justas3

cydia problema

Rekomenduojami pranešimai

Taigi turiu ipod touch 2g 8gb MC modelis firmware yra naujausia , jis nulauztas su greenpoison.

Kai as jy nulauziau ant meniu atsirado ikona LOADER ant jos paspaudes ir parsisiuntes cydia iskilo problema ja instaliuojant man raso kad nera pakankamai vietos nors ipodas buvo beveik tuscias ir kai isjungiu sia zinute ir spaudziu ant cydia man ji isijungia ir per puse sekundes issijungia. kame cia problema?

Aciu uz suteikta pagalba :unsure:

Beja esu paruoses ipoda dar karta irasyti cydia bet laukiu kol galesiu prieiti prie wi-fi

P.S as esu keleta kartu jy restorine ir bandes tai isnaujo bet budavo tas pats.

Redagavo justas3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daryk per naują viską. Beto, megink www.jailbreakme.com savo safari iPod'o. :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tas jaibreakme.com yra patikimas?

kokie jo + ir -

Ir koks jis yra Theathered ar untheathered?

Redagavo justas3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamegini - pamatai ir supranti. Kam reik klausinėt? Klausi patarimo, tai ir daryk ką sakom arba nieko nedaryk išviso. Visi JB yra geri ir patikimi, jai moki su jais elgtis. + Daug, - Nėr beveik. :unsure:

:sorry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jailbreakme 2.0 neveikia? Nesamonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man rase kad ipod touch 2g yra nepalaikomas ir kai bandziau jeilbreikint tai nieko nevykdavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palauk palauk. Naujausia versija kuri įmanoma ant iPod Touch 2g yra iOS 4.2.1. Tai kaip tu su GreenPois0n galėjai nusijailbreak'inti?

Tam geriau reikia naudoti RedSn0w. Pamegink RedS0w. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujausią siųskis, tinka ji. :thumbsup4: O kaip ja naudotis tikriausiai suprasi. Na jai ne - Google padės. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu uz pagalba. :thumbsup4:

Kai naudoju redsnow tai man viskas sustoja ties waiting for reboot

Redagavo justas3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• „Clive Barker's Hellraiser: Revival“ anonsas: siaubo sugrįžimas Pristatome „Clive Barker’s Hellraiser: Revival“ – artėjančio vieno žaidėjo, išgyvenimo siaubo veiksmo žaidimo anonsą, kurį kuria „Saber Interactive“ ir „Boss Team Games“. Žaidimas nukels jus į siaubingą ikoniškos siaubo franšizės visatą. „Clive Barker’s Hellraiser: Revival“ anonsas leidžia pažvelgti į istoriją ir kruviną, košmarišką pasaulį, į kurį pasinersite. Susidurkite su legendiniu siaubo personažu Pinheadu, kuriam vėl balsą suteiks aktorius Doug Bradley, šiame naujame skyriuje, išplėštame tiesiai iš užmaršties gelmių. „Clive Barker’s Hellraiser: Revival“ bus prieinamas „PlayStation 5“ (PS5), „Xbox Series X|S“ ir kompiuteriuose per „Steam“. Žaidime „Clive Barker’s Hellraiser: Revival“ atrasite Aidano istoriją. Jis privalo atrakinti tamsias „Genesis Configuration“ – paslaptingos galvosūkio dėžutės – galias, kad išgelbėtų savo merginą iš pragariškos bedugnės. Būdami Aidanu, išnaudosite pragariškas dėžutės galias, kad išgyventumėte savo sandorį su grėsmingu Pinheadu ir kovotumėte su iškrypusiu kultu, kuris garbina jį ir cenobitus. Jei nepavyks, jūsų kančia bus legendinė net pragare. Mes turime jums tiek daug parodyti...    
    • Death Stranding pereitas, galiu pasakyti istorija wow ypač pati pabaiga, kai paaiškėja tam tikri dalykai ir tikrai to net nesitikėjau, kas žaidė manau supras apie ką aš.  Atėjo AW2 eilė EG gera akcija yra tai prigriebiau 
    • Visiems kas norėjo, bet negalėjo ar nespėjo praeitais metais įsigyti Playstation 30th Anniversary žaisliuku. Sony planuoja antrą kartą paleisti minėtų jubiliejinių Dualasens, Portal ir netgi Playstation Slim versijos (bet ne Pro) pardavimą. Preorderiai startuos nuo 07 23, o kad gyvena užsienyje ir turi priėjimą prie oficialus PS Store, tai ir nuo 07 21. Taigi nežiopsokit😀  
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos