ViPeRkillz

Klausk su XBOX 360 susijusios info (archyvas)

Rekomenduojami pranešimai

2013-01-27 18:47, 'scalman' parašė:

is tu fromatu ka rast gali nete tai skaitys .avi filmus . na paprastus dvdrip ten kokius desi tokius ims, jeigu yra padarytas divx updeitas. jei ne tai paprasys ji padaryt, aisku tam reikia but online.

kazkaip specialiai usb rakta tam dalykui paruosti reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek prisimenu norint ziureti filmus nieko papildomai su flesu daryti nereikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2013-01-28 12:06, 'digimazas' parašė:

kazkaip specialiai usb rakta tam dalykui paruosti reikia?

Skaityti daugiau  

jo tiesiog ikelk filma ir viskas. gali su folderiu ,gali be jo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2013-01-27 18:24, 'biowulf' parašė:

bandziau visa formatuot. vistiek tas pats. jungiau tiek is priekio tiek is galo. pirma kart is galo ijungus, lygtais dar bande veikt, leido pora game paleist, bet po kokio pusvalandzio vel tas pats. tiesiog nei is to nei is sio nustoja skaityt hdd.

ir nera labai jau sustras tas hdd. Jeigu pirkt hdd ir det i vidu, kokios firmos rekomenduotumet? aisku kad ir ne brangus ir kokybiskas butu

O kokiu cluster size formatuoji? Neseniai savo isorini 1TB pasijungiau, tai irgi truputi pavargau kol radau kodel x'as jo nemato. Pasirodo butina primary particija, o mano durna programke defaultine ismete logic.

Formatavau fat32 su 64k cs. Mano hdd 3.5 wd greenas + deze.

Dar kazkur skaiciau kad xbox'as skaito mac hfs+ failu sistema, gal kas bandet? Verta? Kaip suprantu panaikintu 4gb max failui...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2013-01-28 12:59, 'spirgucis' parašė:

O kokiu cluster size formatuoji? Neseniai savo isorini 1TB pasijungiau, tai irgi truputi pavargau kol radau kodel x'as jo nemato. Pasirodo butina primary particija, o mano durna programke defaultine ismete logic.

Formatavau fat32 su 64k cs. Mano hdd 3.5 wd greenas + deze.

Dar kazkur skaiciau kad xbox'as skaito mac hfs+ failu sistema, gal kas bandet? Verta? Kaip suprantu panaikintu 4gb max failui...

Skaityti daugiau  

taip, darau primary. o cs ivairius bandziau, 4k, 16k, 32k, 64k. gal tiesiog nepatiko mano hdd. mastau gal usb3.0 nepatiko jam....(is hdd iseina usb3.0 , o kabelis pakeicia ja i paprasta 2.0) nors mano nesiojamam tai jokios itakos neturejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2013-01-28 15:34, 'biowulf' parašė:

taip, darau primary. o cs ivairius bandziau, 4k, 16k, 32k, 64k. gal tiesiog nepatiko mano hdd. mastau gal usb3.0 nepatiko jam....(is hdd iseina usb3.0 , o kabelis pakeicia ja i paprasta 2.0) nors mano nesiojamam tai jokios itakos neturejo.

Skaityti daugiau  
mano hdd deze irgi usb3 ir laida naudoju kuris buvo prie jos komplektuojamas, kaip ir viskas ok. Minejai kad daiktas dar garantinis, tai jungtys turbut negalejo dar issinesiot.

Pala o tavo tas hdd su isoriniu maitinimu? Gal jam smarves neuztenka jai is usb maitinasi? :huh:

Redagavo spirgucis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2013-01-28 17:39, 'spirgucis' parašė:

mano hdd deze irgi usb3 ir laida naudoju kuris buvo prie jos komplektuojamas, kaip ir viskas ok. Minejai kad daiktas dar garantinis, tai jungtys turbut negalejo dar issinesiot.

Pala o tavo tas hdd su isoriniu maitinimu? Gal jam smarves neuztenka jai is usb maitinasi? :huh:

Skaityti daugiau  

Adata va toks hdd pas mane, maitinas tik nuo usb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas naudojates naujausia programa LiNK? per kuria galima losti online kaip per xbl tik cia skitas dalykas RGh Jtag :) ? Veikti ji veikia, bet nepavyksta creatinti game lobby :) kas gaudos sitame reikale please i pm DQ! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2013-01-28 19:14, 'biowulf' parašė:

Adata va toks hdd pas mane, maitinas tik nuo usb.

