bondas25

Del routerio greicio ir IPTV

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu keleta klausimu. 1.Nusipirkau D-link DIR-615 routeri viskas tvarkoi tik kad greitis labai sumazejo nuo 100mb/s(pajungtas su kabeliu) iki 20mb/s ir klausimas ar galima kazkaip sukonfiguruoti kad bent biski pagreitini ar jau nieko cia nebepakeisi. Zinoma nesitikiu gauti viso buvusio greicio kaip buvo su kabeliu. 2.Esu Meganet vartotojas ir noreciau ziureti IPTV bet ji man niekaip neveikia nors routeri Multicast streams ijungiau. Gal yra kokiu minciu?

Redagavo bondas25

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane ta pati situacija. Del greicio nežinau, perkrovus routerį (per settings) greitis atsinaujina iki tokio koks turi būti, po kelių dienų vėl sumažėja. O dėl iptv, tai man asmeniškai bandant paleisti, tiesiog nieko nevyksta, jokių error, nieko. Tas pats su ir be routerio. Pas mane taipogi meganet. :cenzura:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk routeryje isjungti filter multicast ar kazkaip panasiai. Taipat isitikink , kad windows'u firewall'as neblokuoja VLC (ar per ka tu ten nori ziureti iptv).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk routeryje isjungti filter multicast ar kazkaip panasiai. Taipat isitikink , kad windows'u firewall'as neblokuoja VLC (ar per ka tu ten nori ziureti iptv).

Nera pas mane tokios funkcijos kaip filter multicast. Ar bent jau nerandu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.