efectas

Andorid 4.1.2 Atn

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki norečiau savo telefona atsinaujinti + root nežinau iš kur gauti root duomenis gal kas galetumet pajeskot aš nelabai tokius dalykus suprantu, jus man tik issaiskinkit :) ir viskas
Mano modelis tlf./>> Galaxy Ace 2
Man reikia Andorid 4.1.2 ir root gaut. Ačiū atsilyginsiu rep jeigu jum tai tinka ?.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  2014-10-21 17:04, efectas parašė:

Sveiki norečiau savo telefona atsinaujinti + root nežinau iš kur gauti root duomenis gal kas galetumet pajeskot aš nelabai tokius dalykus suprantu, jus man tik issaiskinkit :) ir viskas

Mano modelis tlf./>> Galaxy Ace 2

Man reikia Andorid 4.1.2 ir root gaut. Ačiū atsilyginsiu rep jeigu jum tai tinka ?.

Skaityti daugiau  

http://www.ibtimes.co.uk/galaxy-ace2-root-official-android412-i8160xxmf2-jellybean-491401

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-21 18:26, mantukis5000 parašė:
Ne į temą kam to cyanogeno?
Skaityti daugiau  

Jei jau root daraisi, tai reik ji isnaudoti irisirasyneti custom fw (rom) su kuriuo telefonas tikrai geriau veikia nei su iprasta fw.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@mantukis5000 Aciu pameginciu jelly bean root. kazkoki parsisunciau root suintalinau per cmd. Veikia bet zaidimus net nepaleidzia su vibroja apie 5k. ir isjungia. zaidima. pameginciu kiktak isirasiti. Aciu jeigu pavyks

@DozY tai gal padetum man pilnai isirasiti ? Rep uzdesiu ;))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-21 18:33, DozY parašė:

Jei jau root daraisi, tai reik ji isnaudoti irisirasyneti custom fw (rom) su kuriuo telefonas tikrai geriau veikia nei su iprasta fw.

Skaityti daugiau  
Ne į temą O kur kiti romai slimkat, omnirom, paranoid ir t.t. Cyanogenas nera vienintelis zemeje romas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-21 19:16, efectas parašė:

@mantukis5000 Aciu pameginciu jelly bean root. kazkoki parsisunciau root suintalinau per cmd. Veikia bet zaidimus net nepaleidzia su vibroja apie 5k. ir isjungia. zaidima. pameginciu kiktak isirasiti. Aciu jeigu pavyks

@DozY tai gal padetum man pilnai isirasiti ? Rep uzdesiu ;))

Skaityti daugiau  

kam žaidimuose reikia root?  :herp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau kad nesiorentuoji kas yra root teises ir kam jos reikalingos. Jeigu nezinai kam tai reikalinga, tai 100% to tau nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-10-22 16:11, Doncius parašė:

nu bet tai ne paciam zaidimui, rasykit normaliai tada :D

Skaityti daugiau  

tai zinau kad ne zaidimui o jo failam laikyti ISORINEJE atminties korteleje nes i vidine atminti netelpa zaidimas tik jo paleidimo failas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.