2018 vasaris 3
 

2018 vasaris 3

Sveiki, pildom lego kolekcija, harry potter collectors edition, gaila ne amerikietiska, nes jie gavo 4 magnetukus su simboliais...

nusivyliau gran turismo sport tai nusprendziau isigyti 6 dali, nemazai teko paieskoti steelbook versijos geros bukles ir uz padoria kaina, bet jis jau cia! zaidimas puikus! teisa girdejau gandu kad kovo pabaigoje isjungia serverius tai jei kas dar nepaemete platinos tai paskutine galimybe tai padaryti!

lego dimensions... po biski pradedu gailetis kad i sita isiveliau... story, level, team ir fun packu daugybe, kainos irgi laikosi...

battleborn kelis emiau kaip donorus dekliuko, viena pasilikau i kolekcija :)

prision break vienas is labiausiai erzinanciu serialu... jau jau pabegs tik pyst kas nors nepavyko ir taip visus sezonus :D tikiuosi zaidimas bus idomesnis

just dance jau buvo seniau, nezinau kaip jis cia papuole :D

  • Patinka 3

Iš albumo:

mano kolekcija

  • 66 nuotraukos
  • 0 komentarų
  • 179 nuotraukos komentarai

2018 vasaris 3 nuotraukos informacija


Rekomenduojami komentarai

Na aš bendrai pražiūrėjau, tai vienu ar kitu atvėju nemaža dalis žaidimų  vardan kolekcijos didinimo, žaidimo retumo (įpač LTD, nes su quality žaidimų ten kuo toliau tuo prasčiau) ar dar ko. Nes na nereikia būti konfucijum, kad suprasti jog Prison break bus utter trash. :)

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

jei turejai omenyje LRG, tai jo ten prasta situacija... siais metais dar nieko is ten nepirkau nes zaidimai tragiski... bet si penktadieni nusimato idomesni leidimai :)

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Jo, lrg, net pats nežinau, kodėl taip parašiau :) Šiaip jie ir yra gyvi ne dėl žaidimų kokybės, o dėl to, kad pardavinėja mažų leidimų žaidimus kurie kažkada bus "rare". Ypač youtube kartais tas populiaru, nusipirkti ir laikyti sealed. :)

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Parašykite komentarą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.