televizorius

XBOX Points, Live Subscriptions, akcijos, nuolaidos

Rekomenduojami pranešimai

Aš asmeniškai dar kolkas nesu pirkes :thumbup: , bet pirmadieni žadu pirkti 12+2 :)

Bet noriu zinot ar patikima is tavo linko, siaip turbut ir prigriebciau. Kai nusipirksi parasyk ar viskas patikima ten :) O kaip zinot kuris regionas tinka pas mane, USA ar Europos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš asmeniškai dar kolkas nesu pirkes :thumbup: , bet pirmadieni žadu pirkti 12+2 :)

kai nusipirksi butinai pranešk ar viskas normaliai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo apie 60lt jei du imsi bus apie 120+ siuntimas 20lt koke ,bet reike pasirinkt ,kad abu vienam siuntini issiustu tai pigiau bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo apie 60lt jei du imsi bus apie 120+ siuntimas 20lt koke ,bet reike pasirinkt ,kad abu vienam siuntini issiustu tai pigiau bus.

O nesvarbu kokie taskai, visi tinka betkuriai konsolei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nesvarbu kokie taskai, visi tinka betkuriai konsolei?

Kiek žinau tai taip :offtopic:

O šeip nusipirkes iš ten parašysiu per kiek laiko gavau.

Ne į temą

Arba aš žlibas, arba mano post ištrynė :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavelok, tai kaip, saugu is ten pirkti?

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tai viskas ok buvo :) , koda gavau per ~20min :)

O, tai reikes pasiimti is ten MS points. <_< O padarai pavedima ir tau atsiuncia koda ar kazkaip kitaip reikia susimoketi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai yrodymas, kad patikima

Ne į temą

Pats imsiu 2x2100 MSP

Tai geriau iskart imk 4200 tasku, gausis 10 LT pigiau. <_< O ten butinai reikia prekes deti i krepseli ir pirkti ar galima paskambinti ir nusipirkti? Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kam reik xbox one forza motorsport 2 pringles DLC kažkokio? turiu kodą bet neturiu kur panaudot, rašykit į pm'ą atsiųsiu kodą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hello, turiu klausima jums, visai būtų good, kad gaučiau jūsų rekomendacijas. Esu dar visai jaunas žaidėjas, ir žadu artimiausiu metu pirkti XBOX konsolę, tik dabar nežinau kas geriau ir ką man geriau patartumėtė daryt. Nes radau visai man atrodanktį gerą ermitaže, netgi nuoroda įdedu - https://www.ermitazas.lt/p/console-xbox-series-x-1tb-rrt-00010-microsoft-sasme5ha. Gal kažkas su tuo yra susipažinę, arba turite kitų geresniu patarimų ir variantų? Ačiū :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

brangu...

tas pats baitukas ar bigbox pardavineja po ~590.. bite 560

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• When you play Path of Exile 2, items are more than just gear—they are the core of your power. No matter which build you choose, some PoE 2 items are simply must-haves if you want to level faster, survive longer, and deal higher damage. Let’s go through the most important ones, how to use them, and where to get them so you can be fully prepared. First, every player should focus on strong weapons. For melee builds, a high physical damage two-handed axe or sword can carry you through early and mid-game. For spellcasters, a wand or staff that boosts spell damage or elemental damage makes a huge difference. Don’t ignore attack speed or cast speed, as those stats let you deal more hits per second. If you plan ahead, you can buy PoE 2 items that fit your build so you don’t waste time farming endlessly. Second, armor and defenses matter just as much. A good chest piece with life, resistances, and armor or evasion will keep you alive in tough fights. Helmets that grant skill bonuses are also very valuable. Try to upgrade your gear regularly—don’t wear a low-level item for too long. Many experienced players suggest keeping backup resist rings to swap when facing bosses with strong fire, cold, or lightning attacks. This simple trick saves lives. Third, let’s talk about flasks. In PoE 2, flasks are not just healing tools. Some increase movement speed, remove curses, or give extra armor for a short time. Having the right flask setup often makes the difference between victory and death. For example, a quicksilver flask helps you move faster, while a life flask with instant recovery can save you during sudden damage spikes. These small PoE 2 items may look simple, but they are powerful tools when used wisely. Another must-have is currency items used for crafting. Even if you’re not a crafter, you should collect Orbs of Alteration, Chaos Orbs, and Exalted Orbs. These let you improve gear or trade for better equipment. Smart players often buy PoE 2 items using currency instead of relying only on random drops. This shortcut speeds up progress and lets you focus more on enjoying the game instead of grinding for hours. If you’re unsure where to start, many players recommend checking trusted marketplaces like u4gm, where you can buy PoE 2 items safely and find exactly what you need for your build. Just remember to always match your gear with your playstyle. Finally, here’s a small pro tip: always think about your next step. If you’re building a summoner, prepare minion-boosting items early. If you’re playing a bow build, invest in quivers with damage over time bonuses. Planning ahead means you never fall behind. In short, collecting the right PoE 2 items is the secret to smoother gameplay. Strong weapons, solid armor, smart flask choices, and proper crafting currency will put you ahead of other players. Whether you loot them or buy PoE 2 items, make sure you don’t miss these essentials. The earlier you prepare, the easier your journey through Wraeclast will be.  
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos