altas123

GTA IV

Rekomenduojami pranešimai

Gal galit kas padeti perejau 50% geimo ir uzstrigau ant tokios misijos final interview kazka ten reikia intrnet cofe padaryti nesuprantu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  elektronik parašė:

Gal galit kas padeti perejau 50% geimo ir uzstrigau ant tokios misijos final interview kazka ten reikia intrnet cofe padaryti nesuprantu ;)

Skaityti daugiau  

skaityk brief ką rašo... taigi ten nebūna kur užstrigt. Bet gali būt, kad tau reikia nueit į Auto Erotica ir susirast pink feltzer. Jei apie tą misiją galvoju :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  elektronik parašė:

Gal galit kas padeti perejau 50% geimo ir uzstrigau ant tokios misijos final interview kazka ten reikia intrnet cofe padaryti nesuprantu ;)

Skaityti daugiau  

cia gal apie ta misija sneki kur reik nueit i pokalbi del darbo krc ten gi viska paraso ka reik padaryt ir kai tau misija duoda pasako gi wiska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau sy nuostabu geima per 4 dienas , ispudziai nuostabus ... Gaila tik kad online dar neisbandziau kadangi banas (Net ir turedamas org versija) :)

P.S dabar ant 76% esu ... Tu balandziu tai kaip sieno ....

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai toli isvis Elzbetos ar koks vardas misijos neivikdau.Nueini i sena pastata nuzudai visus rokerius pasiemi tase ir tada pastata uzpuola mentai o pabegti nepabegu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  gaidenosis parašė:

As tai toli isvis Elzbetos ar koks vardas misijos neivikdau.Nueini i sena pastata nuzudai visus rokerius pasiemi tase ir tada pastata uzpuola mentai o pabegti nepabegu :D

Skaityti daugiau  
jo man irgi su ta misija buvo problemu. Pasistatyk masina prie duru ir vazinek pro skersgatvius kai begsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau perejau visa game :D sunkiausia misija man buvo tai tikriausiai kai banka reikejo apvogt...Siaip gal ir sunkesniu buvo bet perejau :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia jusu megstamiausi misijija?

mano tai kur banka apiplest ;) ziauriai patinka! ;] as antra karta pereidineju zaida jau ;] ;];];];]]]]]

Redagavo luptewas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  luptewas parašė:

mano tai kur banka apiplest ;) ziauriai patinka! ;] as antra karta pereidineju zaida jau ;] ;];];];]]]]]

Skaityti daugiau  

idomu antra karta, neatsibodo dar? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  luptewas parašė:

Skaityti daugiau  
geriau bandytai 100% pereit o ne pernauja zaidinet ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.