xenus

X360 zaidimu irasymu dvd romai.

Rekomenduojami pranešimai

zmones pasakykit please ar XBOX 360 zaidimu irasimui tinka sitie dvdromai : DVR-116D , DVR-116DBK , DVR-216D ?

jei taip tai koks ju geriausias

is anksto aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  artuzas parašė:

zmones pasakykit please ar XBOX 360 zaidimu irasimui tinka sitie dvdromai : DVR-116D , DVR-116DBK , DVR-216D ?

jei taip tai koks ju geriausias

is anksto aciu

Skaityti daugiau  

As pats turiu DVR-116D ir nesiskundziu. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasau padekit... Rasiau i Verbatim DVD zaidima su ImgTools ir tikrinant rado klaida, xbox'as atidarinejo kaip DVD filma ta diska su Tekenu 6. kas neto? Gal zaidimas blogai nuripintas? mano dvdrom - Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar gal kas galit pasidalinti info, neseniai gal pirkot koki DVD-RW ir sekmingai irasinejate diskus. Mano SMG neiraso, reiks kita isigyti galvoju apie optiarc 5xxx, 7xxx.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  zirnis parašė:

dar gal kas galit pasidalinti info, neseniai gal pirkot koki DVD-RW ir sekmingai irasinejate diskus. Mano SMG neiraso, reiks kita isigyti galvoju apie optiarc 5xxx, 7xxx.

Skaityti daugiau  

betkoki nauja paimk ir rasys jis tau. pas mane ~4 metu senumo TSCorp ar kaip ten tie daiktai vadinas ir veikia. turbut del burninimo 0 o gal blogiausiu atveju 1 sugadinau kompakta

ArnasM parašė:

Prasau padekit... Rasiau i Verbatim DVD zaidima su ImgTools ir tikrinant rado klaida, xbox'as atidarinejo kaip DVD filma ta diska su Tekenu 6. kas neto? Gal zaidimas blogai nuripintas? mano dvdrom - Nuotrauka

Skaityti daugiau  

tai jei cia su vienu disku taip atsitiko tik tai gali buti dauuuuuugyyyybe dalyku, kaip pvz: diskas blogas, ripas blogas, jei patchinai gal kazka blogai padarei, gal parejo DVD-rom, gal Fw. persenas xboxo, gal pamirsai ideti activate.iso ar kazkas tokio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ArnasM parašė:

Prasau padekit... Rasiau i Verbatim DVD zaidima su ImgTools ir tikrinant rado klaida, xbox'as atidarinejo kaip DVD filma ta diska su Tekenu 6. kas neto? Gal zaidimas blogai nuripintas? mano dvdrom -

Skaityti daugiau  
tekken 6 yra wave 4 ir jam reikia kad butu x nuflashintas i 1.61 versija.

jei ne tai naudot activate dvd kad galetum normaliai paleisti

o del dvd rw romu. tai galima pirkti ir pati paprasciausia koki LG. jis apie 80lt kainuos.

tiek kiek reikia zaidimams tai jis puikiausiai tinkamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip zinoti ar nesiojamo kompo dvd romas keps dvd dl ? Dvd diskus kepa Rw kepa cd kepa keps dvd dl :D?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Didele tikimybe kad turetu irasyt dl .seip ziurek pagal laptopo modeli Internete.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  fizis20 parašė:

kaip zinoti ar nesiojamo kompo dvd romas keps dvd dl ? Dvd diskus kepa Rw kepa cd kepa keps dvd dl :thumbup:?

Skaityti daugiau  
neapsigauk pas mane naujas laptopas iskepiau ne viena zaidima,bet kai bandziau instaliuoti zaidima,meta klaida,jieskojau priezasciu pasiroso laptopu ne labai tinkami,gavau patarima pirkti isorini pioneer dvd irasanti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.