Skaityti daugiau  

Issitraukiau as ir savo senaji isorini hdd su maitinimu nuo usb, jo viduj lyg ir PATA 2.5 diskas, tai tikrai turetu daugiau sroves imt, bet veikia kuo puikiausiai... tai sory, nebeturiu daugiau minciu :giveup:

2013-01-29 20:50, 'evilrez' parašė:

Gal kas naudojates naujausia programa LiNK? per kuria galima losti online kaip per xbl tik cia skitas dalykas RGh Jtag :) ? Veikti ji veikia, bet nepavyksta creatinti game lobby :) kas gaudos sitame reikale please i pm DQ! :)

Skaityti daugiau  
LINK ne xbl, o xlink kai pamaina. Ant jo eina zaist tik zaidimus palaikancius system link. Ir game loby nesukursi, jis yra bendras visiem LINK'ininkam tame zaide, kurti gali kambarius ir kiek zinau jie kuriasi http://link.jqe360.com/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2013-01-29 21:31, 'spirgucis' parašė:

Issitraukiau as ir savo senaji isorini hdd su maitinimu nuo usb, jo viduj lyg ir PATA 2.5 diskas, tai tikrai turetu daugiau sroves imt, bet veikia kuo puikiausiai... tai sory, nebeturiu daugiau minciu :giveup:

LINK ne xbl, o xlink kai pamaina. Ant jo eina zaist tik zaidimus palaikancius system link. Ir game loby nesukursi, jis yra bendras visiem LINK'ininkam tame zaide, kurti gali kambarius ir kiek zinau jie kuriasi http://link.jqe360.com/

Skaityti daugiau  

Tai taip sorry :) tai reikia savo room susikurti kiek supratau ir tada meginti jungtis? :) nes me ssu draugu netoli vienas kito gyvenam ir norim co op palosti :) ir taip tie game yra palaikomi LiNK :) viskas pasijungia mes net galim i viena room ieiti per pati xboxa, bet paciame zaidime system link neranda zaidimo prie kurio gali jungtis...ta prame , kai esi pakures tu custom match ir panasiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu pora klausymu:

1. Kaip isirasyti zaidima is pc i hdd? Viska nuo pradziu iki galo noreciau suzinoti (gal koks gidas ar kazkas pan yra, nes neradau)

2. Kaip galima gauti bana?

Aciu uz atsakymus! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tuoj palauk, paimsiu ir darysiu tau gida. Su video ar uzteks nuotrauku?

O jei rimtai tai tokiu klausimu klausk to kas pardave konsole. Pardavejas privalo suteikti pilna info ir atsakyti i visus rupimus klausimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neprasau kad man specialiai parasytu gida , klausiu gal forume yra kokia tema ar kazkas panasaus, nes kiek jieskojau neradau.

Redagavo cacalelia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gauti baną turėtų buti labai aiškus ir paprastas klausimas į kurį atsakyti turėtum labai paprastai.

Vienintelis būdas (Taip?) - žaisti neoriginalius žaidimus internete (Multiplayer).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2013-02-01 22:09, 'AirO' parašė:

Kaip gauti baną turėtų buti labai aiškus ir paprastas klausimas į kurį atsakyti turėtum labai paprastai.

Vienintelis būdas (Taip?) - žaisti neoriginalius žaidimus internete (Multiplayer).

Skaityti daugiau  

Yra ir daugiau būdų kaip vienas iš jų apšmeišti microsoftą jų regitrų centre pareiks priekaištus kad dideles xbl kainos prastas ryšys ir ant galo iškoliot ;)

Dabar mano klausimukas... Nesuprantu kaip man paprasta sušiktą filmą galima peržiūrėt per X360 ?

Prieš flešinimą į LT+3 viskas veikė dabar vos pradėjus žiurėt(tapatį) filmą meta storage has unpluged ar kaskas tokio suvelia žodz kaskas tipo atjungta ar atsijungia... :cenzura:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
    • Taip, šis Doom, Indiana bei paskutinieji CoD žaidimai tikrai tik licenzijos failai diskuose, bet čia gal tik ir tokie <1% iš visų žaidimų. Būtent, kad tik ir toks vienas.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos