@Javelin Aš antrą dalį irgi atsidėjęs ateičiai, nes nesenai perėjau DS1 nesinori iškart į DS2 šokti ir kaip tau taip ir man nėra būtinumo dabar jį žaisti. Atpigs, į gal sulaukus PC versijos ir atpigimo ant PC ir tada imsiu.
Čia aišku @Džekeris, buvo klausimas, bet aš kuris perėjo ir kuriam patiko pirmoji dalis irgi biški įsiterpsiu. Man 2 dalis atidėta iki pirmų nuolaidų, nes tikrai nėra dabar vasarą kad tikrai degčiau noru iš karto žaist. Žinau kad bus gerai, bet gali ir palaukt.
Dar vienas. Tai kad yra dėl ko☺️ Tu visiškai teisus @MixasPA . Mano nuomone jau suformuota, Day1 ir preorder, laukiu kada paskelbs tikslią išleidimo datą ir paleis preorderius🤩
Dauguma modeliu tik cipavimo budu. Kai nusipirkau Switch 2, pirma nusprendziau atsiristi, tai dabar naudoju daugiau negu 2. Paciam sudetinga, bet galima uz gana normalia kaina rasti kas nucipuotu.
Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.