autogarsas

Xbox LIVE requires a minimum MTU setting of 1364.

Rekomenduojami pranešimai

gerai cia jum su routeriais ir modemais sneket ... o jei man tas pats tik pas mane laidas pareina tieisiai i kompa is skydines ? kaip tada su tais mtu kontroliuotis ? internetas: meganet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Calebra parašė:

gerai cia jum su routeriais ir modemais sneket ... o jei man tas pats tik pas mane laidas pareina tieisiai i kompa is skydines ? kaip tada su tais mtu kontroliuotis ? internetas: meganet.

Skaityti daugiau  

nusipirk routeri, arba skambink jiem ir snekek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi , noriu prie XBL prisijungti ( del to , nes noriu update atsisiusti ) ir istrauku interneto laida is kompo ir i xboxa ikisu.

bandau prisiregistruoti , bet negali , nes neprisijungia su XBL . Problema ta , kad mano networko MTU per mazas ir turiu padidinti .

xbox.com radau , kaip reikia routeri konfiguruoti , bet kazkaip man nelabai gaunasi . Darau viska , kaip raso :

Einu i Start > Run - ivedu cmd ir ipconfig /all

nusirasau Default Gateway adresa ir naujam web browseri ivedu "http://"ipadresas" bet joks puslapis neatsidaro ir negaliu pakeisti routeri

sry , nelabai as cia susigaudau...

Kaip man pasikeisti ta routeri?

aciu

Redagavo ROxOr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą ar tik man atrodo ar tu katik parasei savo IP viesai.... nedaryk to... del saugumo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ROxOr parašė:

Taigi , noriu prie XBL prisijungti ( del to , nes noriu update atsisiusti ) ir istrauku interneto laida is kompo ir i xboxa ikisu.

bandau prisiregistruoti , bet negali , nes neprisijungia su XBL . Problema ta , kad mano networko MTU per mazas ir turiu padidinti .

xbox.com radau , kaip reikia routeri konfiguruoti , bet kazkaip man nelabai gaunasi . Darau viska , kaip raso :

nusirasau Default Gateway adresa ir naujam web browseri ivedu "http://88.222.159.254" bet joks puslapis neatsidaro ir negaliu pakeisti routeri

aciu

Skaityti daugiau  
Visu pirma routeri nusipirk. O ne laida kisk i boxa. Turi buti taip skydine-interneto kabelis-routeris-kabelis-xboxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ROxOr parašė:

nusirasau Default Gateway adresa ir naujam web browseri ivedu "http://88.222.159.254" bet joks puslapis neatsidaro ir negaliu pakeisti routeri

aciu

Skaityti daugiau  
pasiziurek koks tavo kompo MAC adresas ir irasyk toki i xbox'a, kitu nustatymu nereikia keisti. manau turetu padeti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ROxOr parašė:

aciu

Skaityti daugiau  

Svarbiausia pasižiūrėk, kad būtų teisingi MAC adresai (iš IPconfig ieškok Physical Address)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ROxOr parašė:

o kur ta mac adresa ivesti , kai uzsiregistruojiu XBL ?

Skaityti daugiau  

tu negalesi uzsiregistruoti live kol nesuvesi mac, nebus neto kol nesuvesi. O suvest ta mac adresa tai settingsuose, ten labai paprasta rasti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, yra kažkokia problema su wifi.

Vakar siunčiaus demos, ir pnš be problemų.

Šiandien kažko pradėjo pjauti live, galų gale visiškai užlinko.

Dabar neprisijungia į live, ir darant testą meta error'ą, kad reikia padidinti MTU iki ~1360 ar daugiau (tikrinau routerio nustatymuose, jis yra 1500)

Routeri: pirelli drg a125g (zebros)

jungiami: 2 kompai kabeliais, iphone wifi, ir xbox wifi.

(iphone i 1 pc buvau atjungęs - same sht)

EDIT:

Pasirodo tereikėjo atstatyti defaultinius network nustatymus X'e,nors keista, nieko nebuvau pakeitęs, matyt X prastą IP pasiimė.

Redagavo ArX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ArX parašė:

EDIT:

Pasirodo tereikėjo atstatyti defaultinius network nustatymus X'e,nors keista, nieko nebuvau pakeitęs, matyt X prastą IP pasiimė.

Skaityti daugiau  
Taip, nes kiek žinau Zebra IP kas kažkiek laiko keičiasi. Bent jau aš pasidaręs Automatic, tai jokių problemų dar nebuvo. :yes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta pati problema.

meta kad netinkami mtu setting'ai.

patikrinau - mtu geras by default, praforvardinau portus, upnp eneiblinau, diseiblinau, zodziu bandziau viska, ka pataria per youtuba ir uzsienio forumuose.

internetas - teo sviesolaidinis, ruteris - comtrend. jungiuos per virlesa.

gal yra zmogus, kuris praejo visa sita ir galetu padet ir sutvarkyt problema - ne uz aciu aisku.

jei atsiras tokiu, rasykit asm pranesima, tikrai susitarsim, nes man jau nebelaiko nervai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Tą aš ir supratau, kad nieko nesutiksi, bet kitų žaidėjų ženklus kad jie čia buvo matai viso žaidimo metu, kad  nesi tu čia vienas mes ir gi čia nešiojam  
    • Ateityje dar pamatysi, kad kartu su kitais žaidėjais tiesi kelius, zip lines ir t.t. Vienam nutiesti visus kelius būtų labai sudėtinga dėl didelio resursų kiekio. Bet kai prisijungęs pamatai, kad kol buvai offline tavo pradėtas kelias gerokai prailgėjo, kaip tik apima noras kuo daugiau resursų įnešti ir prisidėti prie bendro gėrio 😀 Čia gal taip pat galima įžvelgti potekstę, kad ne tik mirusiųjų ir gyvųjų pasauliai susiliejo, bet taip pat ir dalinai susijungia atskirų žaidėjų pasauliai, kai tu kito žaidėjo niekada nesutiksi savo pasaulyje, tačiau matai jo palliktus daiktus, įspėjamuosius ženklus, nutiestus kelius ir t.t.
    • @poka Manau išeis tuo pat metu su PC versija. Kas mane dar nustebino, tas naujas features kur gali naudotis kitų žaidėjų paliktais praėjimais ar net mocu, galėtų daugiau tokių žaidimų būti, kur nors jis SP ir story-driven, bet tas online motyvas kad kitų žaidėjų palikti daiktai ir pan pasiekiami tau tai tikrai super. 
    • Žaidimas buvo atšauktas.
    • Man tai vienas geriausių visų laikų geimų tiek istorijos, tiek ir gameplay atžvilgiu. Tik manau, kad ne visi jį geba suprasti, nes jame daug simbolizmo, intertekstualumo, dideli plotai interpretacijoms. Kitaip sakant, juo mėgautis gali tik subrendęs žmogus. Antros dalies dar nežaidžiau, visada palaukiu kol sutvarkys klaidas, išeis dlc ir t.t. Kaip ir pirmos dalies atveju, sužaidžiau tik kai išėjo Director's cut. Tikiuosi neužtruks išleist ir antrai daliai.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos