Elitas

Neskaito CD-R

Rekomenduojami pranešimai

Turiu chipuota PS2, tik nezinau koks pas mane chipas. Mano PS2 yra didelis, jau senokas (ne is tu plonu nauju). Noriu pazaist residenta, pasiemiau is draugelio originalu pirmo residento cd ir man jo neskaito, beje ant cd parasyta, kad ntsc formatas. Maniau, kad del ntsc ir neskaito, tuomet idejau paprasta muzikini originalu kompakta ir jo taipogi neskaito, manau, ji turi skaityt. O visus dvd irasytus zaidimus skaito. Gal cia reikia moket paleist ta cipa, kad skaitytu paprastus cd ar cia toks cipas, kad negalesiu paprastu cd nuskaityt ? Gal kas esat susidure su panasia problema ? Aciu uz pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Elitas parašė:

Turiu chipuota PS2, tik nezinau koks pas mane chipas. Mano PS2 yra didelis, jau senokas (ne is tu plonu nauju). Noriu pazaist residenta, pasiemiau is draugelio originalu pirmo residento cd ir man jo neskaito, beje ant cd parasyta, kad ntsc formatas. Maniau, kad del ntsc ir neskaito, tuomet idejau paprasta muzikini originalu kompakta ir jo taipogi neskaito, manau, ji turi skaityt. O visus dvd irasytus zaidimus skaito. Gal cia reikia moket paleist ta cipa, kad skaitytu paprastus cd ar cia toks cipas, kad negalesiu paprastu cd nuskaityt ? Gal kas esat susidure su panasia problema ? Aciu uz pagalba.

Skaityti daugiau  

kazkur seniau maciau tokia pat problema.Tau siuliciau paeiska pasinaudot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau ieskojau, pries rasydamas forume, bet neradau kas butu man reikalinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, kaip tau ten su tuo muzikiniu..

Bet aš kai dedu ps2 games, tai arba:

1) du kartus paspaudžiu

2) arba paspaudžiu, palaikau, kol išsijungia, tada vėl paspaudžiu ir palaikau truputį.

Kažkas panašaus, man irgi būna probemų su tais CD, tai jei skaito DVD tai jau nieko čia tokio :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti po kiek laiko jai seniai nesi idejs cd disko ps2 tiesiog priprato prie dvd formato o kaip padaryti kad vel skatytu cd tai cia kokiu profu reikia klaust

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  liongas parašė:

supranti po kiek laiko jai seniai nesi idejs cd disko ps2 tiesiog priprato prie dvd formato o kaip padaryti kad vel skatytu cd tai cia kokiu profu reikia klaust

Skaityti daugiau  

proto bokštas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pabandziau siandien muzikinius originalius cd, tai skaito, bet vistiek residenta idedu ir neskaito. Bandysiu kita PS pasisikolint, nes labai noriu residentus palost, prisimint senus laikus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai neaišku kur tu čipavai, ar bent koks čipas, nors negirdėjau apie tokį kuris neleistų nuskaityti CD-R..

O taai, gal abu Residentas ir muzikinis kompaktas sugedę? (Desperatiškai bandau išsiaiškint) :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  liongas parašė:

po kiek laiko jai seniai nesi idejs cd disko ps2 tiesiog priprato prie dvd formato

Skaityti daugiau  
Jo patiko man cia ta fraze :) Bet manau ir as , kad problema diske atsisiusk ta rezidenta ir isirasyk i dvd ne karve kainuoja diskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos