karkee22

neseivina psone zaidimu per ps2

Rekomenduojami pranešimai

turiu orginale ps2 card pirkau topo centre uz 75lt 8mb bet neseivina psone zaidimu

Nes gal psone zaidimus galima seivint tik i psone memory carda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nes gal psone zaidimus galima seivint tik i psone memory carda :)

butent taip ir yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o as turiu ir psone carda, ir kai bandau seivinti raso kad format memory card, paspaudziu ir tada tik ismeta errora ir viskas...

ar originalus psone cardas? nes jei ne tai visko nutinka su jom, man ant seno ps2 storojo skaite psone paddielka is kiosko kuo puikiausiai dabar pabandziau ant slimo, net nemato jos visai.. jei org korta, tada nezianu kodel turetu metyt errorus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o as turiu ir psone carda, ir kai bandau seivinti raso kad format memory card, paspaudziu ir tada tik ismeta errora ir viskas...

Pas mane panasi problema su memory card is pirmo karto neaptinka, bet ijungus ps2 kai neaptinka is naujo istraukes ikisi tada aptinka normaliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane panasi problema su memory card is pirmo karto neaptinka, bet ijungus ps2 kai neaptinka is naujo istraukes ikisi tada aptinka normaliai.

paprasciausiai norm neuzsispaudzia korteles kontaktai! bent taip itariu! tarkim, ideta kortele, ps2 ja mato, isjungi ps2 nejudini korteles, po kiek laiko ijungi ir ps2 visdar ja mato? jei taip tai cia ne gedimas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.