IštrintasVartotojas001

Ps3 hdmi->dvi

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.

Turiu monitoriu 1280x1024@60hz

Ir noriu ji pajungt prie ps3 su hdmi to dvi laidu

Bet pas mane nera ant monitoriaus hdmi JUNGTIes

TAIGI ar butu bent geresnis vaizdas su hdmi to dvi laidu nei su paprastu laidu esanciu komplekte?

Ir kaip pajungti garsa?(koloneles turiu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vaizdo kokybė nesiskirs, nes jie abu turi panašų skaitmenini signalą. Nors dvi pritaikytas monitoriams, hdmi multimedijos įrenginiams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne.

Ne nepasileis,ar ne ,pasileis?

Ir ka su tuo VGA HDTV AV laidu kad zaist reik i monitoriu ir i telika kist laidus :WTF?

Dar internete skaiciau kad tau kam neveikia ten trukineja vaizdas,reik ant CRT monitoriaus.. Nzn ar tiesa...

Vaizdo kokybė nesiskirs, nes jie abu turi panašų skaitmenini signalą. Nors dvi pritaikytas monitoriams, hdmi multimedijos įrenginiams.

nesiskirst su laidu esanciu komplekte ar su tuo VGA HDTV AV

Redagavo Bombolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nepasileis,ar ne ,pasileis?

Ir ka su tuo VGA HDTV AV laidu kad zaist reik i monitoriu ir i telika kist laidus :WTF?

Dar internete skaiciau kad tau kam neveikia ten trukineja vaizdas,reik ant CRT monitoriaus.. Nzn ar tiesa...

nesiskirst su laidu esanciu komplekte ar su tuo VGA HDTV AV

Su vga laidų pasiekti aukščiausia kokybę labai sunku, nes vga yra analoginis laidas, tad labai priklauso nuo laido kokybės vaizdo kokybė. Kol dvi ar hdmi yra visai kitaip, nes per juos arba rodo geriausia kokybe vaizdo arba iš vis nieko nematai, tad su jais mažiau reik į kabelio kokybę kreipti dėmesį.

Ps. asmeniškai patarčiau jei yra alternatyvos kaip šiomi atvėju dvi neprasidėti su vga, nes tai jau kaip ir atgyvenes dalykas.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O yra skirtumas ar perki monitoriu su DVI ar HDMI? Vaizdo kokybė nuo to nenukentės, neigiamų pasiekmių nėra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su vga laidų pasiekti aukščiausia kokybe labai sunku, nes vga yra analoginis laidas, tad labai priklauso nuo laido kokybės vaizdo kokybė. Kol dvi ar hdmi yra visai kitaip, nes per juos arba rodo geriausia kokybe vaizdo arba iš vis nieko nematai, tad su jais mažiau reik į kabelio kokybę kreipti dėmesį.

Ps. asmeniškai patarčiau jei yra alternatyvos kaip šiomi atvėju dvi neprasidėti su vga, nes tai jau kaip ir atgyvenes dalykas.

Vienu zodziu nesigaudau isvis...

Mano monike yra ir dvi ir vga jungtys.Moniko rezoliucija 1280x960.Cia palaikytu bent 720p?

Tai man pirkt hdmi to dvi? Bet girdejau had hdmi to dvi neperduoda garso.Tai kaip man padaryt kad butu garsas?

Nes pas mane yra 2 kolonkes kurios ijungtos i suba.O sube yra L ir R tulpes ikisto kazkas pns,ir is subo eina zalias laidas i pc.

Tai ka cia daryt man :) ?

SORRY KAD KLAUSIU TOKIU NESAMONIU BET ISVIS NESIGAUDAU :D((

Buciau labai dekingas jei padetumet ir isaiskintumet kaip durniui..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienu zodziu nesigaudau isvis...

Mano monike yra ir dvi ir vga jungtys.Moniko rezoliucija 1280x960.Cia palaikytu bent 720p?

Tai man pirkt hdmi to dvi? Bet girdejau had hdmi to dvi neperduoda garso.Tai kaip man padaryt kad butu garsas?

Nes pas mane yra 2 kolonkes kurios ijungtos i suba.O sube yra L ir R tulpes ikisto kazkas pns,ir is subo eina zalias laidas i pc.

Tai ka cia daryt man :) ?

SORRY KAD KLAUSIU TOKIU NESAMONIU BET ISVIS NESIGAUDAU :D((

Buciau labai dekingas jei padetumet ir isaiskintumet kaip durniui..

Taip, DVI tik vaizdą perduoda. Manau, kad garsą turėti reiktu pajungti dar vieną kabelį per kuri tik garsas eitu.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O yra skirtumas ar perki monitoriu su DVI ar HDMI? Vaizdo kokybė nuo to nenukentės, neigiamų pasiekmių nėra?

Taip skirtumas yra, HDMI palaiko HD vaizda ir t.t o DVI ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip skirtumas yra, HDMI palaiko HD vaizda ir t.t o DVI ne.

Man atrodo tu klysti, nes radau toki sakynį apie HD "Most computers are capable of HD or higher resolutions over VGA, DVI, and/or HDMI."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, DVI tik vaizdą perduoda. Manau, kad garsą turėti reiktu pajungti dar vieną kabelį per kuri tik garsas eitu.

Nuotrauka

O kokio kabelio ir is kur gaut?

P.S. cia pas tave pajungta per hdmi to dvi?

O kaip suzinoti ar pas mane HDCP monitorius net hdmi to dvi tik ant jo veikia?

Redagavo Bombolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma susižinok ar tavo monitorius palaiko HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) standartą,nes tokio standarto signalą siunčia PS3 ir dauguma senesnių monitorių (toks pvz.kaip mano) jo nepalaiko,todėl negaliu savo PS3 pajungti prie monitoriaus nors jis turi HDMI ir DVI jungtis,todėl jei taviškis nepalaiko tokio standarto tau teks įsigyti laidą kurio nuorodą buvau įkėlęs savo aukščiau parašytame poste...tame laide yra įmontuotas kažkoks keitiklis ar kažkas panašaus ir jis tada leidžia prisijungti prie bet kokio monitoriaus...

DVI jungtis garso neperduoda,o bent 720p ant savo monitoriaus tikrai turėtum pasiekti,pasiskolink iš kokio draugelio paprastą HDMI-DVI laidą ir pabandyk...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma susižinok ar tavo monitorius palaiko HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) standartą,nes tokio standarto signalą siunčia PS3 ir dauguma senesnių monitorių (toks pvz.kaip mano) jo nepalaiko,todėl negaliu savo PS3 pajungti prie monitoriaus nors jis turi HDMI ir DVI jungtis,todėl jei taviškis nepalaiko tokio standarto tau teks įsigyti laidą kurio nuorodą buvau įkėlęs savo aukščiau parašytame poste...tame laide yra įmontuotas kažkoks keitiklis ar kažkas panašaus ir jis tada leidžia prisijungti prie bet kokio monitoriaus...

DVI jungtis garso neperduoda,o bent 720p ant savo monitoriaus tikrai turėtum pasiekti,pasiskolink iš kokio draugelio paprastą HDMI-DVI laidą ir pabandyk...

O kaip suzinoti ar palaiko HDCP? :D ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.