tiranas

xbox 360 per TV raso no signal

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, uzvakar zaidziau xbox 360 ir viskas puikiai veike, bet dabar ijungiu xbox ir nerodo vaizdo raso ''No signal'' (as su HDMI kabeliu). Isbandziau visus HDMI kistukus, bet visvien raso no signal. Beje bandziau su kitu HDMI kabeliu ir visvien neveikia, bandziau ir ant kito televizoriau irgi neveikia. Buvau nuvezes xbox pas meistra tai pas ji ant TV xbox'as veike , bet pas mane neveikia ant abieju TV.

Xbox'as puikiai veikia : dega zalia lempute , gali prisijungti pultelis ir t.t. tik, nerodo vaizdo per televizoriu.

Is anksto aciu uz pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  2012-05-08 12:52, 'tiranas' parašė:

Tai va, uzvakar zaidziau xbox 360 ir viskas puikiai veike, bet dabar ijungiu xbox ir nerodo vaizdo raso ''No signal'' (as su HDMI kabeliu). Isbandziau visus HDMI kistukus, bet visvien raso no signal. Beje bandziau su kitu HDMI kabeliu ir visvien neveikia, bandziau ir ant kito televizoriau irgi neveikia. Buvau nuvezes xbox pas meistra tai pas ji ant TV xbox'as veike , bet pas mane neveikia ant abieju TV.

Xbox'as puikiai veikia : dega zalia lempute , gali prisijungti pultelis ir t.t. tik, nerodo vaizdo per televizoriu.

Skaityti daugiau  
o bandei xbox per tas 3 tulpes (kurias duoda prie kievieno xbox'o) pajungti prie tv ir pažiūrėti ar veikia? Ir kokios tų tavo televizorių ekranų rezoliucijos ? Nes gali būti ,kad xbox prijungus hdmi automatiškai nustato 1080p o pas tave televizorius 720p todėl ir nerodo .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai jungi i kitas HDMI jungtis bent pakeiti source ar lauki kad automatiskai perjungs? :) Arba jai i tv HDMI kisi ir neveikia, tai gal x'o gale HDMI ikistas ne iki galo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-05-08 14:41, 'Shotgun' parašė:

Jai jungi i kitas HDMI jungtis bent pakeiti source ar lauki kad automatiskai perjungs? :D Arba jai i tv HDMI kisi ir neveikia, tai gal x'o gale HDMI ikistas ne iki galo?

Skaityti daugiau  
Paziurek dar ar xboxe ten kokia tai funkcija yra televizoriaus detectavimo. Paziurek ar aktyvuota.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip zinoma beda. Pas mane yra dvi konsoles kurios su mano philipsu atsisako draugauti per HDMI. Ant kitu tv veikia, per HDMI ant monitoriu irgi veikia. Siaip cia Xboxo buggas, jei konsole neflesinta tai siusk i microsofta ir gausi nauja.

Taip pat dar pabandyk pasizaisti su TV ir xboxo nustatymais, gal rasi problemos saltini.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...TAIGI nusipirkau siu metu lg televizoriu , pasijungiu xbox per hdmi , raso nera signalo , is viso tv yra 4 hdmi jungtis nei per viena neveikia , pasijungiu tulpes rodo viska , parsinesiau is draugo orginalu xbox 360 hdmi laida pasijungiu ant savo lg , ogi viskas veikia kuo puikiausia , reiskia hdmi laide problema buvo , pas mane norginalus laidas buvo hdmi pirktas uz 40lt. sony firmos .................

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-05-15 17:46, 'seleron' parašė:

...TAIGI nusipirkau siu metu lg televizoriu , pasijungiu xbox per hdmi , raso nera signalo , is viso tv yra 4 hdmi jungtis nei per viena neveikia , pasijungiu tulpes rodo viska , parsinesiau is draugo orginalu xbox 360 hdmi laida pasijungiu ant savo lg , ogi viskas veikia kuo puikiausia , reiskia hdmi laide problema buvo , pas mane norginalus laidas buvo hdmi pirktas uz 40lt. sony firmos .................

Skaityti daugiau  
Ne į temą tu matai? as uz 40 lt isvis no name hdmi is avitelos laida pirkau, tik jis su storu "šarvu" apsaugotas labai,ir veikia su xbox360 be problemu :notworthy: nebutina super brand sony ir t.t. pirkti kad eitu :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-05-08 12:52, 'tiranas' parašė:

Skaityti daugiau  

Aciu uz visus atsakymus , bet pasirodo buvo xbox'as brokuotas . Pakeite xboxa ir puikiai veikia :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir sakiau :D Reta, bet zinoma beda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos