Coxas

xbox 360 belaidis pultelis

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, kame pas mane beda ? gavau su xbox arcade belaidi pulteli ir kai zaidziu isijungias vibratoriu man daznai atsijungineja pultelis nuo xbox. issiungus vibratoriu neatsijungia. kas cia blogai ? baterijos yra naujos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Coxas parašė:

Sveiki, kame pas mane beda ? gavau su xbox arcade belaidi pulteli ir kai zaidziu isijungias vibratoriu man daznai atsijungineja pultelis nuo xbox. issiungus vibratoriu neatsijungia. kas cia blogai ? baterijos yra naujos.

Skaityti daugiau  

Labai panasu i itampos nepakankamuma. Tu pamegink su vibratoriumi ir ant laido pulteli pajungti.

* jei neiszijugs tai, stabiliai kazkas su baterijos negerai, nes itampos nepalaiko reikiamos.

* jei issijungs, tai kazkas su elektronika (trumpina ?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar geriau butu nusipirgti akomuletoriu kur dedasi vietoj bateriju ?

Deadalus parašė:

Labai panasu i itampos nepakankamuma. Tu pamegink su vibratoriumi ir ant laido pulteli pajungti.

* jei neiszijugs tai, stabiliai kazkas su baterijos negerai, nes itampos nepalaiko reikiamos.

* jei issijungs, tai kazkas su elektronika (trumpina ?)

Skaityti daugiau  

tame ir beda. as prie pultelio laido negavau. nors pirktas naujas uz 599LT is bms.

Redagavo Coxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Coxas parašė:

ar man reikia pirkti xbox pultelio akumuletoriu ? kur vietoj bateriju dedasi ?

tame ir beda. as prie pultelio laido negavau. nors pirktas naujas uz 599LT is bms.

Skaityti daugiau  
Gal kokiu sustru duracell ar pan. bateriju reikalauja? Jei ne, tai eini i garantini ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  CraWleR parašė:

Gal kokiu sustru duracell ar pan. bateriju reikalauja? Jei ne, tai eini i garantini ir viskas.

Skaityti daugiau  
paprastai jei baterijos silpnos tai ant pultelio x zenkiuko ratu sukasi svieseles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  WirmiS parašė:

paprastai jei baterijos silpnos tai ant pultelio x zenkiuko ratu sukasi svieseles.

Skaityti daugiau  

taip sukasi :thumbsup4: kol buvo orginalios xbox baterijos tol gerai buvo.

Ačiū už pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.