Rolazz

Dead Rising 2

Rekomenduojami pranešimai

Shotgun parašė:

Is LM'o zymiai greiciau + israrintas ir jau 57% :D Po poros PS3 zaidimu per daug ratio numusiau , tai tenka kitas trackais naudotis <_<

Ne į temą Nu supranti, man reikia ratio keltis nes neseniai per FreeReg ten uzsiregistravau, tai reik laukti nauju torrentu, kad butu man naudinga + galeciau ratio pasikelt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  isstatu1 parašė:
Ne į temą O tame dead rising 2 yra koks story mode, ar tiesiog tave ismeta kazkur, ir turi visus is eiles pjaustyt?

Taip yra. Dead Rising 1 irgi buvo istorija gi. Turejai issiaiskint delko viskas taip vyksta. O Dead Rising 2 manau tures dar geresne istorija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pazaidziau siek tiek tai galiu pasakyti, kad neblogas. Istorija yra LAABAI panasi kai kuriom detalem i Dead Rising, bet per daug nepasakosiu, kas zais patys pamatysit. Ko tikejausi tai kad padarys checkpoint funkcija ir nebus Time Limit, bet deje. Nors vienas dalykas man patiko tai, kad dabar seivindamas gali pasirinkti 3 slot'us tai kiekviena karta gali seivint i atskira, kad nebutu kaip pvz. man pirmoje dalyje. Reikejo atnest kazkokius vaistus ir nespejau, tiesiog pritruko laiko, tai teko visa zaidima pradet is naujo. Dar gerai, kad patobulino aiming sistema, dabar daug patogiau taikytis ir gali judeti besitaikant. Dar zinoma geriausias zaidimo patobulinimas yra Combine sistema.

Nu vnz. kolkas zaidimo ispudis geras, neskaitant keliu dalyku. Ziuresim kaip toliau bus. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su seivais tai tikrai sucks kad nera checkpointu, labai daug loadingu, jokiu animaciju kai keiciasi ginklas kaip per koki gta 3. Per ne cutscenes dialogai vyksta kaip kokiam rpg, turiu omeny pasako koki pora zodziu intarpa ir poto viskas tekstu eina. Kas labiausiai nervuoja tai kad nuo pat pradziu esi priristas prie laiko. Cia tokius vienus pirmu minusu mano pastebetu pasakiau, jau net numanau kaip sitas zaidimas mane nervuos su misiju kartojimais ir ilgais loadingais :(

Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Losiau ilgokai (kokias 5h). Esu dar tik Case 3, bet nuo Case 2 kazkur pilna bugu islindo. Nezinau ar cia relyzas blogas ar pacio game bug'ai. Puse ginklu kartais neleidzia pasiimt, isvis turi lakstyt be nieko kol leidzia vel pasiimt, dingsta ginklu garsai kokiai minutei, kitu zmoniu nesimato (buna nematomi) ir dar kai pasirodo loading screen taip ir neuzkrauna turi isjungt ir vel ijungt zaidima. Bet neskaitant bugu tai man tikrai geras zaidimas.

Redagavo MadenX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saugojimo sistema tai labai labai bloga.Taip pat kaip minejo nemazai ilgu loadingu,tai biski uzknisa.O seip pats zaidimas nelabai kabina,bent kol kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku, žaidimas nuobodus... toks jausmas kad kūrėjai buvo svečiuose pas mus ir užsuko į gariūnus, pagal tą modeli ir sukūrė žaidimą.

o jei rimtai, tai žaidžiant man jaučiasi kažkoks deficitas su humorų - pagrindinis herojus CHUCK'as (!!!) kažkoks medinis, be jausmu (trūksta tik kaubojų skrybėles ant galvos), kažkaip keistai išlaikytos proporcijos kai tu su gitarą išmušinėji zombiams dantys atrodo viskas rimtai. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va taip jau yra su jumis zmones :D Visa laik sakot, kad zaidimai siais laikais per lengvi, isleidzia sunku zaidima ir jus sakot, kad jis per sunkus :D siaip reikia priprast prie jo, kai losiau pirma dead rising, man jis taip pat pasirode kazkoks per sunkus ir kvailas, bet isizaidus ir supratus visa prasme pasidare idomu. Kurejai specialiai padare taip, kad jus vis isnaujo turetumet lost story, pasikeli LVL ir pradedi zaidima is naujo zinodamas kas kur ir kaip bus, perejus pagrindini moda atsirakinsit kitu, kur bus dar idomiau zaist ;) Beje, story nera labai ilgas, manau visa imanoma per kokias 3h pereit, nesustojus ir nenaikinant zombiu zinoma ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprantu yra kazkokia parduotuve kur galima to zombrex nusipirkti,taip?Bet mape kazkaip lyg ir nepzymeta,ar as neatidziai ziurau ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  pls parašė:

Kaip suprantu yra kazkokia parduotuve kur galima to zombrex nusipirkti,taip?Bet mape kazkaip lyg ir nepzymeta,ar as neatidziai ziurau ?

Skaityti daugiau  

ten yra vaistinė, šiaip pačioje žaidimo pradžioje turėjai link ten nukeliauti, strėle virš galvos rodys kur bėgti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Of the record pristatymas :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Penktadienį per Summer Game Fest bus atskleistas IOI kuriamas Bondo žaidimas
    • Šiais laikais developeriai labai stipriai priklausomi nuo leidėjų. yra duodami terminai kurių reikia laikytis ko pasekoj į diskus patenka stipriai neįšbaigtos žaidimų versijos. kas dėl laikmenos kainos: tai leidėjas va vistiek turi susimokėt. (Sony gamina ir jiem priklauso bluray, reiškias leidejas norėdamas išleisti žaidimą diske turi susimokėt tuos "centus" o kai partija didelė tai ir kaina susidaro). Va ir prieinam prie to, kad skaitmeną išleisti pigiau. Kas dėl Microsofto tai jie moka sony už leidimą naudoti bluray. automatiškai jiem labiau apsimoka skaitmena Viskas būt gerai su diskais, bet bėda ta, kad juos galima peržaidus parduoti, o tai labai nepatinka ir sony ir ms, nes taip jie praranda pinigus. ko pasekoj po truputį pereisim prie visiškai skaitmenos. daėjom iki to, kad net pirkdamas collectors edition gauni tik tuščią žaidimo dėžutę
    • Taip taip, jau sunkiai rasi naują žaidimą, kuris Day 1 patch negauna, bet ką aš norėjau pasakyti, kad didžioji dauguma žaidimų veikia puikiai ir be tų Day 1 patch'ų, tiesiai iš disko, ko pasekoje yra verta juos kolekcionuoti  Pavadinčiau developer'ius tinginiais tiesiog, nes nematau priežaščių neįdėti pilną žaidimo build'ą į diską, kai jau yra priduodama spausdinti juos, čia tiesiog yra didelė šių dienų nesamonė žaidimų pasaulyje. O su Nintendo visai kita situacija yra, nes su naujuoju Switch 2 leidėjams yra siūloma labai pigi tik licenzijos tipo kortelė, kur žaidimą reikės atsisiūsti ir daug brangesnė 64GB kortelė, kurios vieneto kaina leidėjui yra apie ~$16, kas yra kosmosas, todėl dauguma leidėjų pasirinks taupyti tiesiog. Pilni žaidimai dėžutėje (64GB) kol kas patvirtinti tik Nintendo eksliuzyviniams žaidimams, šios problemos nėra pas Sony, nes jie patys gamina BD-XL 100GB diskus, kurie kainuoja centus lyginant su Nintendo kortelėmis. Pas Microsoft truputi labiau problematiška, nes jie patys negamina diskų, tai žaidimų build'ų spausdinimas keliauja per kompanijas tuom užsiimančias, kas truputį pakelia diskų kainą, bet toli gražu iki tokių kainų, kaip pas Nintendo. O aplamai, Microsoft strategija pirmoje vietoje yra gamepass, tai ten tiesiog žaidėjų rinkai tie diskai mažai kam įdomus aplamai, ko pasekoje vis mažiau ir mažiau matome fizines versijas žaidimų iš Xbox Game Studios.
    • tikrai ne vienas. gal pats ziauriausiai nedadirbtas, bet dabar beveik visi zaidimai gauna day 1 patcha. o kas del disku tai kuo toliau tuo labiau visi eis link to, kad diske bus tik leidimas atsisiusti zaidima.  pvz: nintendo jau net oficialiai pasake, kad kai kurios fizines laikmenus tures tik licenzijos rakta.
    • Taip, šis Doom, Indiana bei paskutinieji CoD žaidimai tikrai tik licenzijos failai diskuose, bet čia gal tik ir tokie <1% iš visų žaidimų. Būtent, kad tik ir toks vienas.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos