2019 vasaris
 

Iš albumo:

Mano Playstation kolekcija

  • 122 nuotraukos
  • 0 komentarų
  • 111 nuotraukos komentaras

2019 vasaris nuotraukos informacija

Fotografuota su Panasonic DMC-TZ5

  • 4,7 mm
  • 10/130
  • f f/3.3
  • ISO 400
Visa nuotraukos EXIF informacija

Rekomenduojami komentarai

Negalvoji apie full seta kai zaidimu kainos nukris iki kokiu 2-3Eur? Jau dabar dauguma common geimu galima uz 4 ir maziau susirinkt. Bet turetu kaina dar krist, o tu jau kaip ir retesniu nemazai ir taip prikaupes, tai ne tiek jau daug ten ir like, nors kai pradedi rinkt tai islenda visokiu povandeniniu uolu.

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Kažkur apie pusę PAL seto turiu šiuo metu. Bet viso tai tikrai nerinksiu, nes iš jų vien tik Sing-it, Guitar, Denc Šmenc ir kasmetiniai sporto žaidimai sudaro apie 20%. O tokius rinkti, ieškoti gerų dėžučių ir kad su knygelėm būtų tai jau nesinori :)

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Manau dar pora simtu zaidimu ir nebebus kur detis, sporto zaidimus rinkt kaip tik lengva buten del ju daugumo ir pigumo, su Singstar serija turejau problemu ant PS2, nes ismetyti ekskliuzyvai po visa pasauly, o be knyguciu tai man isvis labai mazas procentas ant PS3 pasitaiko, sakuciau 1 is 50 neturi, su PS2/PS1 tikrai didesne beda. Manau nesunkiai surinktum, bele tik vietos butu kur ta Full Seta sudet.

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Man tenka kovoti dėl kiekvienos knygutės, kas trečias geimeris buna ja pametęs, sukramtęs į skutus arba susukęs ir surūkęs. Ir šeip lietuviai netvarkingi žaidimų diskus laiko stalčiuje su įrankiais, dėžutė "kažkur garaže mėtosi", o viršelį "nusipiešiau pats su kreidelėmis" :D Pagrinde perku iš užsienio, kur visai kitas požiūris į savą daiktą.

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Kad pas mus skirtingas požiūris tai faktas. Perki kažką iš collectors edition tai didžioji dalis kaip į primatą žiūri. O patys pardavinėja diską į blu ray dežutę įdėję be nieko ir dar stebisi ko tu daugiau nori, taigi viskas veikia. :)

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Parašykite komentarą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.