ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

Tai va pasikeičiau savo gamertag (kažkos misguidedurve4 buvo duotas automatiškai) ir dabar negaliu prisijungti (arba tik nemoku) prie xbox live. Jeigu jungiuosi prie savo seno Misguidecurve4 tai rašo,kad gamertag pakeistas ir ką daryti nepasako. Jeigu pabandau "recover gamertag" ar kažkaip panašiai irgi nieko nebūna ten pastringa kai parašau password'ą. Gal žinote ką daryti?

Gal gali būti, kad pastringa dėl interneto trūkinėjimo? Nes kažkaip su juo dabar ten bėdos irgi...

Keičiausi gamertag'ą prieš savaitę ar dvi.

Konsolėje nuėjęs į GT geitimo langą įvedžiau naują GT ir pasikeitė.

Jokių slaptažodžių niekur vesti nereikėjo. Gal tik signoff/signin. Bet ir tai pasirinkau iš sąrašo savo naują GT.

Kažką darai ne taip.

Nebent pasikeitei GT ne konsolėje, o xbox.com ir prieš tai buvai naudojęs automatiškai pasiūlytą GT (ir nepasikeitei iš karto).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Batone, būtent taip ir dariau kaip gale parašei, nes iš pradžių pas mane buvo tik wifi internetas ir ten išviso nieko keisti negalėjau. Tai ką man dabar daryti kad susitvarkytų?

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki galit man normaliai paaiskint kaip isikelt drm dlc(bandziau paprastai per usbxtaf isikelt oblivian dlc bet kai einu i option/downloads bun pilks(tipo nera dlc) rasiau situo adresu \Content\0000000000000000\425307D1\00000002

Tutorial Instructions:

First, you have to already have prepared your flash drive with the Xbox 360's new update AND transferred at least one file over.

1. Plug in your USB Drive.

2. Open "USBXTAF Beta 32"

3. Push "File" -> "Open Drive"

4. Expand "Root" and then "Content" and browse to the folder of the file you want to mod.

5. Right click the file/folder in the right panel and Push "Extract". You can also drag-n-drop to the desktop. (Read below to find your profile)

6. Find your new file on your desktop or whever you saved it.

Find your Profile: Each E00************ is a different profile that you are able to sign into when on your xbox. Find out which is yours by opening each profile file with Modio and seeing what username it says it's associated with. Profiles are located in /Content/<PROFILEID>/FFFE07D1/00010000/ Now you can mod a gamesave using Modio or other mod tools. You can find what game each folder is with this list. If you're using Modio, just drag the file straight into it. IMPORTANT! For each file you edit, make sure once you're done, you open it in Modio and push "Rehash and Resign"!

Once you've modded a file, you can inject it back into the USB Drive:

1. Open "USBXTAF Beta32"

2. Browse to the folder where you want to put a file.

3. Delete the old file or gamesave. (Make sure there is a backup saved on your pc first).

4. In the right pane, Push "Inject" and select the newly modded file/folder. Or just drag-n-drop the new file/folder in.

5. You will now see the file in the folder.

Xbox 360 USB Folder List Content Location:

/content/0000000000000000/<TITLEID>/<OFFERID>/

Save Location: /content/<PROFILEID>/<TITLEID>/<OFFERID>/

Music Collection: /mindex/media/ - The Music files are simply .wma with a custom header.

The only OFFERID's that always remain the same are the ones assigned to themes/gamerpics/videos. To add any of the below, you have to browse to: Content\0000000000000000\TITLEID\(Folder below)

For Example, Halo map packs would go into: Content\0000000000000000\4D5307E6\00000002

Gamerpics - 00020000

Themes - 00030000

Demos - 00080000

Videos -00090000

Game Installs - 00004000

Extra Content (DLC) - 00000002

Redagavo egis123

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinot kiek uzima vietos Final Fantasy XIII instaliuotas? Noriu pirkti 8 gigu flesa, bet ar uzteks vietos suabejojau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk 16GB ir nesuk galvos, gi kainu skirtumas juokingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va dar galbut kvaila klausima turiu, gal kas zino kokiu tikslu dega raudona sviesa gale slimo? Tik siandien pastebejau, matosi jinai per optinio garso jungti. Idomu pasidare. Buciau dekingas uz ats :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kadangi sedziu su banintu xbox 360 bei sena 1,51 iextreme firmware nusprendziau ja atsinaujinti, kad galeciau zaisti naujesnius zaidimus su ap2,5 bei galbut ateityje su XGD3. Todel man prireike jusu pagalbos. Esme tame, kad pas mane senas pc be jokiu sata jungciu ir man reikia keliu priedu.

Taigi gal galetumet numesti linka kokia sata pci card ar ka ten reikia pirkti kad veiktu su laaaabai senu pc.

beto pas mane Lite-On (DG-16D2S 74850C A0A1) DVD drive kurio drive key neturiu taigi man taip pat reiktu kaskokio probe, gal taip pat galetumet numesti linka is kur si daikta galima nusipirkti uz nedidele kaina nes dealextreme.com jis kainuoja ganetinai daug.

Didelis aciu bei +rep tiems kas pades. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsisiusk viena pabandimui, jei turi koki profili nuo seniai pasikures.

Nusipirkau žaidimus viename profilyje ir pabandžius juos žaisti per kitą profilį - leidžia! :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas Galit padet man xbox 360 nusiflesint .

ar PM

is anksto ACIU .

Reik tu Skubios pagalbos aciu

Redagavo DuGadix
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pajungti ''Saitek 4 in 1'' vairą prie ''XBOX 360 SLIM 250GB''.Pats bandziau ,bet neveikė gal turit patarimų.

REKĖTŲ GREITO ATSAKYMO

Redagavo mantukis5000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pajungti ''Saitek 4 in 1'' vairą prie ''XBOX 360 SLIM 250GB''.Pats bandziau ,bet neveikė gal turit patarimų.

REKĖTŲ GREITO ATSAKYMO

Kiek matau tai sis vairas veikia tik su pirmuoju Xbox (original) o ne su X360

- Multi-format steering wheel - Includes detachable lap rest for when playing on a sofa - Detachable table clamp for when playing on your PC - Adjustable sensitivity - Choose to play with or without the included pedal box, depending on your playing environment - Vibration feedback (PC, PS2 and Xbox only)

Compatibility: PS2, PS3, Xbox, Windows XP, XP64, Vista

Redagavo FUZA
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar į tdk diskus rašyt apsimoka? lazerį gadina? ar ne? Nes verbatim 9lt, tai galvoju yra tdk juos gali 2 nusipirkt už ta pačia kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar į tdk diskus rašyt apsimoka? lazerį gadina? ar ne? Nes verbatim 9lt, tai galvoju yra tdk juos gali 2 nusipirkt už ta pačia kaina.

Jaigu peri Verbatim pack, tai diskas gaunas ~6 lt... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Pasakojimas apie tai kaip Sony visgi pardavė man savo brangiausia konsolę. Tai va, apie PS5 Pro pirkimą galvojau praktiškai nuo pat jos anonsavimo pradžios, tačiau vis save bandžiau atkalbinėti kad man jos nereikia, kad sudėjus visis priedus kaina siekai vos ne 1K eurų ir kad tikrai išsiversiu su Fat PS5 iki pat 6 Serijos atėjimo. Bet neparėjo😄 Kas mane privertė apsigalvoti - ogi tas kad po tam tikrų pranešimų supratau kad Sony toliau aktyviai vystis tik Pro konsoles versija. Taip, vanilinė PS5 bus puikiai palaikoma, jai išeis visi updaitai, tiks visi išleisti žaidimai iki pat gyvavymo ciklo pabaigos, bet sena versija ne bus vystoma, nieko naujo, tik palaikymas. O Pro vystys ir gerins toliau. Project "Amethyst" - kitais metais Pro išeis didelis updaitas. kuris pakeis dabartine PSSR į dar progresyvesnę ir geresnė upskailo technologija, taigi su Pro žaidimai atrodys dar geriau, negu dabar, palaikymas tik didės ir vis didesniame žaidimu skaičiuje, tas kokybės skirtumas atrodys dar ryškesnis ir apčiuopemas. Geras pavizdys galėtu būti naujas Death Stranding - skirtumas tarp Pro ir paprastos versijos yra akivaizdus - taip su sena PS5 tu gausi puikia vaizdo kokybe, kaip ir Pro, bet...tik 30 fps. Kai su Pro 60 ir baigtas kriukis. Arba gali žaist ir 60, bet vaizdo kokybė tikrai suprastėja. Taigi apsisprendžiau. Ką galiu pasakyti apie pačią konsolę -kol kas įspūdžiai tik teigiami. Per tos praėjusius beveik 5 metus nuo originalios versijos išleidimo Sony daug ko išmoko ir padarė išvadų. Pirmas dalykas - konsole atrodo labai gražiai ir medžiagų kokybė tikrai gera, nėra prie ko prisikabinti. Keista, nors skirtumas didyje nėra labai ryškus, bet Fat versija po Pro pradeda atrodyti tikrai pernelyg didelė ir griozdiška, nors ankščiau taip visiškai neatrodė. Džiūgu kad konsole labai tyli, jeigu su sena aš turėjau minimalu neerzinanti coil wine, tai šitos nesigirdi, išvis, (na girdisi aušintuvo "šlamesys" esant apkrovai, bet idle mirtina tyla. Pats atnaujinimas ir failų profilių perkelimas pavyko sklandžiai - aišku kaip visada iš antro karto😄, nes kažkaip tai sugebėjo išsinarinti ethernet laidas, bet iš antro viską sklandžai perkėlė. Su Fat turėjau 1Tb M2 diską, tai sukeliau į jį max ką galėjau žaidimų ir per laidą keliau tik profilį, saivus bei galerijos failus. Kaip ir sakau viskas sklandžai persikėlė, taigi finale gavosi kad padarej senai konsolei vaizdo plokštės upgraida. Viskas vietoje ir taip pat lyg nieko nebuvai keitęs. Sunkiausias darbas eilinį kartą buvo nuimti Fato nugarėlės plokšte, nes ją vistiek reikia "lupti". Skirtingai Pro plokštės nusiima stebėtinai lengvai. Taigi dabar ramiai galėsiu laukti PS6 atėjimo, žinant kad visada gausiu Max grafikos kokybė. Visiems geros dienos ir geros vasaros. Chill!🎮😎
    • XBOX Series X|S Rugpjūtį  
    • Tą aš ir supratau, kad nieko nesutiksi, bet kitų žaidėjų ženklus kad jie čia buvo matai viso žaidimo metu, kad  nesi tu čia vienas mes ir gi čia nešiojam  
    • Ateityje dar pamatysi, kad kartu su kitais žaidėjais tiesi kelius, zip lines ir t.t. Vienam nutiesti visus kelius būtų labai sudėtinga dėl didelio resursų kiekio. Bet kai prisijungęs pamatai, kad kol buvai offline tavo pradėtas kelias gerokai prailgėjo, kaip tik apima noras kuo daugiau resursų įnešti ir prisidėti prie bendro gėrio 😀 Čia gal taip pat galima įžvelgti potekstę, kad ne tik mirusiųjų ir gyvųjų pasauliai susiliejo, bet taip pat ir dalinai susijungia atskirų žaidėjų pasauliai, kai tu kito žaidėjo niekada nesutiksi savo pasaulyje, tačiau matai jo palliktus daiktus, įspėjamuosius ženklus, nutiestus kelius ir t.t.
    • @poka Manau išeis tuo pat metu su PC versija. Kas mane dar nustebino, tas naujas features kur gali naudotis kitų žaidėjų paliktais praėjimais ar net mocu, galėtų daugiau tokių žaidimų būti, kur nors jis SP ir story-driven, bet tas online motyvas kad kitų žaidėjų palikti daiktai ir pan pasiekiami tau tai tikrai super. 
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos