Rekomenduojami pranešimai

gera story tik kai kurios misijos labai jau non stop shooting,bet kitos labai netgi idomios.bendrai idomus zaidimas,kaip ir buvo MOH idomus,ar MW1,2,ar BC1,2. kiekvienas pasakoja savo story,ir tas svarbiausia.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na man irgi buvo išpradžiu toks įspūdis oho-ho, bet ko toliau pradėjau lošti, tuo labiau man pradėjo lysti į galvą toks jausmas kad, black ops tai didelis venegretas padarytas iš visų paskutinių 4 metų COD dalių.

ALIARMA - SPOILAS:

Rodyti paslėptą turinį

Pačiam žaidimui tai jokio būdų nekenkia, jis atrodo tiesiog puikiai, bet tiesiog galvojau kad bus šiek tiek daugiau įvairovės. Tai tiek kol kas :)

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman kai ten is tu lauku isbegi,iskart varyk prie virves ir stenkis iskart leistis kai jau leidzia.As ir kelis kartus ten iskart miriau galvoju kas per nesamone,bet kazkaip pavyko gan greitai ta vieta pereit.O seip irgi losiu ant Veteran tai bent pirmos misijos tikrai bent man sunkesnes uz MW2,tikrai gan daznai uzsiknisi ten,nes tave lesa belenkaip ir is visu pusiu ir dar svarbiausia visada pataiko,bet noriu pereit ir sita ant sunkiausio,nes mw ir mw2 pavyko pereit ant sunkiausio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DEAD OPS ARCADE

Citata

"Dead Ops Arcade" - The third map is quite tricky to unlock. You will be looking at a TV in the Main Menu. With the RS Stick, move your head downward until you see your wrists. Pull and Press the Left and Right Triggers rapidly until you can stand up. Next, walk towards the back of the room until you find a computer. The computer will pull up a command prompt and ask for a password. The password is "RUSALKA" then press Enter. Next, type in "CD" and press Enter. Then, type in "DOA" and press Enter. Then play and it will be unlocked.

Description: "Step back through time with this retro arcade zombie adventure and do battle with the forces of the Cosmic Silverback".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  pls parašė:

scalman kai ten is tu lauku isbegi,iskart varyk prie virves ir stenkis iskart leistis kai jau leidzia.As ir kelis kartus ten iskart miriau galvoju kas per nesamone,bet kazkaip pavyko gan greitai ta vieta pereit.O seip irgi losiu ant Veteran tai bent pirmos misijos tikrai bent man sunkesnes uz MW2,tikrai gan daznai uzsiknisi ten,nes tave lesa belenkaip ir is visu pusiu ir dar svarbiausia visada pataiko,bet noriu pereit ir sita ant sunkiausio,nes mw ir mw2 pavyko pereit ant sunkiausio.

Skaityti daugiau  
Ne į temą man prima misija ten pasidroe tokia vos ne pati sunkiausia.,po to veliau tampa tokia raslabuha jau,bet pradzia tai jooo.idomu laikmetis zaidimo,tie seni laikai tikrai idomu.juk ne vadinsi '65 metu modern warfare ane. :thumbup:

as tai busiu labai patenkintas ir ant normal perejas.biski toks nevienodas misiju sudetingumas.vienos gali buti extreme,o kitose kazkaip isvis laisvai gali.ta vietname kai antra karta grysti,po vandeniu ,nu b* ten tai buvo kol kas ispudingiausia misija.

Rodyti paslėptą turinį
Redagavo scalman
b*

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po antros dienos žaidimo, aš vistiek manau, kad black ops yra kinda crap. Na gal tik singleplayer. Man šitoks istorijos pateikimas, misijų išmėtymas, tie prisiminimai ir tardymai yra.. na tiesiog visiškas chaosas. Toliau, su veiksmo kiekiu yra tiesiog persistengta. Nuo pat cod4 išėjimo kasmet eina klonai, kur veiksmas, veiksmas, veiksmas. Šitoj daly jo tiesiog sorry, per daug. Visi šaudo, bėga, žūna, sprogsta. Ir kaip jau patapo tradicija, jei neperžengsi checkpointo ribos, mano draugeliai vis bėgs ir bėgs iš kurio nors tai pastato, kaip iš kokio gausybės rago. Absurdas sakyčiau. Ai dar nustebino ginklai. M16, SPAS, AK-47 - ok sutinku, bet lazerinio taikymosi sistemą turintys raketsvaidžiai, kulkosvaidžiai,randami rusijos lageryje, turintys po 999 kulkų, užvadinti "death machine" ir nešantys viską belekaip(

Rodyti paslėptą turinį

) ->> 196x metais ? Sorry, what?? Arba aš negabus, arba kažkur tai prifantazuota per daug.

Ai dar pridursiu. O kodėl paprasčiausiai Rusai, ir kiti užseniečiai negali kalbėti rusiškai, ir išverčiama būtų subuose ? Tai taip netikroviška.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  no0ne parašė:

Po antros dienos žaidimo, aš vistiek manau, kad black ops yra kinda crap. Na gal tik singleplayer. Man šitoks istorijos pateikimas, misijų išmėtymas, tie prisiminimai ir tardymai yra.. na tiesiog visiškas chaosas. Toliau, su veiksmo kiekiu yra tiesiog persistengta. Nuo pat cod4 išėjimo kasmet eina klonai, kur veiksmas, veiksmas, veiksmas. Šitoj daly jo tiesiog sorry, per daug. Visi šaudo, bėga, žūna, sprogsta. Ir kaip jau patapo tradicija, jei neperžengsi checkpointo ribos, mano draugeliai vis bėgs ir bėgs iš kurio nors tai pastato, kaip iš kokio gausybės rago. Absurdas sakyčiau. Ai dar nustebino ginklai. M16, SPAS, AK-47 - ok sutinku, bet lazerinio taikymosi sistemą turintys raketsvaidžiai, kulkosvaidžiai,randami rusijos lageryje, turintys po 999 kulkų, užvadinti "death machine" ir nešantys viską belekaip(

Rodyti paslėptą turinį

) ->> 196x metais ? Sorry, what?? Arba aš negabus, arba kažkur tai prifantazuota per daug.

Ai dar pridursiu. O kodėl paprasčiausiai Rusai, ir kiti užseniečiai negali kalbėti rusiškai, ir išverčiama būtų subuose ? Tai taip netikroviška.

Skaityti daugiau  

ir rusus galetu tikri rusai igarsint o ne ten koks tai akcentas kai pavaro ,tipo rusas kalba kareivis...krc duokit as jau geriau igarsinsiu.ka jie neranda rusu igarsint normaliai?. jo butu ciotkai jei visi kalbetu savo kalba.irgi noreciau. del action kiekio tai sutinku.jeigu jau tau pasirode per daug.. :) bet yra misiju nu tokie labai geru,ir nemazai,bet yra tokiu kuriose nezinai kas darosi..omg veiksmo tiek kad atrodo kai per mesmale ten viskas. arba tokios vieto kai stovi woodsas ,prie jo uz 2 metru sedi patrulis prieso nusisuke i kita puse,..FTW,as prieinu,i mane pradeda iskart saudyt..jo matyt jie draugeliai ten ar ka..arba as noriu saudyt is uz kampo tai ne koks maniskis butinai atsistos prieki manes ir man neleis to daryt.jis juk nepersaunamas,gali stovet viduri musio lauko.kaip skydas koks nu pan :) arba pas juos problema matyt su kalbejimu tyliai kai priesas aplinkui,nes to tiesiog nemoka,rekia visa gerkle nesvarbu kur butu.aplink priesas tai ne zenklu jie nemoka,reikia man rekt ,kad as nesirodyciau is priedangos, kai prie jo pacio stovi priesas.velgi kai kas labai patiko,netgi nustebino ,tiek vizualiai,tiek ivairumu,bet kai kas taip uzkniso vietom. o tas kad neimanoma normaliai paslot kai kuriu vietu,ala visus issaudziau bet ju vel tiek pat,kol nenubegsiu iki spec vietos.tas tai zudo viskas.geriau isvis nesaudyt o tik nubegt iki ten tada. dazniausiai snaiperiavimas tokiose vietose praranda prasme.nes jie lenda ir lenda,ir lenda ir lenda.

del ginklu nzn...man jie kazkokie per geri tiem laikam irgi,nu bet siaip nieko ginklai gan.idomu is kur tiek modifikaciju vien AK ten ,su dual apkabom bei padidinta apkaba ,ar dar koks kitoks.atrodo kad buvo suskurta tam kad ginklu metytusi visur ir tau tik suadyt belieka i visas puses

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Rodyti paslėptą turinį

Bet seip ivertinciau zaidima kokiais 8-9/10

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykit ka norit bet SPAS-12 su dragon breath yra kazkas nerealaus :)

Ne į temą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaika pastebejau

Ne į temą Taigi zaidziau COD2 ant PC ir per ji buvo Captain Price. Negirdeta pavarde? Taigi jis buvo per MW,MW2, bei jis atrode toks pat su tais tokiais isskirtiniais savo usais. Ar jus tai pastebejot? :)
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  mockus parašė:

Kaika pastebejau

Ne į temą Taigi zaidziau COD2 ant PC ir per ji buvo Captain Price. Negirdeta pavarde? Taigi jis buvo per MW,MW2, bei jis atrode toks pat su tais tokiais isskirtiniais savo usais. Ar jus tai pastebejot? :)

COD2

Nuotrauka

COD:MW2

Nuotrauka

Skaityti daugiau  
Ne į temą Ehm, jis visose dalyse buvo, apart cod3. P.S kaip tu losi cod serija, kad nuo cod2 persokai prie mw2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  wader parašė:
Ne į temą Ehm, jis visose dalyse buvo, apart cod3. P.S kaip tu losi cod serija, kad nuo cod2 persokai prie mw2?
Skaityti daugiau  
Ne į temą As COD2 zaidu onlaine, dar ir siomis dienomis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Dzozas parašė:

Sakykit ka norit bet SPAS-12 su dragon breath yra kazkas nerealaus :)

Skaityti daugiau  

jo tas tai buvo ten jega,po to prieini paziurai kaip nunestos kojos ,ar rankos ar dar kas.ir taip galima labai gerai sturmuot siaurus kolidorius,niekas neatsilaike.taip iskart ir 3,4 nuima be problemu.ir dar dega jie biski, krc cool. keliose misijose buvo nepakeiciamas ginklas,issoki is kampo kali pora suviu ir vel lendi atgal,ka tu ..pasaka..lesa visus kai tarakonus . :) beje tarakonai labai grazus buvo urvuose matet? pagalvojau wou...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  scalman parašė:

jo tas tai buvo ten jega,po to prieini paziurai kaip nunestos kojos ,ar rankos ar dar kas.ir taip galima labai gerai sturmuot siaurus kolidorius,niekas neatsilaike.taip iskart ir 3,4 nuima be problemu.ir dar dega jie biski, krc cool. keliose misijose buvo nepakeiciamas ginklas,issoki is kampo kali pora suviu ir vel lendi atgal,ka tu ..pasaka..lesa visus kai tarakonus . :) beje tarakonai labai grazus buvo urvuose matet? pagalvojau wou...

Skaityti daugiau  
Ne į temą Traileryje maciau kad ziurkes tam urve geriai atrode, netaip kaip per mafia2 kaciu dydzio ir tokios nedabaigtos man atrode jos :)
Redagavo mockus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  mockus parašė:
Ne į temą Traileryje maciau kad ziurkes tam urve geriai atrode, netaip kaip per mafia2 kaciu dydzio ir tokios nedabaigtos man atrode jos :)
Skaityti daugiau  

jo urvas buvo vienas is tokiu grazesniu vietu ten,i tarakonus tai ilgai atsistojes ziurejau,po to ziurkes jo buvo cool.gerai sukurtos ir animuotos.norejosi dar kokia taip 4 kart ilgesnio urvo..hmm buvo labai geras ten ejimas. nu matai cia buvo bepigu kai urvas tokio dydzio ir nieko daugiau nereikia varikliui daryt tik menka ploteli rodyt,tokiu tarakonu ant sienu tiktrai nebuvau dar mates...issikept taip...tokie traskus... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos