Rekomenduojami pranešimai

Nu tai nebek jam i nasrus, kalk is magiju, is lanko, nebuk visada lauke, bek i boksta daznai jei mazai hp lieka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  2011-11-02 22:22, 'Deadalus' parašė:
  Rodyti paslėptą turinį
Man tj labai patiko viskas pradzioje,bet db jau matau kad ir texturos nedadarytos kazkokios,ir tai tamsu tai sviesu ziurint kokiu kampu pazesi,supratau db kodel jis visai nelagina,nes supaprastintas labai,kai kurie objektai ziauriai lievai atrodo,bet sutinku kad ne grafikoje esme,pats zaidimas tikrai geras,bet viliuosi jie isleis kazka texturom,nes rmt gadina puse kaifo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-03 21:25, 'Principas' parašė:

Man tj labai patiko viskas pradzioje,bet db jau matau kad ir texturos nedadarytos kazkokios,ir tai tamsu tai sviesu ziurint kokiu kampu pazesi,supratau db kodel jis visai nelagina,nes supaprastintas labai,kai kurie objektai ziauriai lievai atrodo,bet sutinku kad ne grafikoje esme,pats zaidimas tikrai geras,bet viliuosi jie isleis kazka texturom,nes rmt gadina puse kaifo

Skaityti daugiau  

Ai p*, toliau atsisedau nuo tv, tai nebematau kad low texturos :) Bet kuo tolaiu, tuo labiau veza :D

Rodyti paslėptą turinį
Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Rodyti paslėptą turinį
Redagavo tamulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-04 00:29, 'tamulionis' parašė:
  Rodyti paslėptą turinį
Skaityti daugiau  
  Rodyti paslėptą turinį
Redagavo Toxiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas isties kerintis, nors teksturos siek tiek nuvyle, bet.. ne tame esme.

Turiu tuo paciu ir klausima: gal kas esate vykdantis "Revealing the unseen" questa? Uzstrigau ties "Focus the Oculory" dalimi.. Reikia ten magijos pagalba kaitinti ir saldyti kristala. Taciau nepavyksta nei liepsnomis, nei ledu jo paveikt....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-04 00:29, 'tamulionis' parašė:
  Rodyti paslėptą turinį
Skaityti daugiau  

Taip companions tai fighter guildas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-04 08:42, 'kstsram' parašė:

Zaidimas isties kerintis, nors teksturos siek tiek nuvyle, bet.. ne tame esme.

Turiu tuo paciu ir klausima: gal kas esate vykdantis "Revealing the unseen" questa? Uzstrigau ties "Focus the Oculory" dalimi.. Reikia ten magijos pagalba kaitinti ir saldyti kristala. Taciau nepavyksta nei liepsnomis, nei ledu jo paveikt....

Skaityti daugiau  
Dėl textūrų tai ir aš biški nusivyliau iš pradžių, bet kai pamačiau kaip atrodo tolumoj kalnai, vanduo, PŪGOS,vakare rudai žalias dangus, panašus į šiaurės pašvaistę, tai galiu pasakyt WOW. :D Nežinot koks max lvl? nes dabar aš noriu ir už karį lošt ir lockpickint ir su lanku pamedžiot, bet jaučiu neišeis geros mixed klasės pasidaryt... :D Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kam pavyko susisiekt su Dark Brotherhood? P.S. man vieninteliam praeiviai pastoviai sako, kad blogai atrodau, t.y sergu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Rodyti paslėptą turinį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-04 16:54, 'Toxiz' parašė:
  Rodyti paslėptą turinį
Skaityti daugiau  
Siaip, mano galva tai idomiausia grupuote, todel ir ieskau jau 3h ju, jei kas pasidalintu informacija, buciau dekingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Rodyti paslėptą turinį

Ir tiesa gal kas jau patyret, kai nukerti drakona tai apsorbuoji jo siela, bet jei neturi rades zodziu, tai sauto negauni. Tai ar kai rasi zodzius automatiskai jie aktyvuosis, ar vel teks drakonus galabyt (nors ziauriai gera atmosfera buna kovojant su jais :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-04 16:27, 'Stddtnd' parašė:

Gal kam pavyko susisiekt su Dark Brotherhood? P.S. man vieninteliam praeiviai pastoviai sako, kad blogai atrodau, t.y sergu?

Skaityti daugiau  

teoriskai jai blogai atrodai tai sergi vampyru. O su brotherhood bandyk susisiekti nuzudes civili ar nieko deta zmogu ir pamiegok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-11-04 17:53, 'Chuck Norriss' parašė:

teoriskai jai blogai atrodai tai sergi vampyru. O su brotherhood bandyk susisiekti nuzudes civili ar nieko deta zmogu ir pamiegok

Skaityti daugiau  
Butent, kad nera jokiu pozymiu jog esu vampyras. Del shoutu auksciau kur klausia, drakonu 'sielas' gali turet kiek nori , ju auto neatima, jei turi neatrakintu shoutu, gali issirinkti kurio nori ar pasitaupyti geresniems. Redagavo Stddtnd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.