Degenerated

Xbox mod

Rekomenduojami pranešimai

xmouserx parašė:

jo,korpusa pjaut patogu su siaurapjukliu rankiniu, bet jai tingi tai naudok tiesini slifuokli (ar kaip jis ten vadinasi)

del led juostos pas mane galima sakyt tokia pati tik melyna...(rcl'e pirkau)

man bent jau su tuo slifuokliu tai nieko ispudingo... apdirbt pjuviams arba didesniems pjovimams tai labai gerai, bet smulkmei tai bent jau man netiko, nezinau gal antgalio neturejau tinkamo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  slc parašė:

dabar pas mane bus dvd-romas isorej ir galvoju laikyt standartiniam dekle, bet ji kazkaip pritvirtint prie stalo reik ar panasiai kad nebutu vibraciju?

Kas bus sandariam dėkle? DVD-ROM'as? Tiesiog nespardyk jo ir viskas bus gerai :)).

kiler01 parašė:

man bent jau su tuo slifuokliu tai nieko ispudingo... apdirbt pjuviams arba didesniems pjovimams tai labai gerai, bet smulkmei tai bent jau man netiko, nezinau gal antgalio neturejau tinkamo...

Skaityti daugiau  

Parodyk, ką čia pjaustei, kad dremel'is tau netiko smulkmei :). Smalsu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  trinchiuz parašė:

Kas bus sandariam dėkle? DVD-ROM'as? Tiesiog nespardyk jo ir viskas bus gerai :)).

Parodyk, ką čia pjaustei, kad dremel'is tau netiko smulkmei :). Smalsu :)

Skaityti daugiau  
as apie standartini dekla dvd-romo, ta ant 4 koju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm.. Sujungiau du LED'us, vienas dega stipriau, kitas silpniau.. Kas gali buti? (pabandizau su kitu LED'u, ta pati problema)

Jau susitvarkiau :) Reikejo sujungti nuo saltinio pacio nauja LED'a, o ne nuo kito LED'o.. Tik neisivaizduoju kodel

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  isstatu1 parašė:

Hmmm.. Sujungiau du LED'us, vienas dega stipriau, kitas silpniau.. Kas gali buti? (pabandizau su kitu LED'u, ta pati problema)

Jau susitvarkiau :) Reikejo sujungti nuo saltinio pacio nauja LED'a, o ne nuo kito LED'o.. Tik neisivaizduoju kodel

Skaityti daugiau  

fizikos turbut nesimokei. nu zodziu paprastai paaiskinsiu.

jungiant led'a nuo led'o pirmas led'as gauni pilna itampa, sekantis jau gauna kiek liko is tos grandines, sekantis vel maziau, taip ir silpsta itampa kuria gauna, nes grandine ne taip paskirstoma. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  trinchiuz parašė:

Kas bus sandariam dėkle? DVD-ROM'as? Tiesiog nespardyk jo ir viskas bus gerai :D).

Parodyk, ką čia pjaustei, kad dremel'is tau netiko smulkmei :D. Smalsu :D

Skaityti daugiau  

dabar reik paskutines skardines dazu is parduotuves vilniuje ir case modas bus baiktas per diena. tik kad jopstararai kaip man ja gaut?!~ kaune parduotuves nera. o is senuku daugiau gyvenime dazu nepirksiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kiler01 parašė:

dabar reik paskutines skardines dazu is parduotuves vilniuje ir case modas bus baiktas per diena. tik kad jopstararai kaip man ja gaut?!~ kaune parduotuves nera. o is senuku daugiau gyvenime dazu nepirksiu

Skaityti daugiau  
Senukuos dazai lievi? (tik klausiu) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  mockus parašė:

Senukuos dazai lievi? (tik klausiu) :D

Skaityti daugiau  

nu taip idomiai:

nusipirkau viena skardine viskas ok... bet gavos taip kad turejau pertrauka daryti darbuose, pastovejo ji menesi koki ( apie ~5-dali like buvo) bandau vel purksti... nepurskia normaliai, tokiais kai kleckais varo "grubiai" be jegos. nu galvoju velniop, nedaug ten tu dazu buvo, nulekiau i senukus, kaip tik akcija buvo tiem patiem dazam. pasiemiau, susimokejau, paziuriu kazkokia keista man ta skardine, o ji visa apdulkijus tokia ir matos kazkoks asistentas grubiai su pirstu nuvalyt "tipo bande". ai galvoju sueis, jeigu parduoda tai turetu dar but gera (yeah,right.....). ir tas pats jai yra kas ir pirmajai skardinei, tiesiog dazai pasene, galvojau gal purkstukas blogas, bet vat susiveikaiu normaliu montanos purkstuku ir tas pats. tai vat dazu daugiau nepirksiu is tu chaltursciku, o geriau jau sumokesiu biski daugiau bet imsiu is parduotuves tuo normaliai uzsiemancios pvz colorshop.lt

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kiler01 parašė:

nu taip idomiai:

nusipirkau viena skardine viskas ok... bet gavos taip kad turejau pertrauka daryti darbuose, pastovejo ji menesi koki ( apie ~5-dali like buvo) bandau vel purksti... nepurskia normaliai, tokiais kai kleckais varo "grubiai" be jegos. nu galvoju velniop, nedaug ten tu dazu buvo, nulekiau i senukus, kaip tik akcija buvo tiem patiem dazam. pasiemiau, susimokejau, paziuriu kazkokia keista man ta skardine, o ji visa apdulkijus tokia ir matos kazkoks asistentas grubiai su pirstu nuvalyt "tipo bande". ai galvoju sueis, jeigu parduoda tai turetu dar but gera (yeah,right.....). ir tas pats jai yra kas ir pirmajai skardinei, tiesiog dazai pasene, galvojau gal purkstukas blogas, bet vat susiveikaiu normaliu montanos purkstuku ir tas pats. tai vat dazu daugiau nepirksiu is tu chaltursciku, o geriau jau sumokesiu biski daugiau bet imsiu is parduotuves tuo normaliai uzsiemancios pvz colorshop.lt

Skaityti daugiau  
A..viskas aisku :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dabar ruošiuosi daryti bandymą su mašininiais dažais blizgiais daryti nes liks nuo mašinos dažimo tik kad niekaip nesugalvoju kokia spalva rinktis ir kokiam game skirti xbox :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Lukrin parašė:

Aš dabar ruošiuosi daryti bandymą su mašininiais dažais blizgiais daryti nes liks nuo mašinos dažimo tik kad niekaip nesugalvoju kokia spalva rinktis ir kokiam game skirti xbox :D

Skaityti daugiau  

o kam zaidimui? tiesiog pasidaryk kad graziai atrodytu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va :D tik dar nzn ar palikt ta dvd-romo skyle ar uztaisyt, kaip manot kaip geriau ausinimosi atzvilgiu?

Nuotrauka

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
    • Taip, šis Doom, Indiana bei paskutinieji CoD žaidimai tikrai tik licenzijos failai diskuose, bet čia gal tik ir tokie <1% iš visų žaidimų. Būtent, kad tik ir toks vienas.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos