Neriukas26

Bėdos su xbox

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, Norėčiau paklausti kas gali būti su xbox ar mano pc cdrom čia kaltas...Taigi tokia situacija: žaidimus rašau si img burn jau esu nemažai jų įrašęs seniau eidavo gerai dabar norėjau įsirašyti medal of honor įrašo viskas gerai nugroja muzikėlė įdedu į xbox pasuka kokia sekunde ir išmeta open try tas pats ir su futbolu kai įrašiau 2011 o kai kašį įrašiau 2011 tai šis žaidimas eina? prašau padėkite, jei kas domina klauskite atsakysiu dar rašau į liverstar cd.

Ačiū/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įrašymo klaida tikriausiai ,man ir tas pats buvo. o FW pas tavo koks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  EvalCo parašė:

Įrašymo klaida tikriausiai ,man ir tas pats buvo. o FW pas tavo koks?

Skaityti daugiau  
FW nežinau, bet turiu active.iso cd ir naujausi žaidimai eina pvz mafia II... Dar pirma rašiau ir pradėdavo mesti I/O error tai nustačiau per my computer manage IDE ATA/ ATAPI controllers PIO only tai tada įrašė, bet vienas diskas subraižytas tai išmesdavo, kad nuvalykite ir vėl įdėkite, truputi paleisdavo ir vėl numesdavo, tai išeina kad FW tas, o dabar kai į kitą įrašiau tai atsitiko tada va kaip rašiau open try Redagavo Neriukas26

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  red-cat_eX parašė:

girdejau sita prikola kad su activate.iso kaikurie skundes kad neveikia MOH. laikas flashint.

Skaityti daugiau  
O kodėl paėmė subraižytą CD tik jis nėjo, nes subraižytas, bet FW tai tiko...Žaidima užkrovė ir po meniu vaikščiojau tik kai norėjau shampainga pradėti išmetė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Neriukas26 parašė:

O kodėl paėmė subraižytą CD tik jis nėjo, nes subraižytas, bet FW tai tiko...Žaidima užkrovė ir po meniu vaikščiojau tik kai norėjau shampainga pradėti išmetė...

Skaityti daugiau  

tai pala... Kiek supratu įrašei į subraižyta DVD? Lol ir dar tiekiesi ,kad veiks geimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  EvalCo parašė:

tai pala... Kiek supratu įrašei į subraižyta DVD? Lol ir dar tiekiesi ,kad veiks geimas :D

Skaityti daugiau  
poto perrašiau į nesubraižytą CD ir tada išmetė open try...O todėl rašiau, kad subraižytas cd ėjo,tam kad nerašytumėt, jog FW netinka... Redagavo Neriukas26

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Problema issprendziau:

1.perrasiau windows

2.parsisiunciau naujausia image burn

3.nuvaliau pc cdroom`o lazeri su valomuoju disku

Viskas eina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.