Justin

Psp Gold Edition

Rekomenduojami pranešimai

Tai va imt ruosios PSP gold edition ? kuo jis geresnis ? ar yra jis kazkuo pranasheshnis uzh kitus ? padekyt nes nieko neraukiu :angry::angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Justin parašė:

imsiu ash ji deveta ,sake ,kad skaito geimus ish kortos :angry: o nebus cia kokia padelka ? ir ar buna padielku ? :angry:

Skaityti daugiau  

PSP paddielku nebuna, kaip nebuvo PS1 ar PS2, jokia china nesugeba padirbt tokio lygio irenginiu. O Gold tai ko gero tebus korpuso spalva. Tad logiskai mastant jis niekuo ne pranasesnis uz kitus. Tiesiog skonio reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  inpeace parašė:

PSP paddielku nebuna, kaip nebuvo PS1 ar PS2, jokia china nesugeba padirbt tokio lygio irenginiu. O Gold tai ko gero tebus korpuso spalva. Tad logiskai mastant jis niekuo ne pranasesnis uz kitus. Tiesiog skonio reikalas.

Skaityti daugiau  
vot kad tas gold man ir nepatinka dishovai atrodo noriu juodo :angry: bet man labai kaina prieinama todel dzin ,o eina keist tos virselius ?

ten yra fat ? ar daug prarasiu pirkdamas fat o ne slim ?

Redagavo Justin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Justin parašė:

vot kad tas gold man ir nepatinka dishovai atrodo noriu juodo :angry: bet man labai kaina prieinama todel dzin ,o eina keist tos virselius ?

ten yra fat ? ar daug prarasiu pirkdamas fat o ne slim ?

Skaityti daugiau  

nelabai :angry: pagrindinis trukumas kad betkur nuejes nepazaisi ant teliko ir pan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  PIRATED parašė:

nelabai :angry: pagrindinis trukumas kad betkur nuejes nepazaisi ant teliko ir pan

Skaityti daugiau  
nu manau del sito nenumirsiu :angry: o noreciau ta virsheli i juoda pasikeist :D nes blin kazkaip pamoinai atrodo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ultra psp movie converter (ant pc)

IrShell

na dar jei turesi gps (dar siuncia man :D ) MapViever bet galima ir be gps, =iureti ma[us

nu dar Fuse , visai gera programele :] viska rasi psp-hacks.com :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.