Rasinis

Xbox 360 Disc spindle

Rekomenduojami pranešimai

Sveik, pirmoji mano tema bet labai liudna :D Man iskilo problema su x360 deze, nes pradejo metyti Disc error (Unreadable disc). Taigi prisiziurejau youtubej'e pilna visokiausiu tutorial kaip pravalyti lazeri ir t.t.. Taigi isardziau savo deze viska graziai isvaliau atrodo viskas tvarkoj, pajungiau x360 deze ir viskas veike isskyrus kelis zaidimus. Tuo tarpu pamaciau youtubej dar viena tutorial'a kad beda gali buti Diskasukyje ( kur suka paty diska (spindle) ). Reikejo tiesiog acukti ta spindle ir is jo isimti motoriuka (motor) ir gerai pravalyti bei patepti kad greiciau suktusi, taciau mano dvd rom yra Lite-on ir as meginau saugiai atidaryti ta motoriuka bet man kazkaip jis nenusiema nors pasakyta kad jis turi issimti lengvai nes tik pritvirtintas magnetu, o man lyg biski pasitrauktu ir tuo pat metu lyg uzsifiksuoja ar kazkas panasaus ir neissitraukia... Taigi man acibodo ir viska sudejau atgal i deze, ja pajungiau, ir dabar tas diskasukis isvis nesisuka, nesuka geimu.. Su pirstu galiu pasukt bet pats jis kazko nebesisuka. Gal ten issinere tas motoriukas ar kazkas tokio nes tikrai as ji acargiai bandziau isimti bet neissiema.. Tai norejau paklaust kaip man ji issiemus? Naujam diskasukiui neturiu pinigu ir tai nezinau is kur galeciau nusipirkti.. Laukiu acakymu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nunesk dvd roma kokiam meistrui ir jis sutvarkys, jei ne, tai ir nekainuos nieko. bet geriau jau pirkt kita DVDroma nes ten bus kitas lazeris kuris nebus sudroztas. o tavo atveju ir motoriukas neveikia ir lazeris puliuoja.

kokiam tu mieste gyveni, ar yra kas tau sutvarkytu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As gyvenu Siauliuose ir meistru nelabai maciau.Mano lazeriui viskas tvarkoj tik buvo apdulkejas vidus ir tiek, pravaliau viskas normalei, daznas atvejis Disc error'o pastebejau :whistling: Kad rasciau Siauliuose x360 meistra tuoj pat nunesciau ( aisku pasitaupes atitinkama suma). Bet vat i kita miesta siusti ar vaziuoti nesinori nes brangiai atsieis. Jau viena kart siunciau del flashinimo i Kauna. Tad vel reiktu pinigu o su jais jau pas mane problemos. Dar plius artejantys egzaminai, tu problemu per akis. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai kazkaip nesitiki kad liteonas ir jau lazeriui kazkas. juk jie visai nesenai pradeti fleshint tad nusilpes tikrai negali but. net ir apdulket-sunkiai. manau tiesiog lievai irasomi zaidimai,nes man ir taip buvo kazkada.mano galva tai be reikalo ardei ten isvis... o kad nebesuka dabar tai matyt koki laideli nutraukiai netycia.didelis gedimas nebus cia,ir net nereikia konkreciai xbox meistro,nunesk kur pc remontuoja ir sutvarkys tau ta dvd roma,gal net pacio x nest nereikia...

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laidelio nutraukt nenutraukiau nes tas laidelis tik vienas yra, ir jis savo vietoj. Is pradziu kai bandziau atidaryt ir neatsidare, viska sudejus ir ijungs x deze, diskasukis 0.5sec pasisukdavo i prieki ir 0.5 atgal, atrodydavo lyg motoriukas kazkur stringa. Ir taip visada kai tik ijungdavau ir idedavau diska. PAskui vel bandziau atidaryt ir tada isvis nebejudejo atrodo lyg buciau pajudines ir jis ten nuo gumelis nusimoves ar kazkas panasaus, atrodo beda nedidele bet as jo nenuemu to motoriuko. O del remonto gal ir tavo tiesa, reiktu pabandyt nunest kur pc remontuoja kad paziuretu :whistling: Bet gal sakau zinos siame forume kas, kaip ta motoriuka isimti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laidelio nutraukt nenutraukiau nes tas laidelis tik vienas yra, ir jis savo vietoj. Is pradziu kai bandziau atidaryt ir neatsidare, viska sudejus ir ijungs x deze, diskasukis 0.5sec pasisukdavo i prieki ir 0.5 atgal, atrodydavo lyg motoriukas kazkur stringa. Ir taip visada kai tik ijungdavau ir idedavau diska. PAskui vel bandziau atidaryt ir tada isvis nebejudejo atrodo lyg buciau pajudines ir jis ten nuo gumelis nusimoves ar kazkas panasaus, atrodo beda nedidele bet as jo nenuemu to motoriuko. O del remonto gal ir tavo tiesa, reiktu pabandyt nunest kur pc remontuoja kad paziuretu :D Bet gal sakau zinos siame forume kas, kaip ta motoriuka isimti :D

siaip manau, kad pradine beda buvo lazeryje, bet ne motoriuke. Jei supranti angliskai paskaityk xbox scene, gal rasi kokiu ideju.

Nors siaip reiktu ziureti nuosekliai ir rasi problema - PCB/kabelis/motoriukas - kazkur bus pazeidimas.

o su lite on buna visko - va turiu viena kuris nuflasinus pajungus veike, o po to dar karta ijungus mete tik "open tray" pranesima (labai reta bet pasitaikanti problema) - 99 proc., kad sudeges lazeris, bet kaip ir kada kol kas tik teorijos... kita kazkas flasinant sudegino, tai PCB prikeliau, bet laseris irgi mires....

o siaip lite on tinka Benq lazeriai (Ebay gal 10 svaru kainuoja su atsiuntimu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Людям приятно верить, будто в нас есть нечто «вечное», но что, если это успокаивающая выдумка? Привет, друзья на форуме! ?? Сегодня хочу рассказать вам о набором надежных сервисов быстрых онлайн займов и банков с выгодными картами и бонусами. Молниеносные онлайн-займы — без лишних документов и промедлений! Если вам срочно нужны деньги, рекомендую обратить внимание на сервисы, где одобряют мгновенно. Это займы онлайн за пару минут с понятными ставками и удобным погашением. переводы по номеру телефона в Армению Универсальные кредитные карты и дебетовые карты нового поколения Любите получать кэшбэк? Сейчас на рынке есть реальные предложения с кешбэком до 50% мультибонусами. Причем в некоторых случаях — это кешбэк до 50% мультибонусами, а не просто 1–2% как у большинства. Ждете настоящую выгоду? Есть предложения с живыми деньгами на счет, а не фантиками. переводы по номеру телефона в Армению Также предлагаются платежные инструменты с рассрочкой с нулевой платой за обслуживание и вознаграждением за покупки. Платежи и переводы бесплатно Современные банки дают возможность снятие наличных без комиссии, а также без процентов за снятие в любых условиях. Плюс — отправка денег по номеру в страны ближнего зарубежья: Казахстан Армения в Кыргызстан Таджикистан в Узбекистан в Абхазию А для тех, кто ведёт расчёты в валюте — бесплатное обслуживание валютных счетов. переводы по номеру телефона в Казахстан Резюме, если вы ищете реально выгодные решения — не откладывайте перейти на новые условия: от карт до финансовых сервисов. Сравнивайте предложения, сравнивайте — и решайте сами, что лучше! Пользовались чем-то из этого? Жду ваши комментарии! Кешбэк до 50% мультибонусами от партнеров банка Кешбэк до 50% мультибонусами карты рассрочки лучшие компании с онлайн займами Бесплатное обслуживание валютных счетов e2_6de8 @Grupp_news777.xyss
    • Если личность не причиняет зла, но поведением демонстрирует вызывающе или эгоистично, — по какой причине люди вокруг ожидают «исправления»? Здравствуйте, форумчане! ?? Сегодня хочу рассказать вам о списком организаций, предлагающих супер быстрые займы онлайн и лучших банковских предложений. Быстрые деньги онлайн — без бюрократии и промедлений! Если не хватает до зарплаты, взгляните на компании, где одобрение происходит за считанные минуты. Это займы онлайн за пару минут с прозрачными условиями и простыми выплатами. переводы по номеру телефона в Казахстан Кредитные карты и дебетовые карты нового поколения Ищете лучший кэшбэк? Сейчас на рынке есть карты с кешбэком до 50% мультибонусами от партнеров банка. Причем кешбэк до 50% доступен у партнеров, а не просто 1–2% как у большинства. Ждете настоящую выгоду? Есть предложения с кэшбэком рублями, а не бонусами. карты рассрочки Также предлагаются карты рассрочки с бесплатным обслуживанием и дополнительными привилегиями. Бесплатные переводы и платежи Современные банки предлагают без комиссии снимать деньги в банкоматах банка, а также нулевые комиссии на снятие в любых условиях. Плюс — отправка денег по номеру в страны ближнего зарубежья: Казахстан Армения Кыргызстан в Таджикистан Узбекистан Абхазия А для тех, кто работает с валютой — обслуживание валютных счетов без комиссии. Платежи и переводы бесплатно Резюме, если вы ищете лучшие финансовые предложения — сейчас самое время перейти на новые условия: от карт до финансовых сервисов. Анализируйте плюсы и минусы, выбирайте с умом — и решайте сами, что лучше! Кто уже пользуется такими предложениями? Делитесь отзывами и лайфхаками ?? Бесплатное снятие наличных в банкоматах Банка быстрые займы онлайн переводы по номеру телефона в Кыргызстан Кешбэк до 50% мультибонусами от партнеров банка переводы по номеру телефона в Кыргызстан 1ed0f61 @Grupp_news777.xyss
    • Fallout 76 😁  Vienas labiausiai heitintų žaidimų, man vienas labiausiai užkabinusių.
    • Po visų Stellar Blade ir Pragmata, pradėjau lengvesnį game     Beje Pragmata superinis žaidimas buvo, istorija gal ir nėra stipri, bet veikėjų augimas ir gameplay tai superinis
    • Žaidimas jau išėjo. Pats žaidžiu nuo pat 1 dienos, labai įdomu ir siužetas ir pats miesto gyvenimas.  Čia naujas trailer video:        Jeigu norėsite kartu palošti co-op, pvz. palenktyniauti ar šiaip pabendrauti/pasidalinti kažkuo, tai lietuviams yra naujas Discord serveris: https://discord.gg/ezkU7AecZm 
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos