audirs4

MAXELL DVD

Rekomenduojami pranešimai

Maxell cd-r yra tikrai geri,dvd diskai tikrai ne tokie kokybiski (bent jau man gal tokie papuole),pirkau 2 cakeboxus ir is 20 disku 3 buvo nenuskaitomi,ne tik,kad PS2 ju neskaitydavo,bet net ir PC ju neatidarydavo po irasymo :) kitavertus 3 is 20 dar visai nebloagai palyginus (ner ka lyginti su kokiais Acme ar Digidata)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aš turiu gal apie 10 diskų į kuriuos rašiausi xbox 360 žaidimus , tai jokių nusiskundimų neturiu , veikia visi žaidimai kuo puikiausiai . Na tik bėda su nba 2k12 , kai prasideda filmukas tai užstringa , bet po kelių sekundžių vėl viskas būna gerai , anyway , man šie diskai tikrai geri . :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2012-08-19 18:01, 'Flashas' parašė:

Na aš turiu gal apie 10 diskų į kuriuos rašiausi xbox 360 žaidimus , tai jokių nusiskundimų neturiu , veikia visi žaidimai kuo puikiausiai . Na tik bėda su nba 2k12 , kai prasideda filmukas tai užstringa , bet po kelių sekundžių vėl viskas būna gerai , anyway , man šie diskai tikrai geri . :)

Skaityti daugiau  
Del 8.5GB disku tai nieko negaliu pasakyti,nes ju nesu bandes,tik standartinius 4.7GB...Siaip Maxell'is japonu firma,tai gaminiai ju ta kokybe ir turetu atspindeti,man gal tiesiog papuole kazkokia DVD nevykusi partija :nsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.