ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

idek fotke jf kur rodo nuskaita fw ir kas i ka spoofinta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei yra extreme lt 3.0 ir neturi roomo tai žaidimai neveiks :?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xgd3 zaidimai greiciausiai nepasileis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel kai as uzupdaitinau savo xbox [man visus tuos zaidimus kur zaizdavau pries updeita puikiai paleisdavo] o dbr man ne tai kad rasytu play game raso play DVD ir ismeta kad ideti ta zaidima i xbox'a kaip cia suprast?

Redagavo laurexas852

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka daryti neveikia original xbox slim headset? bandau prie pultelio ji visaip jungt, prijungiu bet mikrafas vistiek neveikia. pacio xbox instrukcijas skaiciau, nepadejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-07-14 06:40, 'laurexas852' parašė:

Kodel kai as uzupdaitinau savo xbox [man visus tuos zaidimus kur zaizdavau pries updeita puikiai paleisdavo] o dbr man ne tai kad rasytu play game raso play DVD ir ismeta kad ideti ta zaidima i xbox'a kaip cia suprast?

Skaityti daugiau  

blogai irasyti zaidimai. po updeito atsinaujino ir apsaugos, o zaidimai blogai irasyti todel pro apsaugas nepraeina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-07-14 10:33, 'GMR' parašė:

blogai irasyti zaidimai. po updeito atsinaujino ir apsaugos, o zaidimai blogai irasyti todel pro apsaugas nepraeina.

Skaityti daugiau  
Tai kaip man tuos zaidimus irasinet?? as irasiau seniau normaliai veike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-07-14 12:55, 'laurexas852' parašė:

Tai kaip man tuos zaidimus irasinet?? as irasiau seniau normaliai veike

Skaityti daugiau  

XGD3 zaidimus turi irasinet su Lite-on iHAS dvdrom'u ir Burner Max firmware

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-07-14 13:50, 'aibo77' parašė:

XGD3 zaidimus turi irasinet su Lite-on iHAS dvdrom'u ir Burner Max firmware

Skaityti daugiau  
As isirasiau i diska zaidima Ghost Recon Future Soldier ir man ismete kad reike updeitu as ta updeita is oficiall xbox360 web ir i ikeliu ji i flash'a tada uzupdeitinau as xbox'a.Paleidziu Ghost Recon Future Soldier ir man juodas ekranas ir ismeta i xbox home+nebepaleidzia mano senesniu veikenciu game.(raso PLAY DVD)

As ant xbox360 esu zalias

Ar imanoma kazka padaryt kad veiktu senesni zaidimai???

Nes dabar jokio zaidimo negaliu pazaist

Redagavo laurexas852

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau jau atsakymas parasytas :P

gali perflesint konsole i LT2.0 kad eitu seniau yrasyti XGD3 zaidimai (be topology data). o XGD2 tau ir taip veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-07-14 14:12, 'aibo77' parašė:

tau jau atsakymas parasytas :P

gali perflesint konsole i LT2.0 kad eitu seniau yrasyti XGD3 zaidimai (be topology data). o XGD2 tau ir taip veikia

Skaityti daugiau  
o tai reik man vezt kazkur kad perflesintu ar per xbox setings.

man neveikia zaidimai man raso PLAY DVD ir rodo xbox zenkliuka

galejau as neupdaitint to xbox'o butu bent senesnius game paleides o db tai ka man daryt reik vest kad perfleshintu?? :)

Redagavo laurexas852

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

betkokiu atveju teks vezt pas ta kas supranta ir perfleshint, ten tau viska ir paaiskins. jei tu sedejai su LT2.0, ir po updeito pasikeite dae.bin failiukas, nebeina XGD3 zaidimai - turi fleshint i LT3.0 ir pirkt zaidimams irasinet Lite-on iHAS, jei nenori - sedek su LT2.0 ir zaisk tik XGD2 zaidimus, nes XGD3 tau betkokiu atveju neveiks be fleshinimo i LT3.0. o su LT3.0 neveiks blogai irasyti zaidimai - turesi persirasyt visus XGD3 zaidimus kurie be topology data ir ne su iHAS irasyti.

P.S.: kolkas gali zaist XGD2 zaidimus - jie tau veiks. kas tie XGD2 ir XGD3 gali pasiskaitinet po google.

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-07-14 14:22, 'aibo77' parašė:

betkokiu atveju teks vezt pas ta kas supranta ir perfleshint, ten tau viska ir paaiskins

Skaityti daugiau  
dekui uz pagalba o ar su activate.iso neveiktu man tie seni game

:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą tik nesk greiciau fleshint ta konsole, nebekeles activate.iso is tamsiu viduramziu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu problema su xbox'u. Injungus jis puikiai pasileidzia, bet nerodo video. Kaip manot kas galejo sudegti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Aš dėl šito sutinko, kad patenka build'ai į diskus, kuriuos galima žaisti be jokių atnaujinimų, tačiau jie yra bugovi ir/ar turi problemu su performance. Aš turėjau omenyje atvejus, kai papuola į diskus net ne žaidimo buildas, o tiesiog licenzija užimanti keliasdešimt megabaitų pvz. CoD Black Ops 6, čia va yra visiška nesamonė ir tinginystė, nes nematau, jokios priežasties kodėl negali įdėti geriau bugovo žaidimo buildo į 100GB diską, kuris nors ir neįdealus, vis tiek bus veikiantis. O dėl kainų, tai faktas, kad skaitmena yra žymiai pigesnė, čia net nebuvo įtrauktos eksporto/importo išlaidos, o kame dar tai, kad parduotuvės turi uždirbti nuo parduodamos kopijos.  Dėl žaidimo diskų perpardavimo, tai nemanau, kad čia yra problema leidėjams, nes didžiausia apyvarta yra iš išankstinių užsakymų bei žaidimų išleidimo dienos, kai dar nėra galimybės nusipirkti naudotą diską. Čia kodėl egzistuoja DRM blogybė ant PC žaidimų, bet čia dar kita tema.
    • Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos