justasp

PlayStation 3 | Kaip įsikelti žaidimą?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Turiu kelis klausimus, tiems kas tikrai nusimano ir gali man padėti. Šiandieną nusipirkau PS3 Slim 320GB. PlayStation yra nulauštas multiMan [Rogero 4.55 V1.00]. Ir noriu įsikelti žaidimus, kaip reikia suformatuoti Flash  ir kaip reikia man įkelti į Playstation hardą. Jei galite viską išsamiai ir aiškiai, nes nesu susiduręs su tokiai dalykais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaisti iš išorinio HDD yra keli būdai:

1. Naudoti išorinį NTFS HDD. Žaidimus su genps3iso perdarai į iso pavidalą ir keli į PS3ISO aplankalą.

Pliusai: veiks 4gb+ failų turintys žaidimai.

Minusai: reiks žaidimus perdaryt į ISO formatą (nedaug laiko užima) ir reiks atsinaujint CFW į 4.65 Habib su Cobra. Atnaujinimo instrukcijas gali rasti DUK temoj arba naujienų ir programų temoj.

2. Žaisti iš FAT32 išorinio HDD. Žaidimus reiks kelti į GAMES aplankalą.

Pliusai: nereiks perdaryt į ISO, tą pačia particiją aptiks ir XMB.

Minusai: neis kelti 4gb+ failų, tad neveiks dalis žaidimų.

Į vidinį hdd galima įsikelt per FTP (paieškok forume, rasi instrukcijas) arba per multiman iš išorinio hdd paspaudus  :skritulys: arba  :trikampis:  (pataisykit jei klystu dėl mygtukų, nes jau pusę metų neturiu PS3). 

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaidyt reikia tik 4gb+ failus. Galima su opensplit arba split4g, bet, bent ne su Cobra CFW, reikdavo persikelt į vidinį hdd suskaldytą failą. Su Cobra nežinau, bet naudodamas NTFS šios problemos išvengsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinai kokiu mokančių video, kur gali pasimokinti ten tu visų kelimų nes aš dabar išties nenoriu nieko keisti nes galiu taip pasikeisti, kad paskiau ir meistrų reikės, galbūt dabar bus gerai ir su šita man versija, o veliau žiurėsiu. Tad jei nesunku imesk, kaip man reiketu gerai susitvarkyti flash, kad į jį galėčiau keltis žaidimus, ir kaip reikia man tuos žaidimus jau perkelti į PS3 hardą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinai kokiu mokančių video, kur gali pasimokinti ten tu visų kelimų nes aš dabar išties nenoriu nieko keisti nes galiu taip pasikeisti, kad paskiau ir meistrų reikės, galbūt dabar bus gerai ir su šita man versija, o veliau žiurėsiu. Tad jei nesunku imesk, kaip man reiketu gerai susitvarkyti flash, kad į jį galėčiau keltis žaidimus, ir kaip reikia man tuos žaidimus jau perkelti į PS3 hardą.

Nežinau, niekada neprireikė jų. Paieškok per YouTube, gal rasi kokį. Kiek permečiau pirmus video, tai, ko tau reikia, neradau - pagrinde rodo žaidimų įkėlimą iš išorinio hdd į vidinį arba kėlimą per FTP.

Suformatuoti USB labai paprasta. Per My Computer ant savo usb paspausk dešinį pelės klavišą ir pasirink "Format". Formatą nustatyk kaip FAT32 ir suformatuok. Jei USB didesnis nei 32gb, šio formato nerodys ir reiks papildomos programos. Aš lyg "guiformat" naudojau, jau nepamenu.

Tada sukursi GAMES aplankalą ir į ten kelsi žaidimus. Panaršyk internete, rasi daug informacijos šia tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Людям приятно верить, будто в нас есть нечто «вечное», но что, если это успокаивающая выдумка? Привет, друзья на форуме! ?? Сегодня хочу рассказать вам о набором надежных сервисов быстрых онлайн займов и банков с выгодными картами и бонусами. Молниеносные онлайн-займы — без лишних документов и промедлений! Если вам срочно нужны деньги, рекомендую обратить внимание на сервисы, где одобряют мгновенно. Это займы онлайн за пару минут с понятными ставками и удобным погашением. переводы по номеру телефона в Армению Универсальные кредитные карты и дебетовые карты нового поколения Любите получать кэшбэк? Сейчас на рынке есть реальные предложения с кешбэком до 50% мультибонусами. Причем в некоторых случаях — это кешбэк до 50% мультибонусами, а не просто 1–2% как у большинства. Ждете настоящую выгоду? Есть предложения с живыми деньгами на счет, а не фантиками. переводы по номеру телефона в Армению Также предлагаются платежные инструменты с рассрочкой с нулевой платой за обслуживание и вознаграждением за покупки. Платежи и переводы бесплатно Современные банки дают возможность снятие наличных без комиссии, а также без процентов за снятие в любых условиях. Плюс — отправка денег по номеру в страны ближнего зарубежья: Казахстан Армения в Кыргызстан Таджикистан в Узбекистан в Абхазию А для тех, кто ведёт расчёты в валюте — бесплатное обслуживание валютных счетов. переводы по номеру телефона в Казахстан Резюме, если вы ищете реально выгодные решения — не откладывайте перейти на новые условия: от карт до финансовых сервисов. Сравнивайте предложения, сравнивайте — и решайте сами, что лучше! Пользовались чем-то из этого? Жду ваши комментарии! Кешбэк до 50% мультибонусами от партнеров банка Кешбэк до 50% мультибонусами карты рассрочки лучшие компании с онлайн займами Бесплатное обслуживание валютных счетов e2_6de8 @Grupp_news777.xyss
    • Если личность не причиняет зла, но поведением демонстрирует вызывающе или эгоистично, — по какой причине люди вокруг ожидают «исправления»? Здравствуйте, форумчане! ?? Сегодня хочу рассказать вам о списком организаций, предлагающих супер быстрые займы онлайн и лучших банковских предложений. Быстрые деньги онлайн — без бюрократии и промедлений! Если не хватает до зарплаты, взгляните на компании, где одобрение происходит за считанные минуты. Это займы онлайн за пару минут с прозрачными условиями и простыми выплатами. переводы по номеру телефона в Казахстан Кредитные карты и дебетовые карты нового поколения Ищете лучший кэшбэк? Сейчас на рынке есть карты с кешбэком до 50% мультибонусами от партнеров банка. Причем кешбэк до 50% доступен у партнеров, а не просто 1–2% как у большинства. Ждете настоящую выгоду? Есть предложения с кэшбэком рублями, а не бонусами. карты рассрочки Также предлагаются карты рассрочки с бесплатным обслуживанием и дополнительными привилегиями. Бесплатные переводы и платежи Современные банки предлагают без комиссии снимать деньги в банкоматах банка, а также нулевые комиссии на снятие в любых условиях. Плюс — отправка денег по номеру в страны ближнего зарубежья: Казахстан Армения Кыргызстан в Таджикистан Узбекистан Абхазия А для тех, кто работает с валютой — обслуживание валютных счетов без комиссии. Платежи и переводы бесплатно Резюме, если вы ищете лучшие финансовые предложения — сейчас самое время перейти на новые условия: от карт до финансовых сервисов. Анализируйте плюсы и минусы, выбирайте с умом — и решайте сами, что лучше! Кто уже пользуется такими предложениями? Делитесь отзывами и лайфхаками ?? Бесплатное снятие наличных в банкоматах Банка быстрые займы онлайн переводы по номеру телефона в Кыргызстан Кешбэк до 50% мультибонусами от партнеров банка переводы по номеру телефона в Кыргызстан 1ed0f61 @Grupp_news777.xyss
    • Fallout 76 😁  Vienas labiausiai heitintų žaidimų, man vienas labiausiai užkabinusių.
    • Po visų Stellar Blade ir Pragmata, pradėjau lengvesnį game     Beje Pragmata superinis žaidimas buvo, istorija gal ir nėra stipri, bet veikėjų augimas ir gameplay tai superinis
    • Žaidimas jau išėjo. Pats žaidžiu nuo pat 1 dienos, labai įdomu ir siužetas ir pats miesto gyvenimas.  Čia naujas trailer video:        Jeigu norėsite kartu palošti co-op, pvz. palenktyniauti ar šiaip pabendrauti/pasidalinti kažkuo, tai lietuviams yra naujas Discord serveris: https://discord.gg/ezkU7AecZm 
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos