nestas

Pries perkant PS2

Rekomenduojami pranešimai

Mano tv 19coliu, monikas 21, gal iseitu ps2 prisijungti prie monitoriaus? Kaip suprantu man reikia kazko tokio: http://www.dealextreme.com/p/hd-box-pro-ypbpr-to-vga-converter-for-ps3-ps2-wii-xbox-more-65725?item=2

Gal yra kokiu pigesniu variantu? Jeigu zenkliai pigiau neiseina, galbut yra koks budas paversti monika televizorium? Pvz, jeigu tas daiktas kur daviau nuoroda turetu ir scart jungty galeciau prie moniko prijungti viasat priedely ir zet tv?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu tavo monitorius turi komponentini (vaizdas per 3 tulpes RCA) pajungima tai gali pasinaudoti situo pigesniu budu http://www.dealextreme.com/p/component-video-audio-cable-for-ps2-1-8-meter-15211

jeigu ne, tada jau reikia konverterio...

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tv 19coliu, monikas 21, gal iseitu ps2 prisijungti prie monitoriaus? Kaip suprantu man reikia kazko tokio: http://www.dealextreme.com/p/hd-box-pro-ypbpr-to-vga-converter-for-ps3-ps2-wii-xbox-more-65725?item=2

Gal yra kokiu pigesniu variantu? Jeigu zenkliai pigiau neiseina, galbut yra koks budas paversti monika televizorium? Pvz, jeigu tas daiktas kur daviau nuoroda turetu ir scart jungty galeciau prie moniko prijungti viasat priedely ir zet tv?

na cia geresnis konverteris,cia jau komponent pilnai palaiko , o buna tik composite tulpe kur ,pigesni anie.na bet maziau $20 nebus. bet su situ galetum naudot zaidimu progresive scan funkcija,sie ktiek vaizdas ryskesnis nu astresnis buna . aisku ne visi zaidimai tai palaiko bet yra .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O RGB jungtis yra tas pats kas vga? Taip pat pasiziurejau savo monika, tai pasirodo jis turi ir dvi jungty, dabar paskaites suzinojau, kad cia kazkas panasaus i hdmi(istraukiau vga laida, ir akurat, veike, o visada buvau abu ikises :)) tai sakau, gal ta jungtis ka nors gero duoda? Palengvina perejima ar pan.?

O kaip su situo: http://www.dealextreme.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243?item=4 neveiktu?

EDIT: kaip supratau, reikia priesingo.

Redagavo nestas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
http://www.dealextreme.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243?item=4 šitas reikalas neveikia,turiu pas save darbe kelis tokius laidus tad visai buvau apsidžiaugęs kad pigiai prasisuksiu,bet nifiga nieko nesigavo...konverteris yra konverteris...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O RGB jungtis yra tas pats kas vga? Taip pat pasiziurejau savo monika, tai pasirodo jis turi ir dvi jungty, dabar paskaites suzinojau, kad cia kazkas panasaus i hdmi(istraukiau vga laida, ir akurat, veike, o visada buvau abu ikises :)) tai sakau, gal ta jungtis ka nors gero duoda? Palengvina perejima ar pan.?

O kaip su situo: http://www.dealextreme.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243?item=4 neveiktu?

EDIT: kaip supratau, reikia priesingo.

teisingai supratai. reikia laido su konverterio ,kito varianto nera. yra tokie laidai PS3 to vga bet jie nelabai tinka PS2 ,nes jie palaiko tik progresive scan reza.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku, tai reikalingas konverteris, nu pabandysiu koky naudota prigriebt, nenoriu moket uz konvertery tiek pat kiek uz ps2, tuolab kad tik jam ir naudosiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teks tau truputi pavargti,nes nelabai man atrodo cia kas tokius konverterius devetus pardavineja...o nauji tai isvis cia LT be proto kainuoja pvz. http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=103604# tai tas is DX jau kaip ir uz gerai deveto kaina gaunasi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai turbut is pradziu pakentesiu su tv, o veliau nusipirksiu ta is dx. Kaip suprantu jau tas neblogas yra? Su ps2 vaizdo kokybe bus maksimali? Jeigu normaliai ir su ps3 tai isvis manau investicija butu ilgam ir nesukciau daugiau sau galvos del panasiu dalyku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai turbut is pradziu pakentesiu su tv, o veliau nusipirksiu ta is dx. Kaip suprantu jau tas neblogas yra? Su ps2 vaizdo kokybe bus maksimali? Jeigu normaliai ir su ps3 tai isvis manau investicija butu ilgam ir nesukciau daugiau sau galvos del panasiu dalyku.

ir kazi ar verta tai daryt jei turi tv ..na tai ir losk ant tv. pajungus kad ir su konverteriu geru ,per component ,na vistiek nieko ten stebuklingo nebus tikrai o isleisi nemazai tikrai. pigiai nerasi,naudotu irgi nerasi o jei rasi tai jie nebus pigiau ir naudoti . cia tokie variantai zmonem kurie neturi seno tv jau galbut ar tik kompa turi su moniku ir nori pazaist senesnem konsolem. as pats dar seniau isigijau kinietiska HD VGA box. toki. tai labai puikiai veikia su visom senom konsolem jis.bet mokejau apie $40 ,tiek jie ir dabar kainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na su PS2 tai net nežinau kaip ten bus,bet blogiau už CRT tv tikrai gi nerodys, na o PS3 pajungimui prie monitoriaus irgi tiks,aš tai naudoju tokį laidą http://www.playmanija.lt/parduotuve/p45/ps3-wii-vga-hdtv-av-laidas/ ,kad PS3 pasijungtų prie monitoriaus, bet dabar galvoju,kad geriau būčiau įsigijęs tokį konverteriuką iš DX ir kur kas universaliau būčiau jį panaudojęs...bet iš klaidų gi mokomės :) imk tą konverterį ir viskas bus liux :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Slim turi infrared jungtį, fat nepalaikė keliato ps1 žaidimų, pirmieji slim turėjo problemų su ps1 ir ps2 žaidimais, bet naujausieji kaip ir išsprendė dauguma.

Ne į temą

Paskutiniai Fat'ai (50000) irgi turėjo IR ir nebeturėjo firewire, + jų ventiliatorius ir apskritai pati konsolė buvo tylesnė. 50000 modeliai galim sakyt buvo slimai, fat'ų kūnuose :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tas tv labai maziukas, turi kelis erzinancius mirusius pikselius.Taip pat, kitamet jau studijuosiu, gyvensiu barake, nezinau ar isvis pavyks pasimti ps2 ir stacionaru, bet po tu metu pagal visa plana turesiu savo buta ir investuot i toky bereiksmy dalyka kaip telikas tikrai nesiruosiu. Plius geros kokybes monika nusipirkt pigiau negu telika. Bet kaip supratau, ps3/xbobx360 ne kazka su tuo daiktu per monika lost? Nors is cia esanciu forumieciu postu supratau, kad daugelis xboxa ant pc pasijunge.

EDIT: FUZA, tikriausiai taip ir darysiu.

Aciu jums visiems uz patarimus :o

Redagavo nestas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Normaliai viskas ten su tais monitoriais yra.As pats savo X360 irgi prie to pacio monitoriaus esu pasijunges ir kokybe esu tikrai patenkintas,naudoju toki laida http://www.playmanija.lt/parduotuve/p34/xbox-360-vga-hd-av-laidas/ ir viskas super...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tas tv labai maziukas, turi kelis erzinancius mirusius pikselius.Taip pat, kitamet jau studijuosiu, gyvensiu barake, nezinau ar isvis pavyks pasimti ps2 ir stacionaru, bet po tu metu pagal visa plana turesiu savo buta ir investuot i toky bereiksmy dalyka kaip telikas tikrai nesiruosiu. Plius geros kokybes monika nusipirkt pigiau negu telika. Bet kaip supratau, ps3/xbobx360 ne kazka su tuo daiktu per monika lost? Nors is cia esanciu forumieciu postu supratau, kad daugelis xboxa ant pc pasijunge.

EDIT: FUZA, tikriausiai taip ir darysiu.

Aciu jums visiems uz patarimus :o

geriau ps2+senas tv, negu ps2+monikas+converteris . tikrai seni naudoti telikai jau nebrangesni uz monikus.o realiai to converterio daugiau niekam nepanaudosi nes jei imsi nauja monika ji jau per hmdi viska jungsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Dar keletas gandų - naujienų apie PS6. Nors tie gandai tokie sąlyginiai darosi, nes Sony visgi oficialiai patvirtino kad jau kurį laiką dirbama ties naują konsolių kartą ir kad jie toliau tiki konsolių ciklais ir fizinėmis konsolėmis, o ne tik Cloud gamingu ir XBox anywhere (skaityk "nowhere"). Tik aišku oficialiai to neįvardino kaip Playstation 6. Tai va gali būti kad PS6 sulauksim dar negreitai ir PS5 gali būti viena iš ilgiausiai gyvuojančių konsolų kartų. PS6 paleidimas gali būti tik 2028 pabaigoje.
    • Labai įtikinamai atrodo. Manau preorder, ypač kai dabar turiu PS5 Pro☺️
    • Pasakojimas apie tai kaip Sony visgi pardavė man savo brangiausia konsolę. Tai va, apie PS5 Pro pirkimą galvojau praktiškai nuo pat jos anonsavimo pradžios, tačiau vis save bandžiau atkalbinėti kad man jos nereikia, kad sudėjus visus priedus kaina siekia vos ne 1K eurų ir kad tikrai išsiversiu su Fat PS5 iki pat 6 Serijos atėjimo. Bet neparėjo😄 Kas mane privertė apsigalvoti - ogi tas kad po tam tikrų pranešimų supratau kad Sony toliau aktyviai vystis tik Pro konsoles versija. Taip, vanilinė PS5 bus puikiai palaikoma, jai išeis visi updaitai, tiks visi išleisti žaidimai iki pat gyvavimo ciklo pabaigos, bet sena versija ne bus vystoma, nieko naujo, tik palaikymas. O Pro vystys ir gerins toliau. Project "Amethyst" - kitais metais Pro išeis didelis updaitas. kuris pakeis dabartine PSSR į dar progresyvesnę ir geresnė upskailo technologija, taigi su Pro žaidimai atrodys dar geriau, negu dabar, palaikymas tik didės ir vis didesniame žaidimu skaičiuje, tas kokybės skirtumas atrodys dar ryškesnis ir apčiuopiamas. Geras pavyzdys galėtu būti naujas Death Stranding - skirtumas tarp Pro ir paprastos versijos yra akivaizdus - taip su sena PS5 tu gausi puikia vaizdo kokybe, kaip ir Pro, bet...tik 30 fps. Kai su Pro 60 ir baigtas kriukis. Arba gali žaist ir 60, bet vaizdo kokybė tikrai suprastėja. Taigi apsisprendžiau. Ką galiu pasakyti apie pačią konsolę -kol kas įspūdžiai tik teigiami. Per tos praėjusius beveik 5 metus nuo originalios versijos išleidimo Sony daug ko išmoko ir padarė išvadų. Pirmas dalykas - konsole atrodo labai gražiai ir medžiagų kokybė tikrai gera, nėra prie ko prisikabinti. Keista, nors skirtumas dydyje nėra labai ryškus, bet Fat versija po Pro pradeda atrodyti tikrai pernelyg didelė ir griozdiška, nors ankščiau taip visiškai neatrodė. Džiugu kad konsole labai tyli, jeigu su sena aš turėjau minimalu neerzinanti coil wine, tai šitos nesigirdi, išvis, (na girdisi aušintuvo "šlamesys" esant apkrovai, bet idle mirtina tyla. Pats atnaujinimas ir failų profilių perkėlimas pavyko sklandžiai - aišku kaip visada iš antro karto😄, nes kažkaip tai sugebėjo išsinarinti ethernet laidas, bet iš antro viską sklandžiai perkėlė. Su Fat turėjau 1Tb M2 diską, tai sukeliau į jį max ką galėjau žaidimų ir per laidą kėliau tik profilį, saivus bei galerijos failus. Kaip ir sakau viskas sklandžiai persikėlė, taigi finale gavosi kad padarej senai konsolei vaizdo plokštės upgraida. Viskas vietoje ir taip pat lyg nieko nebuvai keitęs. Sunkiausias darbas eilinį kartą buvo nuimti Fato nugarėlės plokšte, nes ją vistiek reikia "lupti". Skirtingai Pro plokštės nusiima stebėtinai lengvai. Taigi dabar ramiai galėsiu laukti PS6 atėjimo, žinant kad visada gausiu Max grafikos kokybė. Visiems geros dienos ir geros vasaros. Chill!🎮😎
    • XBOX Series X|S Rugpjūtį  
    • Tą aš ir supratau, kad nieko nesutiksi, bet kitų žaidėjų ženklus kad jie čia buvo matai viso žaidimo metu, kad  nesi tu čia vienas mes ir gi čia nešiojam  
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos