mmc357

Pakvietimai į Lockerz.com

Rekomenduojami pranešimai

Jums irgi dar raso:

Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.

:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu aš kaip ir spėjau wii pagriebt, kurio labai norėjau :D bet irgi be to numerio užsakymo... nu bet nieko juk rašė, kad viskas gerai, nėra ko jaudintis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  flight parašė:

Dabra facebook'e skaitau ir raso: kad visi, kurie gavo uzsakymo laiskus, gaus savo prizus (TIK JEIGU JIE NECHEATINO). Kalba eina apie cheatinima imant priza ar cheatinima su z-list?

Kaip galima cheatint imant priza ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parasiau as lockerzams kodel nera numerio prie # ir kodel nenueme tasku tai gavau atsakyma:

rodyti išsamią informaciją 09:40 (Prieš 18 min.)

This is an automatically generated response. You will hear back from

a real person with a real answer real soon (unless the answer to your

question is contained in this email).

In the meantime, here is some information that might help you (we are

aware that we are having site performance issues as we implement

long-term improvements):

REDEMPTION ORDERS: We are aware that when some members redeemed they

got a receipt with the number zero, got the wrong receipt, or got the

same receipt twice. We are working through this and will be in touch

by the end of the week. But don't worry, your prize is safe.

PTZ COUNTS: Some members are seeing reductions in their PTZ. There

are three reasons why this might be happening: 1) PTZ may not be

displaying properly (but they are accurately captured in our data

base, so we know what the real PTZ value should be), 2) Members

confessed to illegitimate PTZ during our recent amnesty and we have

removed those PTZ, or 3) We discovered that the member cheated and did

not confess, and the PTZ were zeroed out.

INVITE COUNTS: Invites counts have been reduced where we discovered

that members had “friends” with email address domains that are not

accepted by Lockerz. Some members may have lost their Z-List status

because, after this reduction, they no longer had 20 legitimate

invited friends. These decisions are FINAL. We will not consider

appeals.

INVITES NOT WORKING: The link in Lockerz invitations is not working

properly, so invitees can not get to the Lockerz site from the

invitation. We think this will be fixed later today.

NEW MEMBERS: There are some instances in which NEW members who can

accept their invitations are not able to set up functioning accounts.

Z-LIST T-SHIRTS: If you recently achieved Z-List status, we will email

you within one week of the date you became a Z-Lister with an update

regarding your Z-List T-shirt.

Thanks for being part of the Lockerz community. Keep visiting Lockerz

to earn PTZ and learn about exciting new things that will be happening

at Lockerz between now and the end of the year.

- The Lockerz Crew

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Degiz parašė:

parasiau as lockerzams kodel nera numerio prie # ir kodel nenueme tasku tai gavau atsakyma:

rodyti išsamią informaciją 09:40 (Prieš 18 min.)

This is an automatically generated response. You will hear back from

a real person with a real answer real soon (unless the answer to your

question is contained in this email).

In the meantime, here is some information that might help you (we are

aware that we are having site performance issues as we implement

long-term improvements):

REDEMPTION ORDERS: We are aware that when some members redeemed they

got a receipt with the number zero, got the wrong receipt, or got the

same receipt twice. We are working through this and will be in touch

by the end of the week. But don't worry, your prize is safe.

PTZ COUNTS: Some members are seeing reductions in their PTZ. There

are three reasons why this might be happening: 1) PTZ may not be

displaying properly (but they are accurately captured in our data

base, so we know what the real PTZ value should be), 2) Members

confessed to illegitimate PTZ during our recent amnesty and we have

removed those PTZ, or 3) We discovered that the member cheated and did

not confess, and the PTZ were zeroed out.

INVITE COUNTS: Invites counts have been reduced where we discovered

that members had “friends” with email address domains that are not

accepted by Lockerz. Some members may have lost their Z-List status

because, after this reduction, they no longer had 20 legitimate

invited friends. These decisions are FINAL. We will not consider

appeals.

INVITES NOT WORKING: The link in Lockerz invitations is not working

properly, so invitees can not get to the Lockerz site from the

invitation. We think this will be fixed later today.

NEW MEMBERS: There are some instances in which NEW members who can

accept their invitations are not able to set up functioning accounts.

Z-LIST T-SHIRTS: If you recently achieved Z-List status, we will email

you within one week of the date you became a Z-Lister with an update

regarding your Z-List T-shirt.

Thanks for being part of the Lockerz community. Keep visiting Lockerz

to earn PTZ and learn about exciting new things that will be happening

at Lockerz between now and the end of the year.

- The Lockerz Crew

Skaityti daugiau  

čia tau autoatsakiklis parašė, kad žinutė nukeliavo ir kai tik galės bus peržiūrėta :D bet matau čia jau ir pridėjo dažniausiai užduodamus klausimus..

Redagavo marijus020

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man buvo taip:

Visas peršikęs, noriu nugriebt Wii. WII NEKRAUNA. Gerai, nesiparinam, antram plane pas mane yra DSi (nes galvojau kitą labai greit išpriks), atsidarau pyst atidarę!. Ok "redeem now". C'mon, let's go bitch, what to fuck?!. Laukiu kol užkraus... Reffreshhinu, ten mano jau atisidarytus iPod'us ir t.t. žiūrių nėra, galvoju "a, jopšimkmat išpirko jau iPod'us!" (tik paskui supratau, kad pataikiau į pačią redeem'o PRADŽIĄ, ir iPod'ai čiuj nebuvo įmesti), žiūriu nėra ir FLIP ULTRA HD (aš tada galvojau, kad išpirko tik paskui supratau, jog dar neįdėjo), yra dar iPod shuffle 2gb už 200PTZ, ok spaudžiu "redeem now", jei kartais dar nepaimčiau DSi. Einu į tada kur yra DSi, o užkrovė įvedu info su autofiller'iu (naudojau FF), ir spaudžiu "confirm checkout", nu suvedu ir vėl apie ~3min. laukt :DD. Tada šypsenų nebuvo, visas drebėjau... O žiūriu iPod Shuffle atsidarė suvedu info ir laukiu jei DSi nepaimsiu tai, nors Ipod'ą, juk kitą gėrį bus išpirkę (dalyvavau 3 restocke, tai žinojau ;]]). O DSi YRAAAA!! :D :D.

Lekiu į mailą tikrint ar yra, nes jau žinojau, kad PTZ nenujiema, ir nerašo HallWay'uj. Ir ten pamatau tokį vaizdą:

Nuotrauka

I love, you baby! Aš laimėėėėjau, nors ne Wii, bet DSi :D, net susirimavo ;DD. Ok, dabar nuotaika gera, nes galvojau Wii išpirkti, einu nugriebsiu 2GB LEGO USB, man jis patinka ;D. Turiu jau pasiruošęs nuorodą, laukiu kol atsidarys, o daro apie ~2min., ok spaudžiu "redeem now" suvedu info su autofiller'iu (FF), spaudžiu "confirm checkout". Tada išmeta "Lockerz offline", ok nesiparinu DSi turiu ;D, vėl bandau užsisakau :D. Aišku vėl lekiu į emailą, biškį užkliūnu ir ne tą pass įvedu :D, tada jau tiesiu rovimu pataikau, ir...:

Nuotrauka

Šalla, lalala, lalalalala. Turiu... Viskas imt nieko negaliu, tuo ir baigėsi mano dieną...

Aj pasakojimo galo nedadėjau:

Kaip gavau ko norėjau (nors ne Wii, bet...), tada užeinu pažiet kiek prizų liko. Ir Wii yra, beveik viskas yra, tik menkniekiai išpirkti..

Na, nieko, nors DSi nugriebiau, juk nežinojau, kad taip ilgai prizai laikysis...

Pasakojo: Tadas aka. Roolis

Papaintin'o: Roolis aka. Tadas

Kodėl papaintino: atsako aka. Tadas.Roolis. Todėl, kad nauji WIN7 jėga Windozė, ir PhotoŽopo neįsinstaliavau :D.

Ačiū, už dėmesį :D :D

Redagavo Roolis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Roolis parašė:

O man buvo taip:

Visas peršikęs, noriu nugriebt Wii. WII NEKRAUNA. Gerai, nesiparinam, antram plane pas mane yra DSi (nes galvojau kitą labai greit išpriks), atsidarau pyst atidarę!. Ok "redeem now". C'mon, let's go bitch, what to fuck?!. Laukiu kol užkraus... Reffreshhinu, ten mano jau atisidarytus iPod'us ir t.t. žiūrių nėra, galvoju "a, jopšimkmat išpirko jau iPod'us!" (tik paskui supratau, kad pataikiau į pačią redeem'o PRADŽIĄ, ir iPod'ai čiuj nebuvo įmesti), žiūriu nėra ir FLIP ULTRA HD (aš tada galvojau, kad išpirko tik paskui supratau, jog dar neįdėjo), yra dar iPod shuffle 2gb už 200PTZ, ok spaudžiu "redeem now", jei kartais dar nepaimčiau DSi. Einu į tada kur yra DSi, o užkrovė įvedu info su autofiller'iu (naudojau FF), ir spaudžiu "confirm checkout", nu suvedu ir vėl apie ~3min. laukt :DD. Tada šypsenų nebuvo, visas drebėjau... O žiūriu iPod Shuffle atsidarė suvedu info ir laukiu jei DSi nepaimsiu tai, nors Ipod'ą, juk kitą gėrį bus išpirkę (dalyvavau 3 restocke, tai žinojau ;]]). O DSi YRAAAA!! :D :D.

Lekiu į mailą tikrint ar yra, nes jau žinojau, kad PTZ nenujiema, ir nerašo HallWay'uj. Ir ten pamatau tokį vaizdą:

Nuotrauka

I love, you baby! Aš laimėėėėjau, nors ne Wii, bet DSi :D, net susirimavo ;DD. Ok, dabar nuotaika gera, nes galvojau Wii išpirkti, einu nugriebsiu 2GB LEGO USB, man jis patinka ;D. Turiu jau pasiruošęs nuorodą, laukiu kol atsidarys, o daro apie ~2min., ok spaudžiu "redeem now" suvedu info su autofiller'iu (FF), spaudžiu "confirm checkout". Tada išmeta "Lockerz offline", ok nesiparinu DSi turiu ;D, vėl bandau užsisakau :D. Aišku vėl lekiu į emailą, biškį užkliūnu ir ne tą pass įvedu :D, tada jau tiesiu rovimu pataikau, ir...:

Nuotrauka

Šalla, lalala, lalalalala. Turiu... Viskas imt nieko negaliu, tuo ir baigėsi mano dieną...

Pasakojo: Tadas aka. Roolis

Papaintin'o: Roolis aka. Tadas

Kodėl papaintino: atsako aka. Tadas.Roolis. Todėl, kad nauji WIN7 jėda Windozė, ir PhotoŽopo neįsinstaliavau :D.

Ačiū, už dėmesį :D :D

Skaityti daugiau  

Iš tavo pasakojimo susidaro toks vaizdas, kad biški trenktas esi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Incognito parašė:

Skaityti daugiau  
Ne į temą Is tavo pasakymo susidaro toks vaizdas, kad zmones negali dziaugtis. Del to gal pats biski trenktas esi :D

Beje, ar visiems jau raso Hallway'uj, ka paemet?

Redagavo usblaidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Incognito parašė:

Skaityti daugiau  
O man iš mano pasakojimo, atrodo, jog aš stengiausi vaizdingai aprašyt ;DD.

Aj dar nedadėjau pasakojimo galo:

Kaip gavau ko norėjau (nors ne Wii, bet...), tada užeinu pažiet kiek prizų liko. Ir Wii yra, beveik viskas yra, tik menkniekiai išpirkti..

Na, nieko, nors DSi nugriebiau, juk nežinojau, kad taip ilgai prizai laikysis...

usblaidas parašė:
Ne į temą Is tavo pasakymo susidaro toks vaizdas, kad zmones negali dziaugtis. Del to gal pats biski trenktas esi :D

Skaityti daugiau  
Man nerašo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  usblaidas parašė:

Skaityti daugiau  

man ir nerašo, tik e-mailą gavau... ir taškų dar nenuėmė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos