H117

PSP Custom Firmware v3.51 M33

Rekomenduojami pranešimai

Citata

A group of russian hackers have released a new PSP custom firmware based on the new 3.51 firmware.

DCEMU Can Confirm it Working

Here are the features :

- All functions of v3.51 firmware retained - PS1 support, high video resolution, MP3 visualizer, internet navigation, PS3 connection etc

- Launch Official UMDS which require v3.51 firmware

- Direct launching of homebrews and demonstrations

- Direct launching of PS1 images

- Ability to alter the CPU speed of the PSP

- Recovery mode

- Multi-region

- Bugfixes

- Customize all your icons etc

Heres the release notes:

PSP 3.51 M33 Installation

1 - If your PSP is in firmware 1.50, copy the folders kxploitpatcher and kxploitpatcher% which are in the "1.50only" folder to ms0:/PSP/GAME/ and run the patcher first.

2 - if you already have firmware SE/OE, copy the folder M33CREATOR to ms0:/PSP/GAME150 if you have 1.50 copy to ms0:/PSP/GAME

3 - Download the firmware update 3.51 and rename to 351.PBP and copy into the ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/ or for 1.50 users to ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/

4 - Download the firmware update 1.50 and rename to 150.PBP and copy into the "ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/" or "ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/"

5 - on your PSP, run the "3.51 M33 CREATOR". Once finished, the PSP will return to the XMB, and a new program, the "3.51 M33UPDATE" appears!

6 -now run "3.51 M33UPDATE".

7 - Once finishes, press on X to shutt off. Restart manually.

-M33 Team

is dcemu

Download

http://www.sendspace.com/file/r96s06

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar tesia neaisku,gal jie isnaujo viska padare,na bet rezultatas puikus,ir mano manymu labai didelis zingsnis i prieki.Dabar reikia sulaukt kol nupatchins ta prx kuris suteiktu pilna no-umd palaikyma ir bus nerealu.ir siaip labai smagu kad atsirado hakeriai kurie gali pdaryt cfw,dabar telieka laukt kol nulaus PSP Slim&Light

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip itarimas kad ce dark_alex yra,nu man taip atrodo :/ Ir kas galetu plungej tai padaryt,sudarankis esu :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  slaptas parašė:

Kazkaip itarimas kad ce dark_alex yra,nu man taip atrodo :/ Ir kas galetu plungej tai padaryt,sudarankis esu :lol:

kokia pas tave firmware dabar?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaiciau kad tie rusai labai smarkiai isnagrinejo visas oe ir todel ju firmware yra labai panasus i oe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  slaptas parašė:

3.40OE-A versija mano

tai va zingsniai kuriuos reikia atlikt:

2 - if you already have firmware SE/OE, copy the folder M33CREATOR to ms0:/PSP/GAME150 if you have 1.50 copy to ms0:/PSP/GAME

3 - Download the firmware update 3.51 and rename to 351.PBP and copy into the ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/ or for 1.50 users to ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/

4 - Download the firmware update 1.50 and rename to 150.PBP and copy into the "ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/" or "ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/"

5 - on your PSP, run the "3.51 M33 CREATOR". Once finished, the PSP will return to the XMB, and a new program, the "3.51 M33UPDATE" appears!

6 -now run "3.51 M33UPDATE".

Spyzius parašė:

skaiciau kad tie rusai labai smarkiai isnagrinejo visas oe ir todel ju firmware yra labai panasus i oe

as irgi skaiciau :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

#psp-hacks oficialaus IRC kanalo topikas:

'NO ISO/CSO/DAX/ROM TALK | NO PS1 TALK! | ALL PSPS CAN BE DOWNGRADED!(except 3.51) | 3.03 downgrader REQUIRE an unpatched version of GTA:LCS | 3.50 downgrader REQUIRES any version of Lumines 1 | DON'T ASK FOR HELP, JUST ASK YOUR QUESTION! | THERE IS NO 3.51OE | Thanks D_A'

vertimas:

'Apie ISO/CSO/DAX/ROM nekalbame | Apie PS1 nekalbame! | Visi PSP gali būti nudowngradinti! (išskyrus 3.51) | 3.03 downgraderis reikalauja nepačintos GTA:LCS versijos | 3.50 downgraderis reikalauja bet kokios Lumines 1 versijos | Neprašykite pagalbos, tiesiog užduokit klausimą! | 3.51OE NĖRA | Ačiū D_A'

Papildyta po 12 min. 34 sek.:

www.psp-hacks.com jie rašo apie tą naują 3.51 custom firmware, o kanalo topike skelbia, jog tokios nėra. Paklausiau, kodėl taip yra.

(13:02:05) <xSpirit> psp-hacks website announces 3.51oe version, but here in topic wrote that is no 3.51oe. I, as a guy who respects psp-hacks work, now can't decide - it is worth to update my 3.40oe to 3.51 custom firmware...

(13:02:40) <Kimmie> xSpirit - we keep it as topic as long we haven't fully tested it ourselves

(13:03:07) <xSpirit> Thank you. OK, i'll wait until you test this cf fully :D

(13:03:32) <Kimmie> sorry for our cautiousness :D

(13:04:49) <xSpirit> Kimmie, your cautiosness is commendable, nobody wants their PSP be bricked :D

(13:06:50) <Kimmie> if i had a hardmodded psp i would have tried 2 days ago.

Vertimas:

(13:02:05) <xSpirit> psp-hacks puslapis skelbia apie 3.51oe versiją, tačiau topike parašyta, jog tokios versijos nėa. Aš, kaip žmogus, gerbiantis psp-hacks darbą, dabar negaliu nuspręsti - ar verta atnaujinti mano 3.40oe į 3.51 versiją...

(13:02:40) <Kimmie> xSpirit - mes laikysime tokį topiką tol, kol pilnai neišmėginsime 3.51oe patys

(13:03:07) <xSpirit> Ačiū. Gerai, aš palauksiu, kol jūs pratestuosite šią firmware versiją pilnai :D

(13:03:32) <Kimmie> Atsiprašome dėl mūsų atsargumo :D

(13:04:49) <xSpirit> Kimmie, jūsų atsargumas yra pagirtinas, niekas nenori brickinti savo PSP :P

(13:06:50) <Kimmie> Jei turėčiau užmodintą PSP, būčiau pratestavęs jau prieš dvi dienas.

Taigi, verta ar neverta atsinaujinti į 3.51 MR33 spręskite patys. Mano sprendimas toks - lauksiu, kol psp-hacks oficialiai praneš, jog ši firmware versija yra saugi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  nnemo parašė:

as jau isbandziau-viskas veikia..

dar jei netiki cia paskaityk

http://psp-news.dcemu.co.uk/psp-custom-fir...-m33-68592.html

Parasyta DCemu can prove it working

ir cia ne 3.51OE o 3.51 M33

as irgi pasidariau,viskas veikia gerai ka leidau viskas puikiai,ir homebrew ir psone zaidimai,nzn viskas gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Ateityje dar pamatysi, kad kartu su kitais žaidėjais tiesi kelius, zip lines ir t.t. Vienam nutiesti visus kelius būtų labai sudėtinga dėl didelio resursų kiekio. Bet kai prisijungęs pamatai, kad kol buvai offline tavo pradėtas kelias gerokai prailgėjo, kaip tik apima noras kuo daugiau resursų įnešti ir prisidėti prie bendro gėrio 😀 Čia gal taip pat galima įžvelgti potekstę, kad ne tik mirusiųjų ir gyvųjų pasauliai susiliejo, bet taip pat ir dalinai susijungia atskirų žaidėjų pasauliai, kai tu kito žaidėjo niekada nesutiksi savo pasaulyje, tačiau matai jo palliktus daiktus, įspėjamuosius ženklus, nutiestus kelius ir t.t.
    • @poka Manau išeis tuo pat metu su PC versija. Kas mane dar nustebino, tas naujas features kur gali naudotis kitų žaidėjų paliktais praėjimais ar net mocu, galėtų daugiau tokių žaidimų būti, kur nors jis SP ir story-driven, bet tas online motyvas kad kitų žaidėjų palikti daiktai ir pan pasiekiami tau tai tikrai super. 
    • Žaidimas buvo atšauktas.
    • Man tai vienas geriausių visų laikų geimų tiek istorijos, tiek ir gameplay atžvilgiu. Tik manau, kad ne visi jį geba suprasti, nes jame daug simbolizmo, intertekstualumo, dideli plotai interpretacijoms. Kitaip sakant, juo mėgautis gali tik subrendęs žmogus. Antros dalies dar nežaidžiau, visada palaukiu kol sutvarkys klaidas, išeis dlc ir t.t. Kaip ir pirmos dalies atveju, sužaidžiau tik kai išėjo Director's cut. Tikiuosi neužtruks išleist ir antrai daliai.
    • Superinis geimas 46/70 Orders for Sam užbaigta, jau sakyčiau į galą, bet žaidimas kuo tolyn tuo geryn ir tas nešiojimas pasidaro daug lengvesnis ir greitesnis. Pati istorija įtraukianti ir stumianti į priekį kas kaip ir kodėl įvyko ši katastrofa kuri sujungė du pasaulius į vieną, gyvųjų ir mirusiųjų. Tikiuosi paaiškės šioje dalyje kas nutiko.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos