Rekomenduojami pranešimai

plius tai yra EA game su MS prie ko čia turi būti steam dar
Teisingai daro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Steamas siuo atveju tik bajeris :) del manes tai jie lai daro kaip jiems patogu,man tai tas origin nemaiso..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-02-05 15:04, cheburator parašė:

Man asmeniškai maišo, bet neturėjau pasirinkimo ir buvau priverstas naudotis originu.

Skaityti daugiau  

Man vienodai kurį naudot, svarbu, kad draugai taip pat turėtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-02-05 15:04, cheburator parašė:

Man asmeniškai maišo, bet neturėjau pasirinkimo ir buvau priverstas naudotis originu.

Skaityti daugiau  

kiuom isai tau maišo ? kad reikia turėti Steam ir Origin

Tipo tau patogiau viska turėti viename, jei taip rašyk EA laišką gal jie dėl tavęs perkels norimus žaidimus Origin į Steam, bet manau jie greičiau pasius ten toli toli , arba net neatrašys

Jau senai buvo diskutuota dėl Steam ir Origin, tiesiog EA norėjo jau savo e-parduotuve susikurti ir nebenorėjo bendrauti su Steam, už tai visi nauji žaidimai iš EA randasi Origin, o Steam liko seni žaidimai EA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-02-05 21:19, narkata parašė:

kiuom isai tau maišo ? kad reikia turėti Steam ir Origin

Tipo tau patogiau viska turėti viename, jei taip rašyk EA laišką gal jie dėl tavęs perkels norimus žaidimus Origin į Steam, bet manau jie greičiau pasius ten toli toli , arba net neatrašys

Jau senai buvo diskutuota dėl Steam ir Origin, tiesiog EA norėjo jau savo e-parduotuve susikurti ir nebenorėjo bendrauti su Steam, už tai visi nauji žaidimai iš EA randasi Origin, o Steam liko seni žaidimai EA

Skaityti daugiau  

Bla bla bla, nieko naujo nepasakei, visą šitą ir taip žinojau. Tiesiog išreiškiau savo nuomonę, o laiškučius pats gali rašyti, nebūtina iškart čia putotis  ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-02-06 15:45, cheburator parašė:

Bla bla bla, nieko naujo nepasakei, visą šitą ir taip žinojau. Tiesiog išreiškiau savo nuomonę, o laiškučius pats gali rašyti, nebūtina iškart čia putotis  ;)

Skaityti daugiau  

O aš savo nuomone pasakiau, putas pats valgyk 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Titanfall For Xbox 360 Coming Two Weeks After Xbox One Version

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Minimalus reikalavimai

CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz or Intel Core 2 Duo 2.4GHz

Memory: 4GB RAM

GPU: 512MB VRAM, Radeon HD 4770 or GeForce 8800GT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Titanfall Beta - Angry Joe's Impressions. Žaidimas atrodo bus smagus. Kuo daugiau matau, tuo jis mane labiau domina.

[media=560x315]

[/media]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas tikrai kabinantis, pražaidžiau jau virš 2h, jaučiasi toks kaip SP+MP mišinys, kovos lauke laksto ir AI valdomi kariai, kurie tikrai silpni, svarbiausia, kad žaidime neturi laiko nuobodžiauti, visą laiką ten verda veiksmas, tikrai neblogas žaidimas, nors čia tik BETA. :)

Redagavo Sniegiukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2014-02-14 21:59, Sniegiukas parašė:

Žaidimas tikrai kabinantis, pražaidžiau jau virš 2h, jaučiasi toks kaip SP+MP mišinys, kovos lauke laksto ir AI valdomi kariai, kurie tikrai silpni, svarbiausia, kad žaidime neturi laiko nuobodžiauti, visą laiką ten verda veiksmas, tikrai neblogas žaidimas, nors čia tik BETA. :)

Skaityti daugiau  

Čia ant PC gavai Beta Key ar kaip? Aš savo vis dar laukiu, o taip noriu išbandyt, nes tikriausiai bus mano main game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos