilauke atsako ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą gyviausia playmanijos tema :first: nemaciau dar neivienos temos playmanijoj kur kas 30sec atsako :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip nahalas as jau pasakiau kas kaip buvo, tu mane vis uzstumeju vadini ir dar pabrezi tai.

turbut praleidai per ausis ta vieta kai sakaiu kad cia yra pastebejimas, o kad issireiskiau ne taip parasydamas i pm tai buvo klaida.

ir tu vengi atsakyt i mano klausima

Citata

pasakymas kad as uzstumiau buvo biski perdetas, bet tau tai neduoda teises atsikirsti keiksmazodziais. galima buvo parasyt ir be "n" zodzio ir butu viskas aisq.

kaip galvoji, ar be "n" tavo postas butu kitoks? ar jis netektu savo prasmes?

be to as taisykliu nepazeidziau, nematau cia nieko izeidziancio, jei esi per daug jautrus tavo problemos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ViPeRkillz parašė:

siaip nahalas as jau pasakiau kas kaip buvo, tu mane vis uzstumeju vadini ir dar pabrezi tai.

turbut praleidai per ausis ta vieta kai sakaiu kad cia yra pastebejimas, o kad issireiskiau ne taip parasydamas i pm tai buvo klaida.

ir tu vengi atsakyt i mano klausima

be to as taisykliu nepazeidziau, nematau cia nieko izeidziancio, jei esi per daug jautrus tavo problemos.

Skaityti daugiau  
Ne į temą Tai nebuk ir tu jautrus :first: tik paprasciausiai bent negrasink ten i pm :doh: taip pats save pavadinai "uzstuminetoju" ar paprasciausaii kietu zmogum kuris gali uzstumti ir jam niekas nerupi :) O del klausimu as tau nieko neturiu ka atsakyti ir ka paaiskinti, tik paprasciausiai nusileisk ant zemes ir nebeuzstuminek zmoniu vien del tu raideliu keliu Moderatoriai, pries tai buvai geras nestumdavai garantuojiu tik atsirado moderatoriaus teises atsirado ir sparnai

P.S jei tu nematai nieko izeidziancio tai ir as nematau savo pasakyme nieko izeidziancio ;) negi eisi pries savo zodzius... tu mane izeidei o as atsikirtau "nestums" cia ant manes

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Aciu uz juokinga penktadieni Playmanijoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nahalas parašė:
Ne į temą Tai nebuk ir tu jautrus :first: tik paprasciausiai bent negrasink ten i pm :doh: taip pats save pavadinai "uzstuminetoju" ar paprasciausaii kietu zmogum kuris gali uzstumti ir jam niekas nerupi ;) O del klausimu as tau nieko neturiu ka atsakyti ir ka paaiskinti, tik paprasciausiai nusileisk ant zemes ir nebeuzstuminek zmoniu vien del tu raideliu keliu Moderatoriai, pries tai buvai geras nestumdavai garantuojiu tik atsirado moderatoriaus teises atsirado ir sparnai

P.S jei tu nematai nieko izeidziancio tai ir as nematau savo pasakyme nieko izeidziancio :) negi eisi pries savo zodzius... tu mane izeidei o as atsikirtau "nestums" cia ant manes

Skaityti daugiau  

visalaik toks buvau, kai gavau moda man kaip tik sunkiau ka daryti, nes nenoriu pasirodyt grieztas, nededu ispejimu i kaire ir i desne, tai buvo ir su tavim, juk parasiau i pm tau gero noredamas, juk mane n pasiuntei, ka tu siulai man daryt? as tave pirmam poste buciau pasiuntes tai ir man butum atrases.

norejau tyliai sutvarkyt viska, kad tik raide pasikeistum,argi daug prasiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nahalas parašė:
Ne į temą Tai nebuk ir tu jautrus :first: tik paprasciausiai bent negrasink ten i pm :doh: taip pats save pavadinai "uzstuminetoju" ar paprasciausaii kietu zmogum kuris gali uzstumti ir jam niekas nerupi ;) O del klausimu as tau nieko neturiu ka atsakyti ir ka paaiskinti, tik paprasciausiai nusileisk ant zemes ir nebeuzstuminek zmoniu vien del tu raideliu keliu Moderatoriai, pries tai buvai geras nestumdavai garantuojiu tik atsirado moderatoriaus teises atsirado ir sparnai

P.S jei tu nematai nieko izeidziancio tai ir as nematau savo pasakyme nieko izeidziancio :) negi eisi pries savo zodzius... tu mane izeidei o as atsikirtau "nestums" cia ant manes

Skaityti daugiau  
Nahalas, jei jau viska pasakei, buk zmogus - neberashyk. Tikrai nieko naujo ir tuo labiau doro nepasakai, o suprast kitus irgi nelinkes - sprendi tik ish savo varpines. Rashinedamas tushciai tik dar labiau save klampini.

