etirps

irasymo klaida

Rekomenduojami pranešimai

jau koki 5 kart man rasant ant verify ant 50% ismete error naudoju tik verbatim diskus. Gal zinot kodel ar nuo cd-rom ar del ko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Verify jei neklystu tai tikrina ar teisingai yrase. Pabandyk pries yrasant geima nuimt varnele nuo Verify. Sekmes ;) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  etirps parašė:

jau koki 5 kart man rasant ant verify ant 50% ismete error naudoju tik verbatim diskus. Gal zinot kodel ar nuo cd-rom ar del ko?

Skaityti daugiau  

Dvd-rom problemos bus ens ant 50% pereina i kita sluoksni, lazeris per silpnas ir nesugeba irasyt normaliai nuo ten.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  dankratas parašė:

Dvd-rom problemos bus ens ant 50% pereina i kita sluoksni, lazeris per silpnas ir nesugeba irasyt normaliai nuo ten.

Skaityti daugiau  

Bet kai tik gavau xboxa tai pirmus kokius 5 zaidimus tai nrml irase o po to prasidejo kad ant 50 pakimba. pas mane cd-romas asus drw-1814bl

Redagavo etirps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patarimas: nusipirk nauja dvdroma, geriau, kad butu Pioneer, jis kainuoja apie 90lt arba koki kita, nes visi nauji gerai raso, o dabar tu nieko nebepadarysi, nebent isardysi savo senaji dvroma ir bandysi ka nors ten valyt, bet nelabai pades, nes man irgi panasiai buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Marcello parašė:

Patarimas: nusipirk nauja dvdroma, geriau, kad butu Pioneer, jis kainuoja apie 90lt arba koki kita, nes visi nauji gerai raso, o dabar tu nieko nebepadarysi, nebent isardysi savo senaji dvroma ir bandysi ka nors ten valyt, bet nelabai pades, nes man irgi panasiai buvo.

Skaityti daugiau  
o jai pirkt sitas geras? http://www.gerakaina.lt/new/product_info.p...elis=DVR-217FBK Redagavo etirps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  etirps parašė:
Skaityti daugiau  

jo, sitas geras, as irgi panasaus modelio turiu, tik stenkis jei gali sita dvdroma naudot tik xbox zaidimu yrasymams, tada ilgai laikys.

Redagavo Marcello

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pas man kai buna 93% verify'íngo tada ismeta errorus, tai tapati beda, dvd romas kapush ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.