2018 vasaris 2
 

2018 vasaris 2

Siandien atkeliavo PS3 zaidimu lotas, kaip uz 4 GBP manau puikiai, visi CD puikios bukles su manualais (ehh.. ant vieno lipdukas) ir angliski, o gta ir mapa turi :)

  • Patinka 4

Iš albumo:

mano kolekcija

  • 66 nuotraukos
  • 0 komentarų
  • 179 nuotraukos komentarai

2018 vasaris 2 nuotraukos informacija


Rekomenduojami komentarai

Kazkaip PS3 zaidimai neturi tokios bedos kad manualu nebutu, zmones gal supratingesni pasidare, o CEX lipdukai labai graziai nusiima. 

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

visko buna, internete kas pardavineja buna issima viska, ypatingai jei tai gta su zemelapiu, manualu ir kt. ir parduoda atskirai, siaip tai kai geriau pagalvoju tai tikrai labai daznai buna tusti deklai, del to meciau net pirkti zaidimus jei nera visu nuotrauku :)

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

As is ebay kai perku zaidimus, tai kartais perku is vieno sellerio, tiksliau parduotuves kuri superka ir perparduoda, tai pastebejau jog manualas arba buna arba ne, tiesiog visiskai random.

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

jap ebay aukciona uz 4 GBP paemiau, na kol atkeliavo i lietuva pabrango jis man iki kazkur 12€ :D niekas nenorejo kazkodel :D beja idomus dalykas Batman Arkham Collection realiai yra Arkham Origins CD, o kiti du Arkham Asylum ir Arkham City DLC kodai, nu galvoju ka prarasiu suvedziau ir veikia :D nesuveike tik pacio origins knightfall pack'o kodas sake jau panaudotas, perkant naudotus zaidimus tikrai verta DLC kodus patikrinti! :)

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Parašykite komentarą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.