Neklystanciu zmoniu nera, bet kai kurie moka patyleti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ViPeRkillz parašė:

visalaik toks buvau, kai gavau moda man kaip tik sunkiau ka daryti, nes nenoriu pasirodyt grieztas, nededu ispejimu i kaire ir i desne, tai buvo ir su tavim, juk parasiau i pm tau gero noredamas, juk mane n pasiuntei, ka tu siulai man daryt? as tave pirmam poste buciau pasiuntes tai ir man butum atrases.

norejau tyliai sutvarkyt viska, kad tik raide pasikeistum,argi daug prasiau?

Skaityti daugiau  
Ne į temą Kodel tyliai ? norejai man baimes ivaryt ? naujas moderatorius reikia jam pagarba parodyti ? kad "uzstume" atsikirtai o poto jis rodo savo galybe... Kaip jau kad sakiau viskas prasidejo nuo tavo uzstumimo. Pries tai nebuvo jokiu problemu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastebejau tokia tendencija Lietuvos ir uzsienio forumuose, kad atsiranda tokiu zmoniu , kurie tiesiog megsta trolinti , fleiminti , spaminti ir t.t. , jie kartais tam turi priezasti, o kartais daro tai siaip sau savo malonumui. Jie pasivadina issaukianciais arba izeidzianciais vardais , uzsideda debiliska avatara ir gadina forumieciams gyvenima debiliskom temom , mintim ir t.t. Nahalas man ir sudaro tokio zmogaus ispudi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Nahalas parašė:
Ne į temą Kodel tyliai ? norejai man baimes ivaryt ? naujas moderatorius reikia jam pagarba parodyti ? kad "uzstume" atsikirtai o poto jis rodo savo galybe... Kaip jau kad sakiau viskas prasidejo nuo tavo uzstumimo. Pries tai nebuvo jokiu problemu
Skaityti daugiau  

kokia galybe juk tau nieko nepadariau. tai ar tau geriau kad be klausimu tau ispejima, posta trint, nes visi kiti modai taip butu ir padare. bet sakau as tau nenorejau det, todel ir parasiau i pm. You jus dont get it do you?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Shliuzas parašė:

Pastebejau tokia tendencija Lietuvos ir uzsienio forumuose, kad atsiranda tokiu zmoniu , kurie tiesiog megsta trolinti , fleiminti , spaminti ir t.t. , jie kartais tam turi priezasti, o kartais daro tai siaip sau savo malonumui. Jie pasivadina issaukianciais arba izeidzianciais vardais , uzsideda debiliska avatara ir gadina forumieciams gyvenima debiliskom temom , mintim ir t.t. Nahalas man ir sudaro tokio zmogaus ispudi.

Skaityti daugiau  
Ne į temą O man vienodai :first: tu mane debilu isvadinai greiciausiai pakursiu ir tau tema kad isbaninti :doh: 2 taisykle ;) Man reikia demesio galvoji ? kad cia dauguma nepilnameciai.... paprasciausiai tie nepilnameciai turetu pradeti galvoti galva daugiau... daugumoje lt forumu yra tokia politika moderatoriai ir draugeliai atrodo yra nelieciami ir jie gali stumti ant kitu ir tiek :)
  ViPeRkillz parašė:

kokia galybe juk tau nieko nepadariau. tai ar tau geriau kad be klausimu tau ispejima, posta trint, nes visi kiti modai taip butu ir padare. bet sakau as tau nenorejau det, todel ir parasiau i pm. You jus dont get it do you?

Skaityti daugiau  
Ne į temą galybe tame kad cia "as uzstumejas" moderatorius pasakiau tau keisk posta arba busi ispetas ir panasiai :)
Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos