2018 vasaris 4
 

2018 vasaris 4

Zaidimus gavau paskutinem dienom tai dar nespejau pasimeginti, dauguma is ju labai norejau isbandyti tik va Rad Rodgers nelabai atsimenu kaip uzsakiau amazoneje :D

Paskutinis is mano norimu lego ant ps3 woohoo!

2 senesniu LRG kuriu butinai reikejo tureti

na ir pirmas ralis ant ps4, neskaitant gts bet ten tiek to ralio ir tera :)

Tomb Raider 2 jei ka cia originalus us leidimas, ne turginis, deja pal nepavyko paleisti nei ant ps3 test nei ant kitu ps3 (fat, slim) meginsim sita varainta

 

ps. ant originalaus ps1 zaidziau laaaaabai senai, tai iskilo klausimas cia ps3 emuliatorius ar ir originalioje ps1 konsoleje 3d zaidimuose taip idomiai dreba visa aplinka, nezinau kaip issireiksti :) is vaikystes kazkaip to nepamenu kad butu buve :)

  • Patinka 7

Iš albumo:

mano kolekcija

  • 66 nuotraukos
  • 0 komentarų
  • 179 nuotraukos komentarai

2018 vasaris 4 nuotraukos informacija


Rekomenduojami komentarai

PS1 originaliam irgi tamposi tekstūros. Turbūt tą turi omeny.  DiRT Showdown šiaip irgi žiauriai geras, man jaučiu net labiausiai iš visų Dirtų patiko. Aišku, labiau arkada, bet valdymas labai intuityvus, tikroviškas, jaučiasi automobilio svoris.

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Tomb raider2 labai dziugu matyt salia siuolaikiniu zaidimu :) Keista kad neveikia ant ps3 test. As ir turiu jau fata, skaito viska kas su ps susije- piratinius visus, tiek ps1 tiek ps2, skirtingu regionu..

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Gaila, kad nėra normalaus HD mod ant Tomb Raider 2, pabaigiau pirmą ant PC, o antras su tiek daug klaidų, kad normaliai neina pažaisti :(-

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Paršayk kai išbandysi kaip Rad Rodgers. Nes vertinimai tai labai prieštaringi konsolinės versijos kuri kažkokia upgreidinta palyginti su senesne PC versija.

Dalintis šiuo komentaru


Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Parašykite komentarą